about the מפגש
/|מים|

ירושלים ירושלים ירושלים! |ירושלים|

1. לנסוע בתחבורה ציבורית לב"ש? זה אומר לרדת בתחנה מרכזית בב"ש... ואמא שלי אומרת שזה מקום מפחיד.. ומסוכן.. ובלהה.. ואין סיכוי!..וכל מיני דברים... וזה רחוק.. יקר... מעצבן... ואי אפשר לישון שם כך שהנסיעות הארוכות לא שוות את זה...
אבל ירושלים - טוב! טוב! 2. כי כבר נסעתי לשם פעם לבד
אז עכשיו אני בטוחה ושמחה והוריי ידאגו לי פחות. 3. כי זה בבית של ארז, כך שאוכל כך פתאום להודיע לו "בספונטניות" שאני נשארת לישון... מוהאהאה... ואז יהיו לי יומיים+לילה של כיף, ולא רק יום
שלושה במחיר אחד!!
ואם הוא לא יסכים אז אני אוכל ללכת לישון אצל מישהו אחר מירושלים - זה מסתדר נחמד
4. גם אם יסלקו אותי בבעיטה (
) אז לפחות אלו תהיינה שעה-שעתיים של נסיעה הלוך ושעה-שעתיים של נסיעה חזור, סה"כ שעתיים עד ארבע שעות יוקדשו לנסיעה, זה ממש כלום כי אלו בערך השעות שמוקדשות לי לנסיעה בכל יום לביה"ס ובחזרה, והמחיר של הכל בסה"כ (בהנחה שאקח את שני האוטובוסים פעמיים, ושארז גר במרחק הליכה מתחנה מרכזית ירושלים [החלק השני אולי פחות סביר
]): 56.40 ש"ח אוו.. דאמ.. טוב זה הרבה פחות מכפי שתעלה נסיעה לב"ש! אממ.. כלומר.. אני חושבת.. אממ.. לא ביררתי. לא חשוב. 5. בבית של מישהו - יותר כיף ובטוח. ושומרים מניאקים לא מסלקים אתכם כל שנייה!
6. וגם אנשים שם לא יתפזרו לכל עבר בכל רגע נתון, כפי שקרה בקניון
7. למרות שאני אוהבת להשתולל בקניונים זרים כמעט כמו בבתים זרים - יש קניונים כיפיים ויש קניונים לא כיפיים
אבל בית של פורומיסט כמעט תמיד יהיה כיף!
גם אם השכנים מעצבנים, גם אם יש בתוכו בני בית זעפניים - תמיד תהיה לו הרמה הבסיסית של כיף שמוכרחה להיות בכל בית פורומיסט...
מה אני מבלבלת לכם את המוח?
אני סתם מדברת שטויות אבל אני גורמת לעצמי להאמין שהדברים שאני אומרת הם ממשששש נכונים וחכמים... איך אני עושה את זה!? אווו.. אולי זה הלילה שמקשה עליי לחשוב
בואו נעזוב את החרא.. אני רוצה ירושלים כי אני רוצה שהמפגש שלי ימשך יומיים+לילה ולא רק יום, וכי ירושליים נשמע לי כמו משהו הרבה יותר קרוב מב"ש, וגם כמקום שאליו יוכלו יותר אנשים להגיע.

ננס לבן

New member
לגבי התחנה המרכזית של ב"ש

א) עם את נוסעת ברכבת את תיהיה ליד התחנה המרכזית.לא בתוכה. ואפילו אם תיכנסי לשם..זה לא מקום מפחיד...סתם ישן וקצת מוזנח (כמו כל העיר) חנייה גדולה של אוטובוסים שמוקפת ב"חומה" של חנויות. ויש שם איזה 2-3 קבצנים ששם 24/7, כמה בדואים ומלא מלא חיילין וחיילות.

הסטיגמות על באר -שבע.......

ממש מתחילות לעצבן אותי. מה גם שברובן הן לא נכונות. התחנה המרכזית מפחידה????????? טוב. בסדר. אני עדיין בעד באר-שבע!

