Alice (אורה!!!)

BlueBeIl

New member
אני גם נגד שרה מישל גלר

היו צריכים לקחת את הילדה הזאת שתמיד לוקחים לתפקיד המופרעה המוזרה, בדוני דארקט, החיים כבית וגם החיים הפרועים של נערי המקהלה (אם ככה קוראים לזה) - ג'ינה מלון אח, היא זכתה להיות עם כמה בנים שווים ביותר..... תגידי לימור ראית החיים כבית? אם לא תראי!!

HuGo Hell

New member
מי זאת? ../images/Emo1.gif

תמונה? אין לי מושג מי היא. אבל שרה מישל גלר לא עד כדי כך נוראה. היא בכל זאת יפיפיה, וזה יהיה אדיר לראות אותה בתור פסיכופתית. אני פשוט חושב שהיו צריכים לקחת מישהי יותר... דומה. ואני מנסה לחשוב מי, ואני לא באמת מצליח לחשוב חוץ מאולי וינונה ריידר. אולי אלייזה, זה היה יכול להיות נחמד מאוד. אבל שרה בהחלט יכולה להיות לא רע.

BlueBeIl

New member
אוקיי זה הכי טוב שמצאתי...

אבל אם היית רואה אותך משחקת את כל הדמויות שלה היית מבין יותר טוב

AGENT SHESH

New member
הפנים שלה מזכירות לי את אבריל.

אבריל לאבין. זה יותר מדי אופטימי בשביל פסיכופטית..
חוצמזה - אני עם אור, כריסטינה ריצ'י מתאימה, תשוו את התמונה בראש השירשור לתמונה שלה. זה כל כך מתאים, אפילו מבחינת הגובה שלה. מה גם שכריסטינה דואגת להתפשט בכל סרט שהיא משתתפת בו, אז זה יכול להיות בונוס נורא נחמד.

BlueBeIl

New member
היא זקנה מדי וזונה מדי../images/Emo3.gif

וזאתי בכלל לא דומה לאבריל! והיא לא אופטימית.. היא תמיד משחקת את המוזרה המשוגעת קצת, זאת שאבא שלה דקר את אימא שלה או שאח שלה אנס אותה או שחבר שלה שהיא בהריון ממנו בכלא... והתמונה שיש בראש השרשור בכלל לא דומה למשחק ככה ש... זה לא משנה אם כריסטינה ריצ'י דומה לה. נגיד, אם הייתם שולפים אותה בצורה דיגיטלית ממשפחת אדאמס ועושים ממנה כילדה סרט כזה היא הייתה מתאימה, אבל עכשיו לא...

HuGo Hell

New member
ברור ../images/Emo3.gif ../images/Emo1.gif

אבל גם לא יהיה מסובך לגרום לוינונה ריידר להיראות בת 12

HuGo Hell

New member
עם כל הכבוד. ../images/Emo1.gif

כריסטינה ר'יצי מאוד חמודה והכל, אבל היא לא מתאימה לאליס. היא התאימה כשהיא שחקה במשפחת אדמס

לא נראה לי, ראית את החזה שלה?

זאת בהחלט תהיה אליס מפותחת לגילה. חוץ מזה, כריסטינה ריצ'י אולי דומה לציור שאופיר שם בראש השרשור. אבל אליס של המשחק בכלל לא דומה לציור הזה אני בד"כ לא נגררת לויכוחיי "ברור שסופרמן ינצח את ספיידרמן!" מה קורה לי?

AGENT SHESH

New member
כה, חשבתי על זה אחרי

ששלחתי את ההודעה.. ובטח שראיתי, כמו שאמרתי, היא דואגת להתפשט בכל סרט..

BlueBeIl

New member
המשחק הזה מגניב

שרה מישל גלר קצת פחות
אבל התמונה הזאת ששמת בכלל לא נראית כמו הדמות במשחק..?

As I Am

New member
יהה, ../images/Emo103.gif

גם אליס וגם שרהמישלגלר~!! o: איכות טהורה.

Gizmo16

New member
אמ, אני היחידה שחושבת-../images/Emo28.gif

שזה לא כזה משנה אם השחקנית דומה לדמות, ויותר חשוב שהיא משחקת ממש ממש טוב ותצליח להיכנס לדמות
וגם- ששרה מישל גלר תהיה ממש מצוינת בדמות הזאת, ממה ששמעתי עליה

Me 4eVer

New member
גם אני חשבתי..../images/Emo34.gif

חוץ מזה שעם איפור ולבוש מתאימים..

למעלה