הרמיוניDanger
New member
ירושלים ירושלים ירושלים! |ירושלים|
1. לנסוע בתחבורה ציבורית לב"ש? זה אומר לרדת בתחנה מרכזית בב"ש... ואמא שלי אומרת שזה מקום מפחיד.. ומסוכן.. ובלהה.. ואין סיכוי!..וכל מיני דברים... וזה רחוק.. יקר... מעצבן... ואי אפשר לישון שם כך שהנסיעות הארוכות לא שוות את זה...
אבל ירושלים - טוב! טוב! 2. כי כבר נסעתי לשם פעם לבד
אז עכשיו אני בטוחה ושמחה והוריי ידאגו לי פחות. 3. כי זה בבית של ארז, כך שאוכל כך פתאום להודיע לו "בספונטניות" שאני נשארת לישון... מוהאהאה... ואז יהיו לי יומיים+לילה של כיף, ולא רק יום
שלושה במחיר אחד!!
ואם הוא לא יסכים אז אני אוכל ללכת לישון אצל מישהו אחר מירושלים - זה מסתדר נחמד
4. גם אם יסלקו אותי בבעיטה (
) אז לפחות אלו תהיינה שעה-שעתיים של נסיעה הלוך ושעה-שעתיים של נסיעה חזור, סה"כ שעתיים עד ארבע שעות יוקדשו לנסיעה, זה ממש כלום כי אלו בערך השעות שמוקדשות לי לנסיעה בכל יום לביה"ס ובחזרה, והמחיר של הכל בסה"כ (בהנחה שאקח את שני האוטובוסים פעמיים, ושארז גר במרחק הליכה מתחנה מרכזית ירושלים [החלק השני אולי פחות סביר
]): 56.40 ש"ח אוו.. דאמ.. טוב זה הרבה פחות מכפי שתעלה נסיעה לב"ש! אממ.. כלומר.. אני חושבת.. אממ.. לא ביררתי. לא חשוב. 5. בבית של מישהו - יותר כיף ובטוח. ושומרים מניאקים לא מסלקים אתכם כל שנייה!
6. וגם אנשים שם לא יתפזרו לכל עבר בכל רגע נתון, כפי שקרה בקניון
7. למרות שאני אוהבת להשתולל בקניונים זרים כמעט כמו בבתים זרים - יש קניונים כיפיים ויש קניונים לא כיפיים
אבל בית של פורומיסט כמעט תמיד יהיה כיף!
גם אם השכנים מעצבנים, גם אם יש בתוכו בני בית זעפניים - תמיד תהיה לו הרמה הבסיסית של כיף שמוכרחה להיות בכל בית פורומיסט...
מה אני מבלבלת לכם את המוח?
אני סתם מדברת שטויות אבל אני גורמת לעצמי להאמין שהדברים שאני אומרת הם ממשששש נכונים וחכמים... איך אני עושה את זה!? אווו.. אולי זה הלילה שמקשה עליי לחשוב
בואו נעזוב את החרא.. אני רוצה ירושלים כי אני רוצה שהמפגש שלי ימשך יומיים+לילה ולא רק יום, וכי ירושליים נשמע לי כמו משהו הרבה יותר קרוב מב"ש, וגם כמקום שאליו יוכלו יותר אנשים להגיע.
1. לנסוע בתחבורה ציבורית לב"ש? זה אומר לרדת בתחנה מרכזית בב"ש... ואמא שלי אומרת שזה מקום מפחיד.. ומסוכן.. ובלהה.. ואין סיכוי!..וכל מיני דברים... וזה רחוק.. יקר... מעצבן... ואי אפשר לישון שם כך שהנסיעות הארוכות לא שוות את זה...