AFC+NFC CHAMPIONSHIP WEEK

eran113

New member
ספויילר שיקגו פאקרס

מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה שיקגו היו חייבים לבצע בעיטת הרחקה לאחר הפאמבל של קאטלר?

JayneCobb

New member
תשובה (נראה לי)

הברור הוא - כיוון שזה היה דאון רביעי.... אבל הסיבה לכך היא שברגע שקאטלר פימבל, בתוך שתי הדקות האחרונות, הוא היחידי שמותר לו לנסות ולקדם את הכדור,וברגע שפורטה הרים את הכדור,המהלך נגמר למעשה...

לא ראיתי את המהלך

הצטרפתי למשחק רק במחצית אבל לפי מה שאתם מתארים זה מקרה בו אסור לקדם את הכדור במהלך פאמבל כך שאם הכדור התקדם ללא ליטה אז הוא מת במקום הפאמבל ולא במקום ההשתלטות עליו וזה שהשתלט אין זכות לקדם אותו דרך אגב, אני יושב בפאב ברומא עם חבורת אמריקאים ואיטלקים שיכורים...

arielgreisas

New member
לא, ממש לא

בדאון רביעי, אם יש פאמבל, רק השחקן המפמבל יכול לקדם את הכדור. בכלל, אין חוקים שמיוחדים לפלייאוף, למעט אחד - חוק ההארכה, החל מהשנה

ממש כן

כי כשכתבתי שזאת בדיוק התשובה התכוונתי ל-2 התשובות שניתנו לפני. וזה,אגב,באמת המצב - 2 התשובות נכונות,כי הנ"ל אסור או בדקותיים האחרונות לפני מחצית/סיום או ב4th down. מה שכן בלבל אותי לגבי התוקף של הנ"ל זאת הסיבה לחוק שמקורה ב"דרבי" של אוקלנד מול הפלגמטים מסן-דייגו. מה שמכונה ה Holy Roller (וע"י הצ'רג'רס The Immaculate Deception ועל-ידי "בפנים שלכם יא חולירות") אמנם לא משחק פלייאוף,אבל מבחינתי כאוהד של הריידרס/קולטס זה עדיף על זכייה בגביע ע"ש לומברדי.

arielgreisas

New member
הממש לא היה לגבי הפלייאוף

זה שזאת התשובה הנוכנה זה ברור, אבל זה החוק לגבי כל המשחקים, לא רק לגבי הפלייאוף

סבבה,יצאנו ראש.

עכשיו רק נשאר להסכים סן-דייגו "ממש לא" ואפשר יהיה לקחת את מערכת היחסים הזו קדימה..

pavelger

New member
../images/Emo58.gif

גרין ביי קבוצה הרבה יותר טובה ובהחלט מגיע להם להוביל, אבל אני לא מבין למה בנוסף השופטים מנסים לעזור להם. קודם ההולדינג המגוכך על צ'סטר טיילור ועכשיו עם האינטרספשון, לוקחים לנו אפילו את הסיכוי הקטן לעשות משהו.

korensun

New member
אולי כי

באמת היה הולדינג ובאמת היה אינטרספשן חוקי? תתעורר

PACK PACK

New member
../images/Emo58.gif GB CHI

התאקל של רודג'רס על אורלקר שווה 7 נק'. מעלה זכרונות של התאקל של רות'ליסברגר נגד הקולטס בפלייאוף של 2005 מהלך ענק של רודג'רס.

avishaiam

New member
רשמיי לקראת סוף המשחק

באתי לכתוב שמשעמם אבל פתאום RAJI שהוא DT חוטף את הכדור לתוך הEZ....

avishaiam

New member
עוד לא הספקתי לסגור את החלון

ותגובה זריזה של שיקאגו - TD ב81 שניות

PACK PACK

New member
../images/Emo58.gif

SUPERBOWL!!!!!!!!!!!!!!!! הגנה מדהימה. היתה ירידת מתח אחרי ה-TD של ראג'י, אבל סאם שילדס מציל את היום פעם שניה. דא"ג, QB קונטרברסי בשיקאגו? איזה כיף. ולחשוב שראיתי את הקבוצה הזאת 3 פעמים במציאות (2008 ו-2009).

PACK PACK

New member
../images/Emo58.gif

עוד הערה. למי שתוהה, החתימה שלמטה מלווה אותי מתחילת העונה. מסתבר שחלומות ורודים מתגשמים. גם פארב יצא צולע מלאמבו פילד וגם סופרבול. דא"ג, זה על משקל SUPERBOWL OR BUST של פארב בתחילת עונת 2007. DALLAS HERE WE COME!

למעלה