Alice (אורה!!!)

HuGo Hell

New member
Alice (אורה!!!) ../images/Emo1.gif

ברגעים אלו, אנוכי קורא. ש! שרה מישל גלר הולכת לשחק את אליס בסרט חדש שיצא בעתיד, שיבויים ע"י מרקוס ניספל שביים את The Texas Chainsaw Massacre (סרט ענק, אימה, שאני ומריאנה ראינו). אבל הכי חשוב, אורה יקירתי. הולכים להוציא סרט של אליס!! ולא סתם אליס! אליס של המשחק! אליס רצחנית ומפחידה! והכי טוב, שרה מישל גלר הולכת לשחק אותה!!!! (אם כי, הם, לדעתי, יכלו למצוא מישהי יותר דומה :|) אוי אלוהים ;_;

שניש

New member
איזו שמחה ^^../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אבל,למה דוקא שרה מישל גלר
אני מדמיינת את אלייזה דושקו בתפקיד הזה

HuGo Hell

New member
אלייזה דושקו. ../images/Emo1.gif

אני כלכך כועס עליה! היא הרסה את עצמה. טיפשה!

HuGo Hell

New member
ניתוח לחיים. ../images/Emo1.gif

היא הוסיפה לחיים ועכשיו היא נראת איום ונורא. הפנים שלה נראים מלאות כאלו. איכס. סתומה ;_;

HuGo Hell

New member
היא הייתה יפה כמו שהיא. ../images/Emo1.gif

אני לא מבין למה כל המפורסמות הכי יפות עושות את הניתוחים המטומטמים האלה. זה כלכך גורם לי לכעוס.

justmegit

New member
../images/Emo79.gif

זה בגלל שהאמרגנים שלהן מרביצים להן במקומות כאלו ואחרים בטענה שהן מכוערות והן בחיים לא יצליחו (בעוד הן לא מודעות למיליונים שמשחקים טאקי בבנק) ואז צריך לעשות ניתוח גם כדי לנסות לשפר את המראה וגם כדי למחוק את הצלקות..

HuGo Hell

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo1.gif

אלייזה, הייתה באמת מושלמת. ולא רק זה, גם מצליחה מיותר. היא כל חודש הופיעה במגאזין אחר, הייתה לה סדרה משל עצמה, במקביל היא קבלה הצעה לשחק את "פיית'" מבאפי בקרוס-אובר. החזה שלה גדול, כולם חשבו שהיא כוסית ויפייפיה. בעיקרון יש עדיין שחושבים ככה, היא באמת עדיין יפה. (
תמונה לא מלפני הרבה זמן) אבל הפרצוף שלה פשוט מציק לי. מילא מפורסמות בעלות חזה קטן שעושות הגדלה (סבירה כמובן) אני מבין. אבל ניתוחי פנים כמו תוספת שפתיים וכו'. לא נראה לי, זה יוצא מכוער על כל אחת. ולא נראה לי שהמארגנים שלהן אומרים להן משהו רע על הפנים או המראה. אלא הן פשוט מרגישות שמשהו חסר, עושות את זה ואז המארגנים שלהן רוצים להרביץ להן חזק חזק כי הן התכערנו מהיופי שהיה להן.

AGENT SHESH

New member
וינונה דומה,

אבל קשה לי לדמיין אותה בקרקטורה הטובחת ביצורים תמימים וחסרי ישע.

BlueBeIl

New member
חוץ מזה שהיא גדולה באיזה שלושים

שנה מהגיל שהדמות אמורה להיות בו לא?

HuGo Hell

New member
מה?! ../images/Emo1.gif

ווינונה ריידר, היא לגמריי תפורה על זה. פשוט תראה ביטלג'וס ותבין. בקשר להודעות למטה - למה שרה מישל גלר בת 15-17? היא בת 28 ככה. וזה טלווזיה, אם הם הצליחו את הפקצ"ה הקטנה שמשחקת את סאמרה לעשות כל-כך אימתית...

למעלה