ALLa+Da´Lord

KEiN

New member
בוא נגיד את זה ככה...

סביר להניח שאתה לומד בתיכון, מוציא ציונים עוברים , ואם לא אתה מתקן אותם, אני מניח שתוכל לפרנס את משפחתך בעתיד, היא לכך ובהתאם לזאת: אין לך חתיכת שמץ של מושג איזה סוג של מצוקה עוברת על אדם שמחליט להתאבד (ועוד ביחד עם אחרים)- ועוד בגלל מצב פיזי שבו הוא נתון, לכן היתי מציע לך להקשיב טוב טוב למה שאתה אומר...

omritoto

New member
דיברת שטויות

אז אני מבין אתה מעודד התאבדויות? אין סיבה עמוקה ואמיתית להתאבד ולהרוג עימו עשרות בני אדם חפים מפשע!

אומריטוטו תקרא

אתה כתבת לי :אל: עסק שחור תאריך: 22/11/2002, שעה: 15:59:16 אני אומר שככה הם המוסלמים ואתה צוחק עליי לא יפה תאמת אני אוהב אותך ואת התוכנית שלכם אבל אתה הייתה עכשיו שמולאני אתה לא מבין ולא תבין את האיסלם עד שזה יפגע בך או במקורבך! ותזכור- "כל עם שואף להגיע לשקט שלום ושלווה אך בחיים לא תושג המטרה" אפשר רק לשאוף איליה והנה התשובה שלי: יקירי, אני לא שונא אותך, אני מתנגד לדעותייך. הייתי בפיגוע, למעשה בשניים, טיפלתי בפצועים, ראיתי הרוגים. שירתתי במלחמה, שכלתי חברים, לא כל המוסלמים חלאות אלא רק חלקם הקטן. אל תכליל, לעולם. יש עמים רבים שהגיעו לשלום ולשלווה, בקוסטה ריקה לדוגמה אין בכלל צבא. אל המטרה אפשר להגיע , לא בקלות אבל אפשר. שתי מדינות לשני עמים- הפרדה מוחלטת עם גבול-דאגה כלל עולמית לרווחת הפלסטינאים, רק כך, עם שבע הוא עם שיש לו מה להפסיד, מי שיש לו מה להפסיד אינו הולך עיוור ומאמין לדתיים פאנטים ואין לו שום סיבה למות. אני לא שמאלני אני ריאלי, ראיתי למה מלחמות גורמות בארץ הזאת וראיתי לאן מובילה האלימות, עד עכשיו שום "שיטת טיפול" ימנית לא עצרה את הפיגועים.

omritoto

New member
אני מבין אותך אחי

השיר נכתב בזמן שהייתי קצת מעוצבן ואני מאוד הגזמתי (הייתי גוזמתי) בחיים אני לא ככה. אני בהרבה יותר מתון. ויש לי חברים ערבים והם אחלה (יש אפילו טובים יותר מהרבה יהודים) אבל השילטון הפלסטיני הוא פרמיטיבי, ממאורעות תרפ"ט ועד היום הם חושבים שעם כוח אפשר להגיע למטרות (והם רואים שזה מצליח) וואי אני מרגיש חרא אני מדבר כמו פוליטיקאי(אופ אני שונא פוליטיקה) בקיצור- שלום, סלאם פיס לכול העולם! אבצריך לסלוח לא לשכוח על כל העינוייים

RunNGun

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

נדמה לי זה היה חמי מ"חלוצי החלל" שאמר: במלחמה אין מנצחים, יש רק הלוויות. קחו לתשומת לבכם

D.O.D

New member
רק רציתי להאיר את תשומת ליבך

בינתיים לא היה שום שלטון שעצר את הפיגועים... לא ימני ולא שמאלני אז אולי הבעיה לא בשלטון שלנו? אולי הבעיה ברשות? אני עדיין חושב שמבחינתנו עשינו את חלקנו בנסיון להגיע לשלום ועדיין מנסים להגיע לשלום. אבל השלום חייב להיות דו צדדי ולא חד צדדי צריך להיות שלום אמיתי ולא שלום של פחד מטרור. השלום צריך לבוא מתוך אהבה בין שני העמים ולא מתוך ברירת מחדל

