ACTH test

talsa9

New member
ACTH test

שלום ד"ר. מה שלומך?? הנה תוצאות הבדיקה שלי - זמן 0 = 502 קורטיזול 10 = 521 20 = 589 30 = 630 40 = 483 מה זה אומר לנו? בעברית בבקשה, כמו למפגרת.. מקווה שהבראת, שחית, ועשית מלא קניות! תודה.

בעיניין קניות

למה כמו למפגרת? יש סיכוי שאת לא?
אז ככה. הטסט שלך הוא 10! עשו לך 1 מיקרוגרם נכון? בכל מקרה זה תקין לגמרי. את יכולה להפסיק פרדניזון. את לא זקוקה לזה. עם הזמן, את תתנתקי מהתלות הזו בסטרואידים. וחוץ מזה אני מזכירה לך את הטור דה פרנס שמתחיל עוד מעט. ובעינייני קניות: דווקא התעלתי! מה זה יבול מדהים. תאמול קניתי חזיות ובגד ים לבת השניה שלי. וגם מלא ספרים בצומת ספרים ב-40% הנחה!. ביום שני הצלחתי לקנות שני סוגות סנדלים, שמלה וחולצה. לא יפה! אני לא זוכרת מתי קניתי כל כך הרבה בכל כך מעט זמן. אז מה אומר לך? הלך חלף הקושינג. מה קבענו לגבי היתר? צריכים לראות מה קורה עם זה. מה עם המשקל? נבלם קצת?

talsa9

New member
אין סיכוי שאני לא

רק רציתי להזכיר לך, למקרה ששכחת... עשו לי 1 מיקרוגרם, וכבר עברתי אינקוויזיציות קשות מאלה. הפסקתי פרדניזון, ואני חלושס ובמצב רוח ירוד. זה אמור להשתפר, נכון? אמנם אני מרביצה נסיעות אופניים שלא היו מביישות אף חולה, אבל מהטור דה פראנס אני רחוקה מרחק אסטרונומי. מה לגבי החשק המיני, אכלתי אותה והוא לא יחזור לעולם???? סחתיין על הקניות. איזה כיף זה. מגיע לך. וכשתשלטי על הספרים, תשתפי בחוויה - זה אחד הפינוקים הכי אהובים עלי. המשקל לא נבלם בינתיים, ואני כבר 50.3. האמת שזה מתאים לי, אבל אשמח להיעצר פה. קניתי מכנסיים מידה 0 והם נופלים ממני.. אם ליתר הזה את מתכוונת, אז גם מחזור עוד לא קיבלתי, וההזעות ממיסות אותי. לגבי היתר השני, תחזרי כבר ונקבע לקפה. לא רק אני מחכה..

הכל ברור!../images/Emo62.gif

אני יודעת מה קורה. את זקוקה בדחיפות לבן זוג. מה עם המסדר העל שלך? הוא לא יכול לעזור בתחום עם כל הקשרים שלו? עזבי פרוייקטים שלי. את צריכה להיות הפרוייקט. הוא רוצה אותך יצרנית, יצירתית, אז הנה מה שהוא צריך לדעת. ואנא הבהירי לו זאת. זה מרשם רופא! גם המצב רוח, גם החלושס, שלא לדבר על החשק, הכל יסתדר בין שניה אם יהיה למי ובשביל מי. עם הספרים יש סיפור משעשע וקצת מביך. אני שוחה בבריכה עם סופרת רבי מכר מצליחה שאת שמה לא אומר כאן. אני לא קראתי שום דבר שהיא כתבה, אבל רק מהפרסומות ברדיו, אני יודעת שזה לא בדיוק הליטרטורה שאני אוהבת. לאחרונה היא גם הופיעה באיזה talk show בטלוויזיה, ולא אצל עמנואל הלפרין או דוד ויצטום, אפילו לא אצל את יודעת... (אם כי אני לא צופה בתוכניות כדי לומר זאת בוודאות) היא לפעמים מתחקרת אותי לגבי הספר, אם הפרסומות נשמעות מפתות, אם התוכנית הייתה טובה...איך אני יכולה לומר לה שזה ממש לא הסטייל שלי. על כל פנים אתמול בצומת ספרים היא הייתה שם, פונקט כשאני באה וחתמה על ספרים. ונאלצתי לערוך את קניות הספרים שלי (שלא כללו את הספרים שלה) כשהיא צופה בי. מה קניתי? קניתי את הספר של מאיר שלו על יוני הדואר, את הספר של יהל סובול, ספר של איזבל אלינדה, ספר מתכונים של אורנה ואלה (לאחותי), ספר של זה שכתב את חוכמת הבייגלה, לא זוכרת את שמו, ספר של עמיר גוטרפיינד, ועוד כמה...

