AFC+NFC CHAMPIONSHIP WEEK

laufgas

New member
../images/Emo58.gif גרין ביי בשיקגו

היה מותח מאוד ואני שמח שהטובים ניצחו. שמח מאוד שלא נראה את שיקגו בסופרבול.

Ori L88

New member
Gb-CHI ../images/Emo58.gif

סעמק , לא רציתי שראשי הגבינה יעלו. לא סובל אותם. אבל! ,הם קבוצה טובה יותר וצ'רלס וודסון אחד הגברים. ההתקפה של שיקאגו זה בדיחה לא מצחיקה מאז 2006 , לא משנה מי הקווטרבק. ג'יי קאטלר הוא נמושה. הוא נראה לי בסדר גמור שם בקווים. נראה לי הוא פשוט פחד מהפקרס אז החליט לצאת מהמשחק. האיני או איך שלא קוראים אותו הפתיע לטובה! וגרם לקצת מבוכה בהגנת הברזל של הפקרס. שיפוט נוראי ד"א , לא שזה משנה. אבל חרא שיפוט , המון החלטות לא נכונות וניהול משחק גרוע. מקווה שהג'טס יעברו את הסטילרס איכשהו. למה סופרבול של גרין ביי-סטילרס כל כך לא אטרקטיבי מבחיני. אז J-E-T-S!

pavelger

New member
גרין ביי - שיקגו ../images/Emo58.gif

קודם כל מזל טוב לכל אוהדי גרין ביי פה, אני באמת מקנא בכם. עם כל האכזבה שלי מהמשחק, אני חייב להגיד שאני גאה מאוד בשיקגו העונה הם עשו מעל ומעבר במיוחד עם האופנסיב ליין המזעזע, אם בתחילת העונה היו אומרים לי שנגיע לגמר ה-NFC הייתי לוקח את זה בשימחה וגם במשחק הזה הם נלחמו עד הסוף (חוץ מקאטלר) ואני לא יכול לבקש יותר מזה. לגבי קאטלר הנשרים בתקשורת כבר חגים מאליו אבל אני לא רוצה לתקוף אותו לפני שנישמע ממנו ומהמאמנים מה הייתה הפציעה. מי שכן הרגיז אותי בכמה מקרים היו המאמנים של שיקגו: קודם כל בפסק זמן המפגר לקראת סיום המשחק שנתן להגנה של גרין ביי הזדמנות לקחת אוויר ולהתארגן מחדש ואז מהפסק זמן הם יצאו עם תרגיל מטומטם של בנט שרק הלך אחורה, בנוסף במחצית הראשונה היה פאנט במקום לבעוט בעיטה מ-49 יארד (גולד אחד הבועטים המדויקים בהיסטוריה). והדבר שהכי הרג אותי לא ברור לי איך לעזאזל הגופה של קולינס נמצאת ברוטצייה לפני הייני. לגבי השופטים זה לא שהם הכריעו את המשחק בהחלט הגיע לגרין ביי הניצחון הדבר היחיד זה שנראה שכל החלטה של חמישים חמישים במשחק הלכה לכיוון של גרין ביי.

laufgas

New member
../images/Emo58.gif ניו-יורק בפיטסבורג

יופי של משחק. המחצית הראשונה הייתה בית ספר למשחק ריצה ע"פ מנדלהול. אז יש לנו סופרבול.... ואיך אפשר לא לסיים עם השורה הבאה: And the hommmeee of theeeee rats!

underdog36

New member
../images/Emo58.gif שני המשחקים

וואוו! משאלותיי (שרשמתי אתמול בשרשור הניחושים...) התגשמו! גרין ביי פקרס פוגשים את פיטסבורג סטילרס בדאלאס!!! איזה כיף! כמו שכתבתי, גרין ביי היא הקבוצה שלי, אבל פיטסבורג ללא ספק מספר 2. בניגוד למה שכתבתי אתמול, אני לא בטוח אם הסיטואציה שהן נפגשות בסופרבול היא כל כך טובה. אני אהיה מאוד מאושר אם גרין ביי יזכו כמובן, אבל אני לא בטוח מה יקרה אם חס וחלילה זה לא יקרה. האם העובדה שפיטסבורג יזכו (ולא קבוצה אחרת) תנחם אותי או שהפסד זה הפסד? בכל מקרה, אני כבר עכשיו מאוד גאה בגרין ביי! אחרי ההפסד לדטרויט (מי זוכר שזה קרה?!) היו כאלה שאמרו שהם אפילו לא יגיעו לפלייאוף. באיזשהו מקום אני חושב שההפסד הכניס את גרין ביי לסיטואציה שהביאה אותה לסופרבול, כי אחרי שהם הפסידו גם לאטלנטה הם נכנסו למה שהפרשנים קראו playoff mode כבר משבוע 16, כלומר אם מפסידים עפים, וככה הם נכנסו לפלייאוף הרבה יותר מאופסים מקבוצות אחרות שכבר ידעו שהן יהיו שם (ראה מספרי 1, 2, ו-3 שהפסידו לגרין ביי). עכשיו נשאר משחק אחד, שבו הכל יכול לקרות! אני אופטימי, כרגיל!!!

