Admini...

חוצפאי

New member
Admini...

יש לי בקשה. אני חס וחלילה לא מנסה להתחיל פה ויכוח, או מריבה, או אפילו דיון. רק בקשה אחת קטנה. כשאתה שם בפורום המקצועי תמונות של נוף מ"איזורי מריבה" בארץ - יש בזה משהו פגום לטעמי. כשאתה כותב בחתימה שלך משפט בעל אופי פוליטי - יש בזה משהו פגום לטעמי. אני יודע שאתה אדם צעיר וחכם, ושיש לך ה-ר-ב-ה לתרום לפורום ולמקצועיות שלו, אבל בכל פעם שאני פותח הודעה שלך אני מרגיש שפשוט יש עוד משהו מאחוריה. המשפט בחתימה, התמונה...
בחברוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּת

Mapisto

New member
זיו

לדעתי אתה טועה, תן לבן אדם להתבטא איך שבזין שלו.

Salem

New member
../images/Emo31.gif

אין לזה מקום על גבי הפורום זה לא פורום פוליטי

havlaz

New member
שישים תמונות

אבל המטרה במקרים האלה ששמים תמונות כדי להציג לאנשים מקומות יפים שיכאב להם הלב עליהם, לא אמורים לדאוג שהתמונות יהיו יפות ולא יצולמו בפלאפון? בואו נגיד שהסמטאות של עזה בצילומי ערוץ 2 כבר יוצאות יותר יפה

Admini

New member
----------->

1. התמונות התמונות הן מכל מיני אזורים בארץ. לאו דווקא הגוש או צפון השומרון (אתמול זה היה הגליל, לפני יומיים/שלושה הגולן וכו'). אם יש סיבה שאני מעלה גם תמונות מ-"אזורי מריבה" - זה כי יש שם נוף יפה ששווה להעלות (ומלבד הויכוח הפוליטי הזמני, אין הבדל גדול בין הגוש לבין הגולן. זה וגם זה חלקים של ארץ ישראל). נ.ב. גם אם ההאשמה שלך נכונה (וכמו שכתבתי - אני מעלה תמונות מעוד אזורים בארץ) - אם גם אותך/חברים שלך היו מנסים לגרש מהבית בטרנספר גזעני אלים גם אתה היית מגיב ככה.|סדגש 2. החתימה כמו שרון ארד זה לא נושא פוליטי, כך פולארד הוא לא נושא פוליטי (ולראיה: העובדה שעל העצומה לשחרורו חתמו 112 חברי כנסת). 3. הפורום החברתי מסיבות אישיות כאלו ואחרות אני נמנע מלהיכנס לפה בדרך כלל - קח את זה בחשבון כשאתה כותב לי הודעות פה
בוקר טוב ויום נעים לכולם

Salem

New member
לגרש אותך מהבית../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

לא שמתי לב שאתה גר בגוש קטיף...
וכבר אמרו לך כמה פעמים - שמור את הדעות שלך מחוץ לפורום. אגב, זה לא נאמר לך רק פה (במקרה שמתי לב לזה גם בסלולארי). אם תמשיך, פשוט נמחק את ההודעות הללו.

Salem

New member
אגב -

איזה מספר עגול יצא להודעה הקודמת
ו... אין קשר לזה שאתה גר או לא גר בגוש קטיף. את הדעות הפוליטיות, בפורום פוליטיקה. בלי קשר לכיוונם הפוליטי.

ilaya

New member
אני לא מבין מה זו השנאה הזו לקצת

פוליטיקה... ואם אני רוצה לדבר פה עם מישהו על פוליטיקה ? לא כולם חייבים להשתתף. אני רוצה לדבר פה כי כאן נמצאים החברים שלי בתפוז ולא מעניין אותי ללכת להתווכח עם סתם אחד שם בפורום פוליטיקה. זה פורום חברתי. למה אפשר לכתוב פה על זיונים (סליחה אדמיני) אבל אי אפשר לדבר על הפגנות ????

ilaya

New member
ואגב אדמיני

בכל מה שנוגע לפוליטיקה, אתה כמובן נמצא הרחק הרחק במחנה הלא נכון. [אמירה פוליטית LITE]

Salem

New member
אם זה היה פוליטיקה לייט זה לא היה

מפריע. אבל הוויכוחים בפורום בתחשב בדעות הקיצוניות של חלק מהחברים הופכים להיות גדולים מדי. אין להם מקום פה. בשביל וויכוחים כאלה נוצרו פורומי פוליטיקה. זה פורום חברתי, לא פורום ריבים. ואתה יודע מה
בנימה אישית, אני לא רוצה להתעורר בבוקר להסתכל בפורום ולקרוא שטויות כמו ההודעה הזאת. לכן אין מקום לפוליטיקה בפורום הזה.

havlaz

New member
גם בחברים יש פוליטיקה

אין הכוונה להפוך את הפורום לפורום פוליטיקה, אך אנחנו חיים את זה.. וזה פורום של חברים, נכון, אבל אצל חברים לא עולים דיונים על פוליטיקה? שאני לא אספור כמה פעמים סתם כך בבילוי שישי, ישיבה במסעדה או אירועים חברתיים יצא סתם כך לדבר על פוליטיקה.. אז למרות שאני לא מת להשתתף פה בדיונים כאלה, אם יעלו נושאים ויהיו כאלה שיראו לנכון להגיב.. אני לא חושב שצריך להוציא ישר כלל שאין מקום לכך. ולגבי התמונות של אדמיני, אני לא רואה שום בעייתיות בהם. אז התמונות הם של התנחלויות, נו, יש חוק שאוסר לעלות אותם?

ilaya

New member
נו, אז אל תקרא את ההודעות שלו

אבל הוא מביע את דעתו. זה שהיא קיצונית, גם אם אני חושב ככה, הוא כנראה לא חושב ככה. בקיצור, אף אחד לא כופה על אף אחד אחר לקרוא קצת פוליטיקה בהודעות. אין רע בזה שבפורום החברתי נדבר קצת על פוליטיקה. האחרים מוזמנים לדלג לשרשור הבא.

Salem

New member
אוקיי אז ככה

וזו תגובה גם לאיציק...
פוליטיקה-לייט זה סבבה. דיונים פוליטים בחברתי זה סבבה. דיונים פוליטים במקצועי זה לא סבבה
לא רוצה לראות הודעות כמו ההודעה של אדמיני במקצועי. ולא יהיו כאלה, לא רוצה לראות גוש-קטיף במקצועי ולא רוצה לראות פוליטיקה אחרת במקצועי.

יש לו בטח סיפור ארוך ומעניין מאחורי

המשפט השפוי הזה.. בכל אופן, אני מקווה ליטול חלק עם אלה שיפנו את המוחות המעוותים האלה חזרה לארץ.. עוד שלושה שבועות וחצי

למעלה