לכל מי שאף פעם לא היה בב"ש

1. חוץ ממספר מקומות מאוד מצומצם, שלא רצוי להסתובב בהם בלילה לבד (כמו בכל עיר), אין כאן שום דבר מפחיד (ותחנה מרכזית ממש לא כלולה במקומות האלה!). 2. נסיעה ברכבת מת"א לב"ש עולה 21.50. ז"א שהלוך וחזור עולה 53 ש"ח -> פחות מירושלים! הא! 3. יש כמה מקומות מאוד מסויימים שאשפר לשבת בקניון בב"ש מבלי שאף אחד יגיד משהו. המקומות האלה גם דיי אינטימים ונמצאים בחלקים קיצוניים של הקניון. במידה ואין בית, אני חושב שהמקומות האלה יכולים להיות נורא נחמדים לפגישה. 4. מתי בכלל אתם רוצים לעשות את המפגש?!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo156.gifמתי פעם אחרונה נסעת

ת"א-ב"ש? כי זה עולה היום 25.50.... לא עקרוני..
בכלאופן.. אני לא חושבת שאוכל להרשות לעצמי לנסוע יותר ועדיף ב"ש...
מיאו. תחנה מרכזית מאוד לא מפחידה אלא אם כן את נמצאת שם ב12 בלילה... (אני יודעת..
)

dannnnnna

New member
אל תשכח שלא כולם גרים בתוך תלאביב

אז הם צריכיך לקחת אוטובוס לשם שזה (לפחות מכאן) 10.50 כלומר 74 שקלים הלוך ושוב.. שזה המון המון כסף... מה גם שאני חושבת שהגיוני שלרוב הפורום יהיה נוח יותר להגיע לתלאביב כי יש קווים ישירים לשם. למה ההצבעה הייתה בין פתח תקווה באר שבע וירושלים? למה תלאביב לא הייתה שם? (או שהיא הייתה ופספסתי? לאיודעת לא הייתי פה שבוע)... בכל אופן.. צריך גם לחשוב על זה שמי שהצביע פתחתקווה בטח יצביע תלאביב בנוסף לעוד אנשים שהיו אולי מגיעים לתלאביב אבל לא לפתח תקווה

גיא לנץ

New member
לגבי מחירי נסיעות ת"א-ב"ש

במידה ונוסעים באוטובוס מת"א לב"ש, המחיר יותר זול מברכבת, אם נוסעים בקו של מטרופולין או של "אגד תחבורה ציבורית" (שרשום על האוטובוס בדיוק את המילים האלה)... ואז המחיר של הנסיעה הוא בין 13.40 ל-16.30.

going mad

New member
אהההה...שאלה...!

אוקיי...אה באיזה תאריך חשבתם לערוך את המפגש?!

BabyGirl 4 Ever

New member
ירושלים ../images/Emo12.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

ירושלים זה עוד פסיידר אבל באר שבע זה ממש רחוק
מה לעשות שאני תקועה בחור שנקרא הוד-השרון
אפשר לדעת באילו תאריכים יהיה המפגש?

רכבת לילה לקהיר

מאוד רציתי שהמפגש יהיה באיזשהו מקום במרכז... כי זה מגביר את הסיכויים שלי להגיע. ההעדפה שלי היא לב"ש. אם אכן יהיה מפגש בב"ש, אני מציע לארגן מפגש-מקדים של אלו שמתגוררים במרכז, בעזריאלי או משהו... ומשם כבר נעלה יחד לרכבת לב"ש. ככה אם נטעה בדרך - נעשה את זה יחד :).

LeeCooper69

New member
../images/Emo45.gif

ומי שלא יכול לחזור באותו היום (כל הצפונים למיניהם) יכול לישון אצלי ולקבל חדר נפרד גם אם צריך

טיטפר

New member
רעיון

אפשר להתחלק לשני מפגשים. אין מה לעשות. (אני חצי בצחוק אומרת את זה, אבל זה ממש לא הגיוני, באר שבע????? וואט דה פאק?)

mara jade

New member
ב"ש זה...מממממשששש רחוק!

הכי טוב זה במרכככככזזזזזזז! מרכז! מרכז! מרכז! מרכז! מרכז! מרכז! מרכז!

למעלה