ACKNOWLEDGEMENTS

idohatam

New member
הזכיר לי את אכלנו כמה דברים טובים שתינו

כמה דברים טובים.

מאי261

New member
שני הניסוחים

(ובפרט השני) מוגזמים לטעמי. מאידך, לא היה לי אף פעם מערכת יחסים כזו עם מנחה ובטח לא שום קוקינג,excellent or otherwise.... אז אולי זו הסיבה.

ABD2b

New member
בעיני, הכל חוץ מהמשפט האחרון (בפסקה השניה)

נראה בסדר גמור. אולי honored קצת מוגזם, אבל שני המשפטים הראשונים נראים לי לא over the top.

d a p h n a

New member
פירטתי *קצת* מעבר תודה

בין השאר כי אני דווקא כן נוטה לעיתים להשתפכות מסויימת. השני נראה לי קצת מוגזם (בודאי עם honored בהתחלה), למרות שבהחלט ראיתי דברים כאלה אצלי במחלקה.

אני לא רוצה להעתיק לפה את הניסוח המדוייק, אבל כתבתי משהו על היותי אסירת תודה למנחה ולחברי הועדה שלי, שמגוון הדעות שלהם תרם לחיזוק העבודה. על המנחה שלי כתבתי שאני מודה לו על התמיכה מן ההתחלה ועל כך שהוא אתגר אותי לשפר את עבודתי באמצעות הערות מפורטות ומדוקדקות.
שני חברי הועדה האחרים שלי בתכל'ס תפקדו כמעין מנחים (היו תקופות שהם עשו יותר בשבילי מאשר המנחה), אז הודיתי להם על כך שהם עשו מעל ומעבר למה שיכולתי לצפות מהם כחברי ועדה.

במילים אחרות, כן אמרתי קצת יותר מאשר סתם "תודה", אבל גם לא פירטתי לפרטי פרטים.

אגב, את החלק היותר משתפך שמרתי דווקא לחלק בסוף על המשפחה שלי.

ABD2b

New member
בתנאים מסוימים HONORED יכול להיות סביר

אני אמרתי שאני honored שהם שמשו כחברי הועדה שלי כי מדובר היה במשהו מהמובילים בתחומו בעולם, בכלל לא מהחוג שלי שמצא את הזמן להתפנות אלי ולמחקר שלי שלא ממש מעניין אותו, והשני היה דיקאן בתחילת הדוקטורט שלי והיה עסוק מאד. אני אבל לא הייתי אומרת שאני HONORED להגיד להם תודה.
בכל מקרה, לדעתי המנחים שלך לא יוצאי דופן, ורוב המנחים יקראו את דף התודות. לא צריך להיות יותר מידי אישיים (תודה על ארוחות ערב) אבל כל שאר הדברים (תרומה לחשיבה פילוסופית וביקרותית וכו') נשמעים לי בסדר גמור.

d a p h n a

New member
בתכל'ס, אני חושבת שכל אחד כותב מה שמתאים לו

מבחינת רמת פירוט, רמת "השתפכות" וכו'.

למען האמת, התחושה שלי היא שדף התודות הוא בעיקר סוג של "קתרזיס" עבור מחבר הדוקטורט עצמו. זה לרוב הדבר האחרון שכותבים, וזו הזדמנות לשים סוגר על הדוקטורט ולחשוב על החוויה שעברת.

אור302

New member
כן, HONORED אולי קצת מוגזם

זה באמת פועל חזק. שיניתי את זה. זהו באמת מקום שבו נדרשת ידיעה ממש מדוקדקת של אנגלית על גווניה האפורים. זה כבר עניין ל אינטואיציה בחלקו

אכן קתרזיס. אם כי יש לי עוד הגהה אחת סופית לעשות ועוד כמה הערות שאני אקבל על הטיוטה. אבל אני לא מצפה לאיזה עניין קריטי ולכן אני מתחיל הגהות סופיות כעת, כי אולי אגלה איזו צרה שתדרוש זמן להתמודדות.

ABD2b

New member
אז איך פסקאת הסיום?

מותירה אימפקט כמו שרצית?

מתי אתם עוברים, או שכבר עברתם?

אור302

New member
המשפחה עברה, אני עוד פה.

איזו פסקת סיום? של הסיכום או של התודות? משפטי הסיום של הדיסרטציה כל כך דחוסים את שגם אני צריך כמה קריאות כל פעם כדי לתפוס אותם.

ABD2b

New member
הסיום של הדיסטרציה עצמה

שאני זוכרת שהתחבטת בה כי היא הייתה צריכה להיות פומפיוזית במיוחד (וכשאני בדקתי את שלי ראיתי שהמשפט האחרון שלי קטוע).

שמחה בשבילך שהאיחוד משפחות מתקרב, אנחנו עוברים בשבוע הבא, כך שחוק שימור האנרגיה עוזר: מספר המשפחות הקרועות והמאוחדות נשמר בממוצע בעולם

אור302

New member
בסוף הצלחתי למצוא איזה ניסוח שמאזן

קלישאיות עם פשטות יחסית. לא נרשמו תלונות אצל קוראיי עד כה. אני עכשיו מתחיל לקרוא בפעם האחרונה את הדיסרטציה ומזדעזע מהבליי. טוב, לכל הפחות לא היו שגיאות שפה או ציטוט, כך שצריך להתעמק כדי לבקר ולא נראה לי שמישהו יטרח, מה גם שאני עומד לבצר את הדיסרטציה לשנתיים שבהן פרוקווסט מונע גישה אליה. עד שהיא תהיה זמינה לקהל אני כבר אפרסם חלק מן הדברים כחוויה מתקנת.

ABD2b

New member
כמה הצעות/נק' למחשבה

קודם כל, האורך בתחום שלי נע בד"כ בין עמוד לשניים (ותיכף אביא לך דוגמא יפה שחורגת מהתבנית הזו). הן כמעט ללא יוצא מן הכלל מתחילות במנחה, בועדה, ואחר כך כל אחד אחר.

אבל תסתכל ספציפית בדוגמאות של אנשים שסיימו בחוג שלך בשנים קודמות (בפרוקווסט).

לא צריך להיות שמלצי כמו בדוגמא ששלחת. הנה התודות של חבר טוב שלי שמאד הרשים אותי בקיצור ובדיוק שלו (זה האורך המלא שלהן, רק השמטתי את שמות האנשים).

To my mentors D, M, K, and S, for always placing my humanity first, for treating me like an equal when I wasn’t, and for providing me with an outstanding doctoral education. And to my parents, for their patience, support, encouragement and love.

22ק ו ס ם

New member
יצא לי לראות תודות של שתי שורות וכאלו של 5

עמודים. בפועל, אף אחד שאתה מכיר חוץ מהמנחים לא יקרא את זה כנראה, אלא רק אנשים אנונימיים כך שזה ממש לא משנה.

d a p h n a

New member
אצלי בדיוק להפך קרה

המנחים שלי עוד לא ראו בכלל את דף התודות, בגלל שהוספתי אותו רק לגרסה הסופית של הדוקטורט, אחרי שהם כבר אישרו אותו.
כל אחד מהם ביקש ממני גם עותק כרוך של הדוקטורט (כזכור אצלנו מגישים רק עותקים דיגיטליים בעקרון), אז אם הם יסתכלו על העותק הכרוך הם יראו את התודות שכתבתי להם, אבל בהחלט ייתכן שהם לא יראו אותן.

לעומת זאת, דווקא אנשים כמו ההורים שלי, בן זוגי, וכמה מחבריי כן ביקשו לקרוא את העותק הסופי של הדוקטורט, והם דווקא כן ראו את התודות.

22ק ו ס ם

New member
נכון, בן זוג ואנשים קרובים יכולים לקרוא את זה

אבל זה די חסר חשיבות בסך הכל. אם את מודה למישהו במילה או שתיים או בחצי עמוד זה לא ישנה את היחס שלו אלייך.

למעלה