AIS נגד WD

blubel

New member
AIS נגד WD

היום בלילה פרצה מלחמה בין 2 הבריתות...מנתונים שעולים מתברר כי WD תקפה מדינות בודדות מ-AIS , ובתגובה AIS( ובריתות נוספות) פרצה במלחמה... אני לא יכול להוסיף כרגע מידע נוסף.. אבל מה שכן.. אני נכשלתי! לאחר נסיונות רבים מאוד להביא לשלום בין הבריתות הנ"ל אני מבין כי לא השקעתי מאמצים מספקים כדי למנוע את המלחמה... אני מצטער מאוד ומבקש סליחה אישית מכל מי שנפגע ויפגע במלחמה הזאת ללא סיבה מוצדקת(יעני חף מפשע ) זהו

111dolev111

New member
אי איא יא AIS=WOW......

זאת דעתי האישית . ואתם בטח עכשיו מיצעטרים שסגרתם שלום .. כי בתקופה שהכרזתם מילחמה נגדAIS הם לא היו במצב טוב. כמה תקיפות אליהם והייתם גורמים לפירוק. זאת דעתי .. ומי שלא הבין למה AIS WOW הסיבה היא שAIS סיבכה את הגוש..... ולא נדבר על זה שAFAC סיבכה את הפרדציה רוב מנהלי AIS הם מהנלי AFAC לשעבר ויש עוד מנהל מTNT. TNT גם לא חסר הם סיבכו גם איזה גוש בקיצור בהצלחה לשתי הצדדים אני לא איתערב במילחמה הזאת ואפילו אני לא ישמיץ את AIS בתקופת המילחמה הזאת אני יתחשב בהם.

rrrr היחיד

New member
נראה לי אני במתקפה אחת הורדתי יותר

ממה שאתם הורדתם לכל מדינות העשייריה שלנו שאלו את דניאל עם אתם רוצים יש לי תמונה

daniel559

New member
ונתן לי הורדתה 450 מיליון

אני לסד הורדתי לירון מיליארד 200 תישאל את כל מי שבא לך וכוח כללי זה היה 4 מיליארד ואין מה להוריד לו כי אין לו נשק וגם המתקםפה הזאת לא היתה מאורגנת פתאום תקפו אותו ואז כולם התחילו להיצתרף

111dolev111

New member
אחי זה לא נוב נגד נוב כנס להסבר

WD עם לכ הפוזות שהם עושים הם ברית טובה ויכול להיות שיש להם הסכמים הצד השני AIS.. הוא לא פירט לא רק AIS במילחמה גם TBA ואלי האמריקאים ויש סיכוי קטן טרור .. אז לא ניראה לי שזה נוב נגד נוב. בWD יש מעל 100 מדינות והיא ברית חדשה זאת אומרת שכל האנשים עכשיו מאורגנים גם TUF היא ברית שניפתחה לא מיזמן אז גם כל האנשים מאורנגים טרור ניראים לי סבבה לא יודע אם הם במילחמה אבל כמו שהם מקנים את עצמם משליטים טרור לא ניראה לי שהם ישבו בצד.

111dolev111

New member
איזה סתום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח פעם ראשנה ששירשתה טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואתה אומר "לא שרשרתי טובו יוסף1122 ו" חחחח שנינו חסמנו אחד את השני מהמסן חחחחחח

daniel559

New member
חח אלק בהצלחה אין שום מלחממה יש מלח

מלחמה רק אל המדינה ירון ואף אחד מWD לא יתקפו אותנו ססגרנו את זה אם המנהלים אנחנו נוריד את ירון מקום 4 כרגע וככה זה יסגר שום מלחמה נ.ב הם מפחדים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

yaronr11

New member
לא יעזור לכם!!!!!!!!!

AIS ו - TUF לא חבל על התורים שביזבזתם, ודניאל לא הורדת לי מיליארד ו-200 אז תרגיע!!! ומבחינתי תתקפו אותי העיקר שהברית לא תיפגע, למרות שכרגע, לא הורדתם לי בגרוש!!! אז באמת, נסו לתקוף אותי זה קצת קשה!!!

yaronr11

New member
אגב

זה לא נראה לכם מוזר ששתי בריתות גדולות תוקפות מדינה אחת בעזרת מלא מדינות וב-50 התקפות מורידים לו בקושי 5 מיליארד כוח!!! בכל זאת לא נשמע טיפשי, שתי בריתות כאלה גדולות לא מצליחות להתמודד עם מדינה אחת?

darkest

New member
הבעיה

היא במשחק- התקיפות לא שוות יותר מידי- מי שיש לו ביון בלי שום כלום צבא אחר- נשאר חזק- באג חמור במשחק

למעלה