אני מואר

הבעיה היא שהיה כאן ראש ממשלה שהתחיל תהליך ואז רצחו אותו זוכר ? ואז הגיע ראש ממשלה אחר, הלוואי שהיה כאן מנהיג אמיץ, עם חזון, עם אמת שתאיר את דרכו ואת דרכנו ל"ישראל אחרת" מכל הבחינות, כרגע אין, לא בשמאל לא בימין וגם לא אצל בני הדודים שהם השכנים שלנו. שלום יכול בוא רק מתוך העמים כרגע. ואגב : כמעט ולא עסקו בנושא הזה אף פעם בתקשורת הישראלית,רוב המתאבדים הם: או חולים במחלה סופנית, או ממעמד סוציואקנומי מאד מאד מאד נמוך, עברו איומים על בני משפחתם. כרגיל החלשים הם הקלים ביותר לשטיפת מוח (בכל העולם וגם אצלנו לצערי)

omritoto

New member
איזה כיף לך אתה עדיין אופטימי

"למרות שאני נשאר אופטימי יודע בתוכי שהעתיד פאסימי"

Ambitionz

New member
בינתיים לא היה שלטון שעצר את

הפיגועים, לא ימני ולא שמאלני. אז זה ברור, הרי לבנאדם שאין לו שום תקווה לחיים נורמליים לא משנה אם השלטון במדינת ישראל הוא שמאלני או ימני. הוא ישאר איך שהוא. אז הוא מקבל תקווה כלשהי מכל מני אנשים שגורמים לו להאמין שלרצוח כמה אנשים ולמות איתם יעשה אותו קדוש והוא יגיע לגן עדן, אז הוא מצפה לזה. מה יכול לגרום לאדם פתאום להחליט שהוא רוצה להתאבד ולהרוג כמה שיותר אנשים איתו? כשיהיה להם טוב יהיה לנו טוב. אני לא חושב שהבעיה העיקרית שלהם היא הממשלה שלנו, אלא הממשלה שלהם. כמובן שהסגרים, העוצרים וכו´ לא ממש עוזרים. וזה כל מה שהממשלה שלנו עשתה עד עכשיו, הגיע הזמן לעשות משהו שונה. זה רק מגדיל את השנאה שיש להרבה אנשים שם אלינו, ומקטין את האמונה שהייתה להרבה אנשים שם בנו. לעומת זאת אני חושב שהבעיה העיקרית שלנו היא הממשלה שלנו...

DJ JuVi

New member
אני עם לירון לאורך כל הדרך.

אני לא ראיתי פיגוע בעיניים, גם לא הרוגים, ועוד לא שירתתי בצבא, אבל אני סובל מהדברים האלה כל יום, ולא הייתי כל כך רחוק מאחד הפיגועים, וכשאני צריך לנסוע לת"א אני חושב פעמיים לפני שאני עושה צעד "מסוכן" כזה ובודק אם אני באמת צריך. ובכל זאת, א-ס-ו-ר ל-ה-כ-ל-י-ל! צריך להזכיר מה קרה כשהכלילו על היהודים??? אחר כך קל מאוד להגיד שאנחנו לא אשמים... אסור להסית ולהגיד דברים כאלה, לא משנה מה הדיעה שנוף אם היא ימינה או שמאלה, וללכת ולהגיד שבגלל שבנאדם הוא בעל דיעות שמאלניות או ימניות אז הוא מכיר יותר או פחות את הצד השני...לא מוגזם קצת?!?! אני מסכים לגמרי עם על ההודעה של לירון. ובנוסף אני חושב שאסור להפסיק לחיות בגלל מטורפים כאלה מבחוץ (וכולם צריכים לעשות מה שרוצים ולא להתחשב במטורפים מבפנים!!!) ואסור שבמדינה שלנו אנחנו נפחד. Fuck It איזו מדינה נהדרת יש לנו...

omritoto

New member
אוי שחכתי להגיד משהו חשוב

אתמול בחדשות ראיתי על תוכנית סורית אנטישמיט ביותר (בהרבה ממה שאני רשמתי) ומסיטה בהרבה יותר, ואומרים שיש לה רייטינג גבוה. אז אם המצב כזה כ-ל הערבים יהיה כמו שהם מתוארים בשיר הנ"ל. ואסיים בציטוט- "לפני החתונה האישה סקסית וחטובה, אחרי החתונה היא כבר דאבה מגעילה"

DJ JuVi

New member
לא זה נכון ולא זה נכון..........

