הברור הוא - כיוון שזה היה דאון רביעי.... אבל הסיבה לכך היא שברגע שקאטלר פימבל, בתוך שתי הדקות האחרונות, הוא היחידי שמותר לו לנסות ולקדם את הכדור,וברגע שפורטה הרים את הכדור,המהלך נגמר למעשה...
הצטרפתי למשחק רק במחצית אבל לפי מה שאתם מתארים זה מקרה בו אסור לקדם את הכדור במהלך פאמבל כך שאם הכדור התקדם ללא ליטה אז הוא מת במקום הפאמבל ולא במקום ההשתלטות עליו וזה שהשתלט אין זכות לקדם אותו דרך אגב, אני יושב בפאב ברומא עם חבורת אמריקאים ואיטלקים שיכורים...
כי כשכתבתי שזאת בדיוק התשובה התכוונתי ל-2 התשובות שניתנו לפני. וזה,אגב,באמת המצב - 2 התשובות נכונות,כי הנ"ל אסור או בדקותיים האחרונות לפני מחצית/סיום או ב4th down. מה שכן בלבל אותי לגבי התוקף של הנ"ל זאת הסיבה לחוק שמקורה ב"דרבי" של אוקלנד מול הפלגמטים מסן-דייגו. מה שמכונה ה Holy Roller (וע"י הצ'רג'רס The Immaculate Deception ועל-ידי "בפנים שלכם יא חולירות") אמנם לא משחק פלייאוף,אבל מבחינתי כאוהד של הריידרס/קולטס זה עדיף על זכייה בגביע ע"ש לומברדי.
גרין ביי קבוצה הרבה יותר טובה ובהחלט מגיע להם להוביל, אבל אני לא מבין למה בנוסף השופטים מנסים לעזור להם. קודם ההולדינג המגוכך על צ'סטר טיילור ועכשיו עם האינטרספשון, לוקחים לנו אפילו את הסיכוי הקטן לעשות משהו.
SUPERBOWL!!!!!!!!!!!!!!!! הגנה מדהימה. היתה ירידת מתח אחרי ה-TD של ראג'י, אבל סאם שילדס מציל את היום פעם שניה. דא"ג, QB קונטרברסי בשיקאגו? איזה כיף. ולחשוב שראיתי את הקבוצה הזאת 3 פעמים במציאות (2008 ו-2009).
עוד הערה. למי שתוהה, החתימה שלמטה מלווה אותי מתחילת העונה. מסתבר שחלומות ורודים מתגשמים. גם פארב יצא צולע מלאמבו פילד וגם סופרבול. דא"ג, זה על משקל SUPERBOWL OR BUST של פארב בתחילת עונת 2007. DALLAS HERE WE COME!