alive@ophra live

itay is back

New member
alive@ophra live

עכשיו שמעתי את ההופעה המדהימה של ג'ניפר עם "אלייב" אצל אופרה ווינפרי, ונזכרתי בדיון שהיה פה לפני שבוע שג'ניפר לא יודעת כזה "לצעוק" ולעלות ברמת הקול בשירים, אז אני ממליץ לכם להוריד את "אלייב" בהופעה אצל לייב ותראו שג'ניפר עולה שם עם הקול וצועקת יפה מאוד, יותר יפה מהדיסק...

Lopezit

New member
ראית או רק שמעת? חח

וכן זאת אחת ההופעות האהובות עליי

NoWords

New member
אני גם אשמח לשמוע או לראות

מאיפה אני יכולה להוריד? ואם ג'ניפר צועקת יפה-חבל שהיא לא עושה את זה בעוד שירים

אוקיי אז ראיתי את ההופעה

בזכות ליאת, פשוט מושלם! כל השיר ג'ניפר שרה בקול הרגיל (והמדהים) שלה, ואני חיכיתי לעוצמיתיות שהבטחת, ובאמת בסוף, למשך כמה שניות, ג'ניפר עלתה למעלה באוקטבות וממש הייתה נשמעת באותה רמה של כריסטינה/איימי לי או כל מישהי אחרת עם קול עוצמתי...... בקיצור, זה היה ממש יפה, רק חבל שג'ניפר לא משתמשת בסולמות הגבוהים יותר בשירים האחרים שלה, אלא נשארת באותו טון נמוך לאורך כל השיר.....

itay is back

New member
באמת מעניין למה ג'ניפר לא עושה את

זה בכל השירים... והגרסא של ההופעה הזאתי נשמעת הרבה יותר מדרסת הדיסק, כי שג'ניפר שרה בלייב היא נותנת לעצמה להסחף, ולנסות להגיע לאוקטבות... שתשיר כל הזמן לייב כי היא שרה יותר יפה לייב מאשר גירסת הדיסק הערוכה והמעובדת באולפן

Lopezit

New member
ג'ניפר תמיד שרה לייב

חוץ מהפעם ההיא בema 2000 ושמתם לב לאחותה שיושבת ליד אופרה? שג'ן חייכה אליה כמה פעמים חח

itay is back

New member
אהההה בyou belong to me יש לה

קולל כזה מדהיים והיא עולה שם בקול בצורה מדהימהההה

Lopezit

New member
נכוןןןןןן ובכל טימטטטט!!!!!

היא צריכה להתחיל להוציא בלדות!! ואיתי-מה עם התחרות שהתחלת לעשות עם הסינגלים\אלבום והכל???

itay is back

New member
תכף כל אחד יצטרך לבחור את 4

הקליפים האהובים עליו.... אז יאללה בואו נתחיל עכשיו: 1.play 2.waiting for tonight 3.if you had my love 4.i'm glad תזכרו: שיר ראשון מקבל 4 נקודות ושיר אחרוון מקבל נקודה וכו'...

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifלבחור...?

טוב אני אבחר...גם אם לא צריך לא אכפת לי חח ממש בא לי 1.Waiting for tonight 2.Play 3.If you had my love 4.I'M GLAD

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הזכרת לי!!! יש את הקטע שהיא שרה- TELL HERE (חחח אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון) אז היא באמת שרה שם גבוה! וכבר אמרתי את זה פעם שב- TIMT בגלל שהמוזיקה יותר רגועה אז אפשר יותר להקשיב לקול של ג'ניפר, אבל ברוב השירים היא שרה בכל זאת נמוך.....

NoWords

New member
היא לא צועקת

היא קצת עולה עם הקול זה ממש לא צעקה אני מעדיפה שג'ניפר תמשיך להוציא את השירים הקצביים היפים שלה במקום את הבלדות והשירים השקטים!

למעלה