הכל ברור!../images/Emo62.gif
אני יודעת מה קורה. את זקוקה בדחיפות לבן זוג. מה עם המסדר העל שלך? הוא לא יכול לעזור בתחום עם כל הקשרים שלו? עזבי פרוייקטים שלי. את צריכה להיות הפרוייקט. הוא רוצה אותך יצרנית, יצירתית, אז הנה מה שהוא צריך לדעת. ואנא הבהירי לו זאת. זה מרשם רופא! גם המצב רוח, גם החלושס, שלא לדבר על החשק, הכל יסתדר בין שניה אם יהיה למי ובשביל מי. עם הספרים יש סיפור משעשע וקצת מביך. אני שוחה בבריכה עם סופרת רבי מכר מצליחה שאת שמה לא אומר כאן. אני לא קראתי שום דבר שהיא כתבה, אבל רק מהפרסומות ברדיו, אני יודעת שזה לא בדיוק הליטרטורה שאני אוהבת. לאחרונה היא גם הופיעה באיזה talk show בטלוויזיה, ולא אצל עמנואל הלפרין או דוד ויצטום, אפילו לא אצל את יודעת... (אם כי אני לא צופה בתוכניות כדי לומר זאת בוודאות) היא לפעמים מתחקרת אותי לגבי הספר, אם הפרסומות נשמעות מפתות, אם התוכנית הייתה טובה...איך אני יכולה לומר לה שזה ממש לא הסטייל שלי. על כל פנים אתמול בצומת ספרים היא הייתה שם, פונקט כשאני באה וחתמה על ספרים. ונאלצתי לערוך את קניות הספרים שלי (שלא כללו את הספרים שלה) כשהיא צופה בי. מה קניתי? קניתי את הספר של מאיר שלו על יוני הדואר, את הספר של יהל סובול, ספר של איזבל אלינדה, ספר מתכונים של אורנה ואלה (לאחותי), ספר של זה שכתב את חוכמת הבייגלה, לא זוכרת את שמו, ספר של עמיר גוטרפיינד, ועוד כמה...