about the מפגש
/|מים|

sarah

New member
about the מפגש../images/Emo59.gif/|מים|

well, just now I got to see what ya'all voted for well there where 5 for Petak Tikva 6 Jerusalem 7 be'er sheva so as I have pronmesd now you can voet for jerusalem
or for Be'er Sheva |מים| and if it's in Be'er Sheva I just wonder... is it going to be the Mall or...? where, at who's hous?? God, my English spelling sucks...
Sarah

BabyGirl 4 Ever

New member
no it's fine ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

why not in Petah Tikvw people? it's a great place Bear Sheva and Jerusalem are very far
Blaaaa... well any way please let me know what's going on and Sarah- your English is fine

resputin

New member
בקיצור, זה בקשר למפגש.

האופציה של פ"ת, ירדה. -ועכשיו יש רק או ירושלים [בבית של ארז, אם הבנתי נכון.] או בבאר שבע [באיזה קניון נטוש]. ירושלים, מישהו? באר שבע, מישהו? אני אישית מעדיף ירושלים. בלי קשר לזה שמדובר בבית של ארזי

paulie

New member
זה רחוק מדי...

אין סיכוי שתחזירו למירוץ את פתח תקווה? אני בטוחה שיש אנשים שלא הספיקו להצביע ולכן היא יצאה מהמירוץ... פליז תחזירו אותה...

dannnnnna

New member
למה לא תלאביב?

למה באר שבע וירושלים? זה נורא רחוק.. לא יותר הגיוני להשאיר את זה במרכז? דנה שרק חזרה מ(כמעט) שבוע באילת.. אההה..כיף לי!:0)

טיטפר

New member
ואני בחמש יחידות אנגלית.. ../images/Emo122.gif

אני מבקשת להתעלם מההודעה הקודמת שלי, כן, זאת מלמעלה, אני כנראה ממש לא הבנתי מה את רוצה, חשבתי ש.. טוב נו, מזה משנה. לא קראתי עד הסוף.. כן, זה לא בגלל שאני לא יודעת אנגלית! אז אם יש הצבעה, אני ת"א. ואני מקווה שהפעם אני עונה בקשר..

miss tamborin

New member
אממ...יש לך אפשרות בחירה בין

באר שבע לירושלים... אין אפשרויות נוספות :)

miss tamborin

New member
כי כבר לפני כמה ימים...

ראינו שהרוב רוצה או פ"ת או באר שבע או י-ם, אז עשינו הצבעה ופ"ת ירדה מהפרק ועכשיו אלה אפשרויות הבחירה, מקומות שלרוב חברי הפורום יש גישה אליהם ויש איפה להיות בהם.

טיטפר

New member
../images/Emo93.gif

אבל אני מקווה שאוכל לבוא.. בכל אופן, תנסו שהמקום יהיה נגיש ככל האפשר

למעלה