ALEXIS ZORBAS בנדנה|

• פותח הנושא GLGGM
  • פורסם בתאריך

GLGGM

New member
מאיפה לי לדעת?

אני בררן במפרי טלפון. גם את נראה לי כי אין לי את שלח

zambeta

New member
בקורת בונה

אני מוכרח לומר ( לכתוב בעצם ) שאני מופתע לטובה מהתגובות למאמר של אנג'לו. אנג'לו הנו מבקר ידוע ובכדי לא להלאות אתכם בסיפורים, נסו לקבל מהאיש היקר הזה כל שתוכלו,בשפה היוונית, מוסיקה תרבות וכו'. לאנג'לו שפה יחודית וחדה וחריפה למדי לעיתים ויש לקחת את הדברים AS IS ולא אחרת. כדאי למבוקרים, ואני בינהם במקרים רבים אם כי באופן אישי, לראות אולי בכל אופן יש משהו בביקורת שכדאי להפנים וללמוד. חברים, אין אני מכיר אתכם באופן אישי ואתם לא אותי, אני מבקש לחזור ולהציע, כפי שעשיתי ביום א' בצ'אט בתכנית של אנג'לו - בואו נפרגן, בואו נשמור על תרבות שיחה/דיבור/ויכוח. ובהחלט אין אנו חייבים להסכים האחד עם דעתו של האחר אולם אנו חייבים לכבד אחד את השני. ישנן די צרות מחוץ לפורום בכדי לקלקל את האוירה. הבא ונשמור לנו את האי היווני הקטן שלנו נקי , שקט ונעים לכל דייריו ומבקריו. שיהיה רק טוב זמבטה

איזקיס

New member
בוקר טוב לכולם .כיף לקרוא דברים

כאלה והם במקומם! לא ניתן שיכפישו,או ידברו בגנות זה או אחר וסה"כ רוצים אנו לשמוע מוסיקה וכן לדעת על תרבות יוון!! בואו נשמור על משפחתינו היקרה! ויום נעים לכולם!

shabtai2

New member
ובא ציון לפורום ואיתו הברדק ../images/Emo177.gif

לכל אורך הדרך (ואפשר לבדוק את זה) נוכחותו של ציון בפורום גרמה תמיד למחלוקות והשאירה טעם שאותו לא אהבנו (בלשון המעטה). נוכחותך במחוזותינו עלולה להרוס לנו עבודה של חודשים של אחווה וידידות נהדרת בינינו. אתה צריך אחת ולתמיד להחליט האם אתה שותף לעשייה או שכונותיך הן יצירת גלים ופרובוקצייה. האנשים בפורום היוונית ניחנים בסובלנות אחד כלפי השני בעזרה הדדית (לא את הכל אתה רואה ויודע) וגם הפעם כולנו משתדלים לענות לך באדיבות ובסלחנות. ישנה עוד דרך, של התעלמות מוחלטת ממך וזה אולי יניע אותך לא לחזור לעולם, או שתיקח החלטה שאפשר גם אחרת או שפשוט תעזוב אותנו לנפשינו ותמצא לך פורום שתואם את דרכיך וסיגנונך.לכל אורך הדרך שבא הייתי בפורום ניסיתי להניע את הגולשים למתינות,סובלנות כי המטרה היא אחת לכולנו למצוא בית חם לאוהבי המוסיקה היוונית. חברי היקרים ישנם מצבים שבהם צריכים לקחת החלטה שתמנע מקרים דומים בעתיד.אם הפורום הזה יקר לכם אני מצפה לתגובות של כולם. אני מבקש את סליחתך ציון כבר מראש אם נפגעת ולא צריך להיות פסיכולוג ולהבין שבנימת דברי אכפת לי מאד מכל מה שקורה כאן בפורום. אוהב אותכים
שבתאי.

yid

New member
לא לא לא

צר לי לחלוק עליך ידידי אך אני חושב שכל דעה היא לגיטימית אחלה יום

שמואל,,, נשמה טובה !

אולי כדאי שתגיב לעצם הדברים והנושא עצמו. במקום לכתוב כל מיני שטויות. ("ותסלח לי עם פגעתי בך") שמואל אתה נשמה טובה אפילו טובה מאד, יש לך את כל אחר הצהריים לקרוא ולהבין את מעות הויכוח. שלך באהבה ציון

זיטיס 21

New member
ציון ידידי היקר - אוו אני מכיר את

סגנון התגובה הזה כשאין מה להגיד. ולעצם העניין פעם נוספת כנראה יש לנו תופעה של הבנת הנקרא. ואולי זה מה שקרה גם פה. ועם טעיתי. אז כנראה שהתגובה הקודמת שלי אכן הגיע לאוזניים הנכונות. וכשהדברים הם נכונים ועל השולחן. ואין שום דרך לשלול אותם כי מישהוא הבין שאנחנו כבר לא בולעים כל מה שמוכרים לנו. אזי באה המילה שטויות. ואתה לא מבין. ותקרא עוד. וכו וכו. מאוד קוויתי. ולתשומת ליבך ראה גם את תגובותהם של האחרים. שידידי היקר תבין סוף סוף שהתבגרנו. והשוויון פה חל על כולם. והכי חשוב אנחנו לא מדור שיווק של אף אחד. תודה לאל יש עיתונים יש פירסומים שונים וכולנו קוראים ויודעים לקרוא. כך שמיותר היה למיטב הבנתי לזרוק סוכריה לצפונים על ההופעה הצפויה. ואם אתה כזה חבר טוב שרוצה לעשות להם את החיים קלים ובאותה תגובה מיידע אותם על ההופעה . אז תהיה נחמד עד הסוף ותזמין ותארח אותם. מה יש. הרי להערצה שלנו פה אין גבולות ואין תמורה ברוב המקרים רק הוצאה. ולך יש..... ואת ההמשך בנוגע לידידי וההופעה אני אשאיר לשלוש נקודות. ולסיום אני לא שמואל אני יוסף שלך זיטיס

איזקיס

New member
שבתאי אני איתך ו.....ציון היקר|שמא

שים לב איזו משפחה ענקית ואוהבת אנחנו!!! אנו לא מעוניינים ביצירת פרובוקציות שים לב איזה פורום נהדר יש כאן!!! למה לקלקל??? האם שמת לב שאין לך נימת חיבה ולו במעט כלפי מישהו פה??,וזאת במקום לפרגן למישהו שתרגם שיר ,לאמר איזו מילת
,...מגיע ובגדול לכל האנשים כאן והם עושים עבודה מצויינת.הספקתי להכיר חלק גדול מהם אישית . אני אישית מרגיש שזה בכלל לא פייר כלפי הפורום הזה ואנשיו שמישהו יקום וינסה לקלקל.....יש פורומים אחרים!!! אני מקווה שאת הדברים שאני כותב כאן תקבל ברוח טובה ואני גם מאחל לך יום נעים

Nava5

New member
שבתאי, יש לך גם את הקול שלי

אני מצטרפת ותומכת בדברי הטעם המנומסים והמתורבתים של חבריי בפורום! מטעמי יעילות אינני מוסיפה תשובה מפורטת. אין סיבה שציון יקרא את אותם הטיעונים בניסוח לשוני שונה ומגוון. אם קיימת בעייה של הבנה הנני מסכימה לנסחם בעברית שווה לכל נפש!

למעלה