AC/DC נשק להשמדה המונית?

melancholy man

New member
AC/DC נשק להשמדה המונית?

כמו שאם יודעים הצבא האמרקאי די תקוע בעירק, בין שאר הבעיות שלהם, לוחמים מקומיים התבצו בעיר פאלוג'ה מבלי שתיהיה לאריקאים אפשרות להרוג אותם בצורה הומנית, כיוון כך הם בחרו בשילוב לא קונבנציוני של קללות ("אתה יורה כמו רועה עיזים" ושאר ביטויים מקומיים צבעוניים) וגם, תאמינו או לא Hell's Bells של AC/DC, כנראה שבאמת כלו כל הקיצים. מעבר לשאלה המוסרית, האם זה הוגן לחשוף עירקים תמימים (או לא תממימים)לחבורת האוסטרלים הרעשנים, לדעתי לפחות אין שופט באמריקה שלא יקבע שמדוב בעונש חג ואכזרי כפי שמנסחת זו החוקה, עולה השאלה, איזה מוסיקה אתם הייתם משתמשים במקום האמרקאים? אישית הייתי הולך על שילוב של דץ ודצה עם האוסף של יהורם גאון שנמכר פעם במדייה דיירקט, לא יודע לגבי העירקים אבל לא נראה לי שיש חאמסניק אחד שהיה מעדיף לשמוע את זה על פני לגמור את חייו כמו יאסין או ראנטיסי. אם לא יעבוד תמיד אפשר לשים משהו של האיגלס (מה זאת אומרת איזה? יש הבדל בינהם???)

ThE RhythM

New member
LOL

האמת שכבר שמעתי על שיטות עינוי כאלה של הצבא האמריקני...עם Enter Sandman של מטאליקה..אני בהחלט הייתי נכנע! חוצמזה, אני אשתדל להשאר בגבולות הפורום הזה ולא להגיד "אלבום של בריטני" או משהו כזה...כי זו לא חוכמה
אז...אני אומר אלבום שאני אישית אפילו אוהב מאוד אבל אני חושב שאם היו משמיעים לי אותו נונסטופ 24/7 באיזשהו שלב הייתי מתחיל לתקוע את הראש בקיר..Hot Rats של זאפה. (ושוב- אני מת על האלבום הזה! אבל תנסו לדמיין אותו מתנגן לכם שוב ושוב ושוב ללא הפסקה)

oded 19

New member
ג'נטל ג'יינט

ז"א, הם ממש אחלה אבל אם שומעים רק אותם (בייחוד את knots), נראה לי שזה יכול לגרום להפרעה מוחית.

נשק להשמדה המונית / בלתי הומאני

במצב רוח קרבי אתה היום, אה? טוב - נתעלם מהלכלוך הרגיל שאתה מפיץ על הנשרים - וניתן לך כמה זוועות אמיתיות. הנה חמישה אלבומים שרק פסיכופת ישמיע לבן אנוש אחר: 1. Thrakattak - המלך ארגמן במשפט אחד - שומר נפשו ירחק. 2. Obscured by Clouds - פינק פלויד (פסקול) במשפט אחד - שימש בעבר בבתי עלמין כחומר להרדמת מתים, אך גם לזה לא יצלח יותר (מפאת העובדה שאף קברן לא יסכים ללחוץ על כפתור ה-PLAY, באם שרד את האלבום בעבר). 3. Concerto for Group and Orchestra - סגול עמוק במשפט אחד - הפיהוק הארוך בהיסטוריה. 4. כל צד ב' של "צוללת צהובה" - החיפושיות (למעשה מרטין) במשפט אחד - עדיף לטבוע. 5. DEHUMANIZER - השבת השחורה במשפט אחד - מיועד להשמעה לנאצים בלבד, וגם זה רק לאחר שהורשעו במשפט.

SickAgain

New member
אני חושב...

שהשמעה חוזרת ונשנית של אותו אלבום ברצף גדול יכול להזיק איכשהו, כמו לטפטף וחפת מים על המוח כל הלילה באותו מקום (טוב כמעט)
אני חושב ש never mind the bollocks של הפיסטולס יכול לשגע ערבי, כמו כלום! או איזו קקופוניה ג'אזית משובחת. פאק, תנו להם את האלבום הראשון של ואן דר גראף גנרטור וניראה מי יוצא מזה חי!

Metheny

Member
למה אלבום שלם?

אתם נדיבים... שישימו להם את אותו שיר ב- loop. נגיד YMCA , כמו שהיה פעם באיזה פרק של "נשואים פלוס".

hells bells

New member
חברים!!! חזרתי ממילואים בעירק

ניבלו לא יכל היה להתאפק והחליט לחשוף ולסכן את חייו של הסוכן האמיץ HELLS BELLS שהיה עסוק במשימה סודית ביותר בחזית העירקית. ניבלו! חל עליך דין מוסר!

nik19864

New member
בואנה הולדן

אולי תגלה לנו מי אתה באמת? רון מיברג? הראל סגל? מי? טוב בכל מקרה עשית לי כאב תחת מלכותי

giloni

New member
ואללה הוצאת לי את המוג מהפה

וליתר דיוק את הפסנתר של אמרסון בPiano Improvisations מתוך האלבום בעל השם הנוראי Welcome Back My Friends to the Show That Never Ends. נראה אתכם שורדים את הקקמגלופונמנידיפרסיה הזו... יקי

lordamsalof

New member
ההצעה שלי...

http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&uid=UIDSUB040311161501521013&sql=A7udkyl5jxpvb נראה אותם עומדים בזה.

MajorWinters

New member
המלך ארגמן או: למה לא להיות הומני?|

שיטה שפועלת: ישימו האמריקאים בקולי קולות את In the court of the crimson king, ויהנו להם. יהנו גם העירקים. ישימו שיר אחד, יהנו שניהם ישימו שיר שניים, יהנו שניים יהנו העירקים בשיר שלוש ואף 2 דקות לאחר שיסתיים בתחילתו של שיר מספר 4. ופתאום, יתחילו העירקים לשמוע צלצולים מוזרים. יצאו וישאלו: האם התקלקלה המערכת? את התשובה הם כבר לא יזכו לשמוע!

למעלה