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif שיקגו-גרין ביי

איזה כיף של משחק זה היה. מכוער ואלים וכל כך משעשע... ההתעסקות האובססיבית הזאת בשתי טיפות דם על השרוול של הבכיין, הסאקים שהוא אכל לתוך הבוץ הקפוא, האינטרספשן והקוורטרבק השלישי. הברס סוף סוף חזרו להיראות כמו שאני אוהב אותם. באיזשהו שלב, למרות שהייתי בעד גרין ביי, התחלתי לחשוב שזה יכול להיות אדיר אם המחליף השלישי יוביל את הדובים לסופרבול בזמן שהבכיין יושב על הקוים אדיש. בקיצור, קיבלנו את קאטלר הרע ואת גרין ביי במומנטום מטורף. הבאסה היחידה הייתה שקאטלר לא נשאר על המגרש לחטוף עד כמה סאקים ולמסור עוד כמה כדורים להגנה. הצליח לברוח מהמשחק הזה ב"כבוד" עאלק, עם ה"פציעה" שלו.

RoyBehar

New member
עדיין ../images/Emo58.gif? ברס-פאקרס

לא הייתה תוכנית ספורט אתמול שלא דיברה על הסיפור הזה. בעיקר ווילבון וקורנהייזר שהרגיש כאילו חצי תוכנית הם דיברו עליו. הטוויטים של כל השחקנים לגביו אולי באמת לא היו במקום. בעיקר בלי לדעת מה אופי הפציעה. אבל צריך לחשוב מה גרם למספר (עשרות?) שחקנים שלא קשורים אליו ונמצאים בקצה השני של אמריקה לצייץ באותו הזמן דווקא לגביו. לא שמעתי אף אחד מדבר על ברט פארב בזמן כל הסאגה שלו, יש עוד דוגמאות, קאטלר הוא לא השחקן הראשון שעוזב משחק במחצית עם פציעה. זו הגישה שלו. הפרצוף המעצבן הזה, ביחד עם האדישות שגובלת בניתוק מהמציאות לפעמים. במשחק כזה חשוב אתה מצפה מהקוורטרבק שלך להראות קצת יותר רגש בנוגע לעובדה שהוא לא יכול לשחק וכשהקוורטרבק חירום נכנס למגרש, יכול להיות נחמד אם תשב ותדבר איתו קצת, תעבור איתו על תרגילים, על צילומי המהלכים הקודמים. כלום. קאטלר יושב ובוהה. לא שזה באמת משנה. קאטלר היה נורא ואיום לפני שנפצע גם ככה. אם הוא היה נשאר במשחק הם היו מפסידים בהפרש הרבה יותר גדול לדעתי (האייני חתום על 2 הט"ד של הברס, אם קאטלר היה נשאר אלה 14 נקודות שבאותה מידה היו יכולות ללכת להגנה של גרין ביי) אפילו אם (ו99% שזה מה שיקרה) קייל אורטון לא יישאר בדנבר בעונה הבאה, אני עדיין חושב שהטרייד שלהם היה מוצלח בשביל הברונקוס. גם הבחירות דראפט שכבר קיבלנו וגם אלה שנקבל תמורת אורטון שוות בהחלט את הפרידה מקאטלר. בשורה התחתונה קאטלר פגע בעצמו באופן שבו הגיב והתנהג וכנראה ביסס את הסטיגמה שהייתה עליו של שחקן אדיש וחסר נשמה. לפני שנתיים זה היה בראיין אורליקר שיצא עליו באותן טענות. עכשיו הוא מגן עליו כי אין לו הרבה ברירה, אבל אי אפשר כבר לשנות את הדרך שבה קאטלר נכנס לתודעה של אנשים, הרבה פעמים שחקנים גם הופכים לאט לאט למה שחושבים עליהם, בסופו של דבר זה מחלחל גם אליהם.