talsa9

New member
כשאת צודקת את צודקת. הקדמתי אותך

והוא כבר יודע שזה ה-פרוייקט שלו לפגרת הקיץ, בלי כל קשר לשלך.. הוא בחופש, יכול להרשות לעצמו כמה דברים במקביל. את המרשם רופא את תתני לו בעצמך (אני בונה על זה). באמת סיפור קצת מביך, למרות שאם היא מבינה עניין, גם אותה זה ישעשע. שמעתי שמאיר שלו מצוין, למרות שבדרך כלל אני לא כל כך אוהבת את מה שהוא כותב. לעומת זאת, על "יער נורווגי" שקראתי לא מזמן התענגתי, ואני ממליצה בחום! דווקא יהלי סובול מעניין אותי. וגם המתכונים כמובן.. אל תשכחי לדווח חוויות.

האמת...

טוב שגם הוא הבין שהגיע זמן לפעול... נראה את הביצועים שלו, נראה אותו בזמן אמת. את הדברים במקביל לא הבנתי, זאת הייתה רמיזה למשהו? המתכונים מופלאים (בלי פרסומת כמו רוב המאכלים שם), יש לי את הספר הזה כבר כמה חודשים ועשיתי ממנו כמה דברים ממש טובים. הפעם קניתי אותו לאחותי. והוידוי של היום... אני קונה בערך פי 10 יותר ספרים ממה שאני מסוגלת לקרוא. אני קוראת באנגלית בעיקר, ובכל נסיעה שלי לארה"ב אני ממלא מזוודות בספרים שאני קונה ב-Barnes and Nobles וב-Borders. את רודף העפיפונים קניתי לפני שנתיים ועוד לא קראתי אותו. אני בד"כ נמשכת שוב ושוב לסופרים שאני אוהבת וגומרת בצורה סדרתית את כל מה שהם כתבו. זה מאפיין אותי מהידלות. גדלתי בצרפת ואני סוכרת שבגיל 12 ירדתי על Zola ועל Chateaubriand (הסופר לא הסטייק) , אחר כך זה היה Aragon, Elsa Triolet, Sartre, Camus היו לי כל מיני תקופות. הייתה לי תקופת Doris Lessing ותקופת Andre Brink מדרום אפריקה, אחר כך סופרים אלגיריים, ניגריים. לאחרונה אני קוראת את כל ספריה של סופרת אמריקאית שהיא סופרת נשים. כוונתי שהסגנון, הדקויות הספיכולוגיות, מדברים בעיקר לנשים (כך אני חושבת לפחות). לפי דעתי היא לא תורגמה לעיברית ושמה Elizabeth Berg, ויש את Amy Bloom. וכעת אני קוראית דווקא ספר של "גבר" ששמו Richard Russo, ואיך אני יכולה לשכוח את Bernhard Schlink ונערק הקריאה שלו. אין.. אם יכולתי להתמסר, לא הייתי רופאה ולא היה לכם כאן שום פורום!

talsa9

New member
איזה מזל

שאת לא יכולה להתמסר.. כפי שאת יודעת אני הראשונה שמברכת על זה. למרות שאני מזדהה לחלוטין עם ההרגשה הזו. הלוואי והייתה לי סבלנות לקרוא באנגלית. בעברית אני קוראת בקצב מסחרר, וכשאני עוברת לאנגלית אין לי סבלנות לקצב של עצמי. אני תמיד נכנעת. תגיעי מהר לרודף העפיפונים. הוא מקסים ואי אפשר להפסיק לקרוא. דברים במקביל? התכוונתי שהוא יכול להרשות לעצמו להתמקד ביותר מפרוייקט אחד בקיץ. אחד בשבילי ואחד בשבילך...

למעלה