ACE- עשה זאת בעצמך!

tzimisce

New member
מישהי יודעת איך עושים חורים

בסוודרים שייצאו יפה ולא יפרמו את כל הסוודר? מדובר בסוודרים תעשייתיים ולא סרוגים ביד.

Shusho

New member
סריגים הכוונה?

אפשר לעשות רק אם תופסים את כל החוטים במשהו, נגיד טבעת ברזל שכרגע שכחתי איך קוראים לה. כמו בטבעות למחוכים

vampire girl 1

New member
אם כבר מדברים על העיגולים מברזל

אז נידמה לכם שיכולים לשים כאלו עיגולים בחנות שמתקנים נעליים ותיקים(כי אני חשבתי לפי היגיון שנגיד שנפל לי כזה עיגול מנעל ספורט אז הם יכולים לשים לא ...?) כי אני רוצה ללכת ושישימו לי בחולצת המחוך כאלו חחחחח

קוראים לזה ניטים?../images/Emo3.gif

אם כן, אפשר לקנות בהום סנטר "אקדח" שעושה חורים בבגדים, נעליים, חגורות.. ותופס את הקצוו של החורים בטבעת מתכת. לי עלה 40 בערך, נראה לי די שימושי. מקווה שזה זה

עיגולי מתכת או פשוט חורים?

כי חורים סתם אפשר לעשות עם תפירה שמצמידה לצדדים חלק מסוים, עושים את התפירה בצורה מעגלית ובאמצע נוצר "חור".

הכיני לעצמך מחוך

מצורף לינק לאתר שאפשר להכניס מידות ולקבל הוראות מפורטות איך לעשות מגזרת למחוך. לא יצא לי לנסות אותו...

Radio Joe

New member
טוב, האולסטאר שלי מעצבנות אותי.

טוב, האולסטאר שלי מעצבנות אותי. הן אדומות, חלקות ומעצבנות >< הן ריקות מדי! חשבתי לעשות סקא אדום אבל. בלע אני מפחדת להרוס. עזרה?

coullette

New member
תחליפי שרוכים,

תעשי שרוכי סקא כאלה,משבצות שחור לבן. ואת יכולה לתקוע סיכות על הבד.מקסימום תמיד אפשר להוציא,לא משהו בלתי הפיך...

ffiendd

New member
כמה רעיונות - ../images/Emo54.gif

קיבלתי פעם ממישהי רנדומלית זוג אולסטאר אדומות במתנה. בנעל אחת(זו השמאלית) החלפתי את השרוכים לצהוב מרקר, והכנסתי גם בובה על קפיץ(זו שהקפיץ שלה מסובב) שהוצאתי ממנה את הקפיץ. ציירתי עליהן והדבקתי מדבקות. בנעל השניה(הימנית) לקחתי צבע לבן לבדים(אפשר לקנות בשוק הכרמל, יש שם דוכן למוצרי אומנות) ופשוט ציירתי. את השרוך החלפתי לוורוד זוהר והשחלתי חרוזים. זהו :) מקווה שמצאת משהו מעניין.

ffiendd

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

קושרים את זה, זה כמו שרוכים :) ז"א, אני קושרת את הצהוב והבובה ביחד, כאילו זה שרוך אחד. טיהי.

ImmortalFrog

New member
הנה שלי..

שלי היו כבר ישנות אז ציירתי עליהם.. ואני שונאת את כל הפאקצות שמסתקלות לי על הנעליים מעקמות ת'פרצוף ואומרות "ילדה הרסת את הנעליים" או "מה את משוגעת?! ציירת על הנעליים!" (כאילו שאני לא יודעת)...

למעלה