ראשית, שוב הכללת. כללל הנשיםםם?! או שזה רק משפט מטומטם שהמציאו האמריקאים?? תחשוב על זה... דווקא בסוריה (ע"פ כתבה שהייתה בידיעות אחרונות לפני שנה בערך) דיי אוהבים אותנו אבל הם מתנהגים כמו שהם מתנהגים כי זה מה שהם צריים לעשות...מבינים אותי? המצב גרוע (שלא נגיד ג´רועללל) ויש לא מעט ששונאים אותנו, ולאו דווקא במדינות ערב. יש בכל מקום. אז מה??? זה אומר שצריך להכליל??? זה ידוע שזה קיים וצריך לשנות. אבל אפילו אם התוכנית ההיא בעלת רייטינג גבוה, זה לא אומר שכולם כאלה. לכו תדעו אולי זה הערוץ היחיד שיש להם בסוריה ולא לכולם יש טלוויזיה..:) סתאאאאם... בכל מקרה אני בכלל חושב שלפני שאנחנו הולכים לשפוט את כל שאר העולם על היחס של אחרים כלפינו - אנחנו צריכים לעשות בדק בית ולראות מה הולך אצלנו. נגלה הרבה דברים חדשים ומעניינים כמו שינאה בין עדות, שנאה בתוך עדות, שנאה בגלל שאחד תומך באדם מסויים, שינאה בגלל שאדם אומר דבר מסויים, שנאה בגלל שאדם נראה שונה (בעייני מישהו) וסתם טימטום. אה כן- אומרים "אנטישמית" ולא "אנטישמיט" אלא אם כן היה פה איזה משהו מכוון...והציטוט? מה הקשר שלו לנושא או להודעה?!

הצעה

בואו נעצור את הדיון הזה כאן בהסכמה של כל הצדדים על הדברים הבאים: 1.שנאה היא הדלק המניע פוליטיקאים משני הצדדים, ללא השנאה אין להם מה למכור לנו. 2.אין שום הצדקה למוות אלים, לא של יהודי ולא של מוסלמי ולא של נוצרי, מוות הוא מוות הוא מוות, אין מוות טוב. 3.דעות קדומות וגזענות הן רעה חולה הקיימת בכל אדם,אבל !!! אדם חייב להתעלות מעל האינסטינקט לשנוא את השונה ממנו ולנסות להכיר ולהבין אותו.

EmGee

New member
מסכים כמעט עם הכל

ב3 אתה אומר שצריך להתעלם מדעות קדומות ומהכללות אבל זה בדיוק מה שאתה עושה ב1.

עמג´י

הכוונה ב 1 הייתה שהפוליטיקאים הנמצאים כרגע בשלטון של שני העמים ולא לכל הפוליטיקאים בעולם.

omritoto

New member
צודק חוץ מב2

אני חושב שבעיקרון אתה צודק אבל ב 2 שכתבת שאין טוב במוות טעית!!! "צריך לאהוב את המוות לא לפחד מימנו"נאמר ע"י המאסונים הרוסים בספר מילחה ושלום. מוות זה טוב בגלל דבר אחד- הוא מביא לשינויים, בלי המוות היה מאוד משעמם (והיה צפיפות אוכלוסין). מוות זה דבר טיבעי ממש כמו מילחמה!

DJ JuVi

New member
לא מסכים עם המשעמם....ובכלל הגזמת!

אני משוכנע שאין טוב במוות, ואני דיי בטוח גם שלירון התכוון למוות שאינו טבעי. שהרי מוות שאינו טבעי לא מועיל בכלום חוץ מלצד ההורג (וגם זה מוטל בספק) ולכן אני שוב אומר שאנחנו צריכים להעמיד את עצמנו בצד הנשנא, בצד שבו נהרגים אנשים עקב שינאה מטומטמת של אנשים מטומטמים...לא בא לכם לעצור את זה אחרי שחושבים ככה?! מלחמה א-י-נ-ה טבעית! זוהי הגזמה פרועה וטפשית!!! צדדים שמגיעים למלחמה הם למעשה צדדים שלא עשו מספיק (לדעתי) ובחרו בדרך האולי קלה יותר באותו הזמן. לאחר המלחמה כולם משוכנעים שזוהי היתה הדרך הלא נכונה, כי במלחמה אין מנצחים, יש רק מפסידים. מצחיק שפתאום מישהו פה מצטט את הרוסים שהיום המהנדסים שלהם עוזרים לשונאים שלנו לפתח טילים נגדנו. אז אנחנו פתאום צריכים להיות כמוהם?!

omritoto

New member
תראו את הספר מלחמה ושלום!

תקראו את הספר מלחמה ושלום ואז תחזרו אליי זה ספר גאוני שמראה איך מלחמה גרוע ובאיזה קלות היה אפשר לפתור את העיניין בקיצור שתקראו את הספר הגאוני הזה תחזרו איליי!

DJ JuVi

New member
"תבין דם שופך דם והוא שופך דם..."

דווקא מסאבלימינל... ואיפה היהדות והדם היהודי שמכבד איסלאם, וגם נצרות ובודהיזם גם כן את כולם??? מ-ו-ג-ז-ם ללכת לאיזה ספר ולצאת מהנקודה הזאת. מעניין אם הספר בכלל קשור לנושא...

למעלה