PACK PACK

New member
../images/Emo58.gif GB_CHI

אין ספק שהוא לא מנהיג, או קרוב להיות. לדעתי, הוא רצה את המשחק הזה SO BAD שהוא פשוט נכנס לדיכאון. ההייפ לפני המשחק היה חסר תקדים (הרייטינג בשיקאגו היה גבוה יותר מבסופרבול שהם היו בו לפני 4 שנים), וכולם דיברו על זה שחובת ההוכחה עליו. לא מגיע לו היחס הזה ממי שזה הכי כואב- העמיתים שלו למקצוע. חבורה של בריונים קנאים מלאים בקלישאות ספורט. חוץ מזה, רק אדיוט אגוצנטרי ישאר במשחק בשביל האגו שלו ("...רק אם יגררו אותי החוצה..."), כשברור לכולם שהוא פוגע בקבוצה אם הוא משחק בחוסר אפקטיביות בגלל פציעה. זה המשחק הקבוצתי האולטימטיבי, ואם קאטלר היה נשאר במשחק בגלל האגו שלו ופוגע בקבוצה, אז הוא היה צריך להגיע לחדר ההלבשה רק אחרי שכולם כבר התקלחו ועזבו (כדבריו של דארנל דוקט מאריזונה על קאטלר בעקבות זה שלדעתו הוא ויתר על המשחק).

RoyBehar

New member
ג'יי קאטלר ../images/Emo58.gif

תראה, אין ספק שלא היה לו מה לחפש על המגרש במחצית השניה. אבל זו בדיוק הנקודה - He totally choked. מבול הביקורת מהשחקנים האחרים באמת לא לעניין, אבל אתה קוצר את מה שזרעת (עוד ביטוי שלא שורד תרגום לעברית) - קאטלר לאורך הקריירה שלו הכין את השטח להתנפלות הזאת עליו. הוא לא מנהיג והוא לא משדר ביטחון או מוטיבציה מיוחדת. הפציעה לגיטימית והכל בסדר, אבל בחייאת - תראה קצת רגש, תראה קצת עניין במשחק, מעורבות. דבר עם הקוורטרבק השלישי שצריך לצאת ולשחק עכשיו. תעשה משהו!! אפילו תנגב נזלת על המעיל של הקוורטרבק השני (איזה דוחה הסאנצ'ז הזה, אה?)

underdog36

New member
../images/Emo58.gif שני המשחקים - המשך

עוד כמה דברים ששכחתי לציין: מה שהכי אהבתי במשחק אתמול היה שלמרות שרודג'רס היה ביום חלש, ההגנה שיחקה מצויין! וכיפרה על ההתקפה הבינונית. יהיו כאלה שיגידו שמול ההגנה הזו עבדה התקפה די בשוק, אבל אני חושב שההגנה הטובה של GB גרמה להתקפה של שיקגו להיראות רע, ולא להיפך. בכלל, כשחקן הגנה בעצמי (לשעבר?!), אני מאוד אוהב לראות משחקים שמוכרעים על ידי ההגנה. למדתי להנות מלצפות בסאק לא פחות מאשר לצפות מט"ד, ומתאקל חזק לא פחות ממסירה או ריצה ארוכה. כנראה אחרי שאתה מנסה לעשות את זה בעצמך (והרבה פעמים לא מצליח), אתה לומד להעריך יותר את אילו שכן מצליחים, בעיקר בליגה של הגדולים... חוץ מזה, לגבי שיקגו, אני מסכים שנראה שקאטלר די ויתר לעצמו ביציאה החוצה. מעבר לזה, החילוף של קולינס בהאני (ככה כותבים?) אחרי 2 דרייבים היה ממש תמוה. אם הוא QB כזה גרוע, למה האני הוא לא ה-QB השני פשוט? הוא הפגין יכולת לא רעה במאני טיים, בטח לעומת קולינס. אני מניח שלאבי סמית יגיע למסקנה הזו בקרוב מאוד...

Anfield

New member
../images/Emo58.gif GB-CHI

חלום, הקבוצה שלי שוב בסופרבול...פשוט חלום. מקווה שלא יהיו לי בעיות ב6.2 (מילואימניק), חייב לראות את זה ישיר.

10nircohen

New member
|ספויילר| גרין ביי-שיקאגו

אני אוהד של הפאקרס - ואין הרגשה יותר כיפית מלראות את הקבוצה שלך מעפילה לריקוד הגדול כשאתה בתאילנד יושב על כוס בירה עם אמריקאית אוהדת של פיטסבורג... נחשו איך זה נגמר ועוד דבר אחד לא קשור : בראיין אורלכר - איזה שחקן. 9 תיקולים , סאק ואינטרספשן - מנהיג אמיתי. לארון רודג'רס היה משחק לא משהו מול האיגלס , משחק אדיר מול הפאלקונס ועכשיו משחק לא משהו מול שיקגו. אני מקווה שזה אומר שבעוד שבועיים הוא יתפוצץ על פיטסבורג. איזה סופרבול זה הולך להיות.

למעלה