AC/DC נשק להשמדה המונית?

ThePiper

New member
אני אישית הייתי נותנת להם...

לשמוע את דיויז'ן בל של פינק פלויד. סיוט. וסתם כדי לחרוג מגבולות הפורום שישמעו קצת בהמות'. אסון :S

pure alice

New member
אני חושב שלהקות גות' מטאל היו עושות

את העבודה עם כל הגראולינג שלהם.. משהו בסגנון סלייר/אמורפיס

pasteran

New member
אבל למה להכנס לפרטים

כשאפשר לכתוב שמות מפחידים.... חוצמזה אם כבר אז מטאל מסופוטמי שישתלב בסביבה :)... (השבוע יש להקה כזו שמופיעה בארץ. באמת יש סגנון כזה!) אני באמת בכיוון של מטאל. סיק אנד דסטרוי של מטאליקה. קצת מגה ת'ריון. קצת ברת'ולמיוס נייט. קצת להבות'. קצת אורפנד לנד (יש עוד?) קצת סאטיריקון. קצת canibal corpse. הרבה death . שמח.

OzzzzzY

New member
אם כבר מטאל...

אז כמה שניות מאלבום של להקת גריינד מטאל יעשו את העבודה יותר טוב מכל אלבום אחר...

Jam Head

New member
פשש ברתולומיוס נייט

*כבוד* , הם הרכב ענק. הם מוציאים את האלבום הראשון שלהם בתחילת יולי אם זה מעניין אותך.

pasteran

New member
אוי ווי

הסולן שלהם בנדוד של החבר הכי טוב שלי... רוצה חתימה? ולא זה לא מעניין אותי. תקופת שחיתת החתולים והאוזניים של השכנים חלפה לה.

pure alice

New member
זה לא היה להכנס להגדרות שלהם

אני לא שומע הרבה מטאל וגות' כמעט לא, זה היה קטע של האוירה שלהם. סלייר כתתבי בגלל חבר ששומע אותם באוזניות הרבה וממה שאני שומע מבחוץ זה האוירה הכביכול מפחידה הזאת ואמורפיס זה בגלל ששמעתי איזה שיר בגראולינג שלהם(קאבר לדלתות). אז בקיצור זה היה רק האוירה שאני מקבל מהלהקות הללו(שאני לא מכיר) ומשמיעת השמות שלהם(אסוסיאיישן)..לא לקחת קשה..

למה שלא נספר להם?!

אני דווקא הייתי הולך על דיסק שאני אוהב אבל כמה שמיעות רצופות שלו יגרמו לכל אחד להשתגע ולתפס על הקירות. אני מתכוון כמובן ל"למה לא סיפרת לי?!" של גרוניך. כמה שמיעות של שיר הנושא והם כבר יתחילו לחתוך לעצמם את הורידים. (מצד שני אולי הם ישמחו לשמוע יהודי סובל??)

אני בעד!

להשמיע בלופ באוזניות בפול ווליום את שיר הנושא של "למה לא סיפרת לי?!" אני רוצה לראות מי עומד בזה.... החיים יקנאו במתים

noosh

New member
אני דווקא עם עודד בעניין הזה

לדעתי ג'נטל ג'אינט באוזניות לכל אחד (אם יש תקציב, כמובן
) והם נכנעים תוך שעתיים אפילו פחות למרות שגם הרעיון של "למה לא סיפרת לי?!" יכול לעבוד בקטע הזה

brotos

New member
יו, איזה מצחיק פה.

צריך לשנות את השם של הפורום ל: "אגדות רוק ובדיחות ציחי-גיחי מצחיקות". ולדעתי הדרך הכי טובה היא פשוט פצצה של טון.

חמוד מאיפה באת ולאן אתה הולך?

אתה הורס לי את הקארמה סעעעעעעעעעע מהפורום.. איך לך מה לעשות?

brotos

New member
יו, איך נעלבתי.

מה את רוצה? מה עשיתי לך? אסור לכתוב קצת שטויות?

למעלה