ABNORMALLY ATTRACTED TO SIN

avivs

New member
ABNORMALLY ATTRACTED TO SIN

מה? מה זה? אני אגיד לכם מה זה.... זה השם של האלבום החדש!!! אמור לצאת באביב, שזה ממש עוד מעט! איזה שם ענק לאלבום. שוב משחקת אותה בגדול.

רעוּת

New member
אבנורמלי כמו פסיכולוגיה אבנורמלית ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

|חותךכמובאישיותגבוליתפלוסדיכאוןמג'ורי|

רעוּת

New member
ו-what have they been smokin../images/Emo12.gif

"Tori’s most recent album, AMERICAN DOLL POSSE, which has been hailed by Rolling Stone magazine as 'her best album in years"

avivs

New member
אני חושב שאם הכוונה היא

או לאמריקן דול או לבי קיפר, אז כן, הוא בהחלט הטוב ביותר שלה מזה שנים
ולא לדבר על זה שהוא פשוט מצוין.

רעוּת

New member
חחחח טוב לא חשבתי על זה ככה ../images/Emo16.gif

הדחקתי לרגע שמאז סקרלט היא עושה רק דברים גרועים.

Gremshnit

New member
אוף, די, ביקיפר טוב...

"הכוח של התחתונים הכתומים...שלהלהלהלה..." אבל משום מה יש לי תחושה שהאלבום החדש לא יישמע כמו הביקיפר. ולא כמו שום דבר שהיא כבר עשתה בעבר. נו, אבל זה תמידי אצלה.

rfranko

New member
הנקבה הזמרת/כותבת שירים. רעות תסבירי אבנורמל

רעות בשביל מה שלחנו אותך להתחנך, תסבירי אותה בבקשה כאילו אני מניחה שאב-נורמלי ה'אב' הוא כמו ההפך מ'סב' כלומר מעל אז האם הכוונה ל-מעל/מעבר הנורמלי, או כתחילית הגזמה כאילו מה - נמשכת לחטא מעבר לנורמלי וכככה זה נראה בגוגל טורי עמוס: Abnormally נמשכים אל החטא + SXSW טורי עמוס כדי כותרת אוניברסלי הרפובליקה הצג לפי לעבר דרום דרום מערב מוזיקה כנס 19 במרץ 2009 תקליטור חדש, נמשך ABNORMALLY על חטא, בשל האביב 2009 ניו יורק - (BUSINESS WIRE) - יהיו אלפי אמנים ועשרות אלפי אוהדי מוסיקה כינוס בבית מעל 60 המקומות של השנה על ידי דרום דרום מערב מוסיקה ועידת ב אוסטין, TX, אבל כל העיניים יהיו על groundbreaking כוכב טורי עמוס, כתרות ביותר האירועים הצפויים בכנס העשור של שני-Plus היסטוריה, ביום חמישי, 19 במרץ בשעה ההיסטורי אוסטין Club, La Zona Rosa. את סבתא nominated (זה מועמדת לגראמי ר.פ) הזמרת / כותבת שירים היא כתרות כוכב-studded אוניברסלי הרפובליקה שיאים Showcase לעבר מקום מפגש פופולרי, כדי להיות בטוח ב נראה כמו אחד חייב לראות-אירועים של ארבעה ימים בפסטיבל. טורי יהיה בביצוע שירים חדשים ממנה Upcoming אוניברסלי הרפובליקה אלבום הופעה ראשונה, ABNORMALLY נמשך על חטא, מתוזמן להכות חנויות ואת התחום הדיגיטלי באביב זה, כמו גם אחר קלאסיקה ממנה רפרטואר השפעה. האחרונות של טורי אוניברסלי עם חתימת הרפובליקה הוא בהתאם תחבלני כוכב unconventional גישתו של האמן / חברה הרשומה יחסים. אוניברסלי הרפובליקה יהיה להפיץ טורי של האלבום החדש, כמו גם אחר Ventures ב לתאם עם טורי אחר יצירתי פורה של הפלט. . משך ABNORMALLY על חטא, אלבום האולפן העשירית שלה, היא פרק נוסף חדשנית של האמנית trailblazing הסיפור. לעקוב אחר כל על האלבום יהיה מלווה מקבילה 'visualette,' שמציעות מדה שנתפסו כי כבר במהלך השנה האחרונה. Shot in HD and Super 8, the visualettes will incorporate a documentary style. נורה HD ו סופר 8, יהיה לשלב את visualettes דוקומנטארי הסגנון. Tori’s most recent album, AMERICAN DOLL POSSE, which . טורי של האלבום האחרון, בובה POSSE האמריקאי, אשר כבר hailed על ידי מגזין הרולינג סטון בשם "האלבום הטוב ביותר שלה מזה שנים", שוחרר בשנת 2007 על מקהלה של ביקורות להשתולל. . שובה לב על האלבום, כמו רבים של המאמצים הקודמים שלה, כדי adhered נושא רעיונית חזקה, עם טורי inhabiting מרובות archetypal הנקבה personae, א שבועה לה נכונות להמשיך לדחוף את הגבולות של הנקבה הזמרת / כותבת שירים. ראו כאחד ביותר רגשית נועז אמני מוזיקה חיה היום, היא האחרונה סיור עולמי, שהושק בקיץ 2007, ראיתי אותה לעוף איתה הראשון מלא מנוצה להקת רוק כמעט עשור.' פלטפורמות מדיה כגון BBC lauded הן להראות לה לחיות אלבומי כ 'חוזרים טורי עמוס לראש החזית של ז' אנר היא עדיין מוגדר ... דוחפים שלה גבולות '.

רעוּת

New member
יו, התרגום הזה פחות מובן אפילו מהסיכומים של

המרצה הערביה שלי
. ואבנורמלי= לא נורמלי
כלומר, יש בעייתיות עם הנורמליות של זה. כלומר, שלה. פסיכולוגיה אