ABNORMALLY ATTRACTED TO SIN

noosh

New member
לא יודעת, אם לאלבום היו קוראים

Beautiful Freak סביר להניח שהיינו אומרים "אמג מה היא, ילדת אימו?", וזה אלבום מעולה של האילס. והוא ממש לא אימו. מצד שני, Piece of Me יכול להיות שם הולם לאלבום של דיאנה קרול, למשל, וזה אלבום של בריטני. שמות הם לא תמיד אינדיקציה לתוכן. והרבה פעמים הם כבר מתקשרים לנו לתוכן עצמו (כי ככה אנחנו מכירים אותם) שאין לנו את היכולת להפריד, אבל לא תמיד הם באמת, בזכות עצמם, משהו כלכך מפתה. זה שעכשיו אנחנו יודעים רק את השם של האלבום ולא את התוכן שלו, וול, זה יכול להטעות קצת, לדעתי. נראה לי שצריך יותר כדי להתחיל לשפוט.

Walk Two Moons

New member
התכוונתי נטו לשם של האלבום, לא לתוכנו.

כיוונתי את דבריי לתגובות שפירגנו לשם של האלבום ודווקא ראו בו סימן טוב לבאות.

רעוּת

New member
אז היית צריך להגיד את זה במפורש ../images/Emo46.gif

כי אחרת ייקחו את דבריך ויחפשו בהם משמעויות נסתרות כמו שעושים פה לשירים של טורי, למזג האוויר, או לתפוז אנשים מודיע
. ועכשיו כשאמרת את זה במפורש, יגידו לך שאתה מחרב שמחות, ממורמר, ציני, סקפטי, ולא מעריך את הטורי
. או בקיצור, שאני משפיעה עליך לרעה. אה, וגם שעדיף להתחיל ב-LE ואז להמשיך הלאה לפי הסדר
זה לא קשור, אבל הייתי חייבת
.

Walk Two Moons

New member
עוד לפני שקראתי את ה"שאני משפיעה עליך לרעה",

חשבתי לכתוב לך שנתת פה תיאור די מדוייק של עצמך

רעוּת

New member
אני רוצה להיות death אבל לא רוצה להיות מרדית

אלא כריסטינה. היא הרול מודל שלי. אוף, הדיסוננס
.

רעוּת

New member
האופי זה מה שחשוב ../images/Emo46.gif

אבל אני משאירה לי את הציצים. לכריסטינה אין כאלה
.

boy for pele

New member
אני לא אוהב את האוברקונצפטואליזציה.

קליפ דוקומנטרי לכל שיר? נשמע מאולץ ונשמע כמו ניסיון כאילו מתוחכם לשחק עם המדיה. חייבים להודות, זאת לא הפעם הראשונה שהיא עושה את זה. לפחות בADP האיכות של האלבום חיפתה על כל המסביב. מקווה שכך גם יהיה עם האלבום החדש.

shiray

New member
לדעתי הקליפים יכולים להשלים טוב את האלבום

במידה ואכן היא חשבה על הקונספט בזמן יצירת האלבום ולא לאחר מכן כתוספת... אם כשהיא כתבה והלחינה את השירים, היא עבדה כל הזמן גם על הצד הויזואלי, לדעתי זה יכול להיות מעניין לאללה.

noosh

New member
אני דווקא אוהבת את זה שהיא חוקרת

החיפוש הזה בתחומים אחרים וניסיון לחדש ולגוון הוא משהו שדווקא גורם לי להעריך אותה יותר. אני לא יודעת אם זה ייצא טוב, ויכול להיות שזה לא הכיוון הנכון, אבל עצם העובדה שהיא מאפשרת לעצמה ולא נשארת במקום אחד כי היא טובה בו, זה כבר מעיד על משהו בה כיוצרת.

פלוטו24

New member
גם לי יש תחושה טובה ../images/Emo13.gif

אבל בתור מי שאוהב מאד את ADP אני פחות מודאג.

אחת הלקוחות בעבודה שלי

היא איזו מוזיקאית [ודוקא לא תלאביבית פארשית אלא אמיתית
] ויש לי ולבוסית שלי קטע כזה שהיא צוחקת עליי שאני שומעת מוזיקה מוזרה שאף אחד לא מכיר [כי אין לה מושג מי זו ג'וני מיטשל! למרות שלכל הפציינטים שלה יש
] אז דברנו על מוזיקה, אני והלקוחה הזאת, והיא שאלה אותי מה אני שומעת ואמרתי, מכירה טורי איימוס? והיא אמרה, "נהדרת, נהדרת" אז שלחתי מבט "אמרתי לך" לבוסית שלי, והמוזיקאית הוסיפה, "אני חושבת שצריך להעריך אמן לפי היכולת שלו להמשיך ולהתפתח, לא להתקע באותו המקום" ... אז מהמקום הזה, אני מעריכה את מה שטורי עושה. את הסקרנות שלה וזה שהיא עדיין מחפשת לחקור ולגלות עוד. מי יתן וכולנו נהיה ככה בגילה, בוואטאבר תחום. א-מן

behappy

New member
זה מאוד פשוט

אם האלבום יהיה טוב- כל תוספת אליו תהיה מבורכת. הרבה מאיתנו הפכו לאוהדי ניל גיימן גם בזכות טורי וכשאני שומעת את horses וחושבת על אותה דמות של גיימן זה גורם לי לחייך ומעניק עוד רובד של משמעות ואסתטיקה לשיר. אם האלבום יהיה גרוע- שום תוספת לא תעזור לו. קליפים טובים לא יכולים להציל שיר גרוע. שיר טוב עם קליפ גרוע הוא מצב נסלח הרבה יותר.

Gremshnit

New member
דווקא אני מוצא המון קליפים טובים מהשיר עצמו

ובזכותם אני עוד יכול לשאת האזנה לשיר. דוגמאות: Kanye West- Love Lockdown Justin Timberlake- LoveStoned/I Think She Knows Interlude לא שירים כל כך רעים, אבל הקליפ מצליח להביא אותם לרמות אחרות. במיוחד בדוגמא של קנייה ווסט, בפעם הראשונה שצפיתי בקליפ הזה פשוט הייתי מהופנט. להבדיל מהשיר, בקליפ יש התפתחות ואמירה עמוקה יותר. ובקשר לג'סטין...אני לא בטוח שהייתי חושב שהשיר מגניב אלמלא הקליפ.

למעלה