ACE- עשה זאת בעצמך!

ACE- עשה זאת בעצמך! ../images/Emo11.gif

אז הנה שרשור נוסף יוצא לו לדרך!! תמשיכו להעלות רעיונות מעולים כמו בכל שבוע!!
תהנו
-שרשור זה נפתח כל שבוע ביום שני על ידיי. -בשרשור הזה כל אחד שם רעיונות/טיפים/הוראות איך להכין או לשפץ דברים שקשורים לנושא הפורום שהוא כמובן- אופנה אלטרנטיבית [וגם כמובן בקשות מחברי הפורום האחרים לטיפים/הוראות בקשר למשהו מסוים]. הראשי תיבות ACE עומדות בשביל Alternative Clothing Etcetera -חובה לעקוב על חוקי הפורום. -אין לנצל"ש בשרשור זה. -כל שבוע אני גם אשים הוראות או טיפים למשהו או כמה דברים*מכיוון שאני אחראית על הפינה הזאתי*, כל פעם לא יוצא לי! ממש אשתדל הפעם...סורי ענק! אוהבת מלא!!
רונה xxx

צמיד-מגניב-כזה.

לחבר הייתה חגורה שהייתה כבר טיפה חלודה והוא לא אהב יותר, אז ניצלנו את החומר והשתמשנו בראשינו היצירתיים. חומרים: חגורה עם דוגמא, שלא צריכים. סקוטצ'ים- ממש זול ויש בכל חנות יצירה. * מומלץ להשתמש גם בסופר-גלו, בעיקר אם זאת חגורת עור. * אפשר גם להשתמש בצבעי טוליפ ולקשט חגורות שאין להן דוגמא. צבעי טוליפ יש בכל חנות יצירה. אופן ההכנה [נורא נורא מסובך]: - מסובבים את החגורה סביב היד כדי לבדוק באיזה גודל לגזור- ומשאירים כחמש ס"מ יותר בשביל שישיה מקום להדביק את הסקוטצ'. - מדביקים את הסקוצ'ים בצד הנגדי אחד לשני. אם הסקוטצ'ים לא מחזיקים את הצמיד על היד או שאתם רוצים לחזק את ההדבקה [מומלץ.] - סופר גלו. והנה, מוכן.
בהצלחה!

../images/Emo41.gif אפשר גם-

אם הדוגמא מתאימה [כמו פה, הכוכבים] אפשר לחתו אחד אחד ולהדביק על כל מיני דברים. חברי המגניב הדביק שורה של כוכבים על התיק שלו וזה יצא ממש יפה.

PurpleFilth

New member
עוד-צמיד-מגניב-כזה

סבתא הורישה לי ארגז מלא חרוזים, מכל מני צורות ומכל מיני סוגים... אז עשיתי כמה צמידים, כל אחד בצבע מסויים, כשכל צמיד הוא בעצם אוסף ראנדומאלי של חרוזים בכל מני צורות וגדלים. יצא בנזונה

Shusho

New member
יש לי כזה צמיד

והוא מושי
. ואתם לאמבינים איזה כוחות נפשיים אני צריכה בשביל לתת לכם את זה
זה כל כך משגע אותי לראות מלא אנשים עם בגדים בדיוקקקק כמוני.

fast food

New member
../images/Emo12.gifוואו

זה ממש ממש יפה!^^ אכפת יהיה לך אם אני אכין גם כזה?

fast food

New member
../images/Emo11.gif

אז למה את מוסיפה משפטים משמיצי מעתיקנים?! אל תמשכי לי בלשון.
זה כואב.

Shusho

New member
לא, לי יותר כואב../images/Emo3.gif

האנדר שלי רק בן 11 ועוד לא מוחלם.:|

lestatgirl

New member
זה אנדר לא שפשוף ברגל

תני לו קצת זמןזה עגיל בפה
הוא יחלים בסופו של דבר..

למעלה