Ais

yoavs86

New member
Ais

אתמול תקוף אותי מישוה מברית אחרת חדשות מלחמה תאריך החדשות תאור אירוע 2007-01-13 (15) המדינה theisland #9023 נכשלה בניסיון לכבוש אדמה מהמדינה שלך. ההגנות שלך הצליחו לפגוע בהרבה רכבים ממוגנים של האויב לפני שהם הגיעו למטרת היעד שלהם ובנוסף החיילים שלך היו מוכנים ומוגנים היטב והצליחו להדוף את האויב ולגרום לו לאבדות קשות. לחיילים שלך יש את העליונות הצבאית. כל הכבוד ! האויב נכנס לשדה המוקשים שלך והפסיד את הפלישה !תוצאות הקרב צבא של האויב הצבא שלך חיילים שנהרגו: 10,000 311 טנקים שהושמדו: 0 0 רכבים ממוגנים שהושמדו: 362 0 ארטילריה שהושמדה: 0 5 שבויים: 530 0 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 10,556 346 סך הכל כוח שאבד: 934,400,000 91,800,000 בכל אופן , צרו איתי קשר במסנגר, אני צריך עזרה אני מעוניין לתקוף אותו

thesharkman

New member
אם כבר אתה מפרסם מדינה תוקפת

בוא נוסיף גם את המספר מדינה שלך NewIndependent #13510 סוג ממשל: מלוכה תאריך הרשמה: 2006-08-21 השחקן מהמדינה: ישראל מין: זכר משחק בשפה: עברית שם הברית: AISARA דירוג: 806 עוצמה כללית: 429,011,827,004 עוצמה צבאית: 395,984,150,000 עוצמת התעשיה: 606,500,000 למה? מסיבה אחת ויחידה כאן זה לא פורום ברית אייס ... אתה תפרסם מספרים אנחנו נפרסם מספרים

Shaycs

New member
חחחח

אהבתי אור חחחח אבל רציני בלי פירסומי מספרי מדינה זה לא לעניין.......

AshkenaziAmiti

New member
אפשר להבין איך הוא 430 מיליארד בכוח

וזה שתקף אותו רק במתקפה שלו הוא איבד 934 מיליארד...
אתה הרי יכול לתקוף רק אנשים שהם 25% כוח מתחתייך אז איך ההוא תקף אותו?

Shaycs

New member
אחויה הכול טוב....

זה מיליונים חח לא מילארדים חחח

Shaycs

New member
לא נורא חחחח

ואיזה כיף לך המיליארדים היחידים שאני רואה זה מה שניסה מורידה לי אצלה משום מה תמיד יש 0...... בטוח התוכנות של הרמאית הזאת... אני קלטתי אותה כבר מזמן....

darkest

New member
:(

לא יאומן כמה לכלוך את מפזר עליי בפורום:( ועוד רצית לעבור לברית שלנו:(

Shaycs

New member
את התחלת עם זה....

כמו שאני שתקתי כשעשית דברים שלא נראו לי גם את ההית צריכה לעשות ככה..... נכון זה מעצבן ומכעיס שעושים את זה .... תתגברי ותתבגרי ...... ואני יחזור שנית פעם הבאה שיש לך בעיות עם המדינה שלי תפני אלי לא לפורום תפוז......

Shaycs

New member
ואחרי שראיתי את היחס שלך....

אני לא חושב שההיתי שורד בכיינות והתיביבות כזאת כמו שאני לא סבלתי את השטויות בברית שלי ... גם אם אני בברית שלך לא בברית שלך תמיד אמרתי שאת שחקנית טובה ואמרתי לך את זה כמה פעמים במסנגר..... אבל לחשוב שאת מושלמת ויודעת הכול ויכולה הכול זה לא השיטה לנצח במשחק הזה..... וסוף סוף שני אנשים מספיק מתמידים בשביל לנסות לעצור אותך ואחד הצליח קצת יותר מהשני ואז מתחילה לבכות בפורומים ולהגיד שאנחנו מרמים וזה ברית של רמאים זה לא לעניין ומעניין אם את כל כך בטוחה בעצמך עדין לא ראיתי אותך עולה מולי במסנגר ..... ומראה לי שמחקת חצי מהמטוסים שלך.. למרות שאני עדין לי כבר היה מתקפות שמחקו לי את כל הצי האווירי שלי ....

Shaycs

New member
חחחחח

לא הלכת לישון ?? חחח אני זוכר שאמרת שאתה מאוד עייף חחח

thesharkman

New member
שמע אני בבעיה

אני בתכלס עוד שעה צריך לנסוע לאסוף את אמא שלי אני מתלבט מה לעשות אם אני הולך לישון אני לא קם... נראה מה יקרה בטח אני עכשיו אלך לישון

Shaycs

New member
בהצלחה

אם ההיתי גר באיזור שלך ולא בלחץ מעוד רמאויות של ניסה ההיתי עוזב את המדינה שלי והולך להקפיץ בעצמי חחח סורי מן

יוסף1122

New member
חחחחחחחח שמע

יש בעיות? תפרסם בפורום שלנו אני לא יודע מי אתה ואיזה שלוחה אתה מה מי מו תרוצה תוסיף אותי למסנגר וזהו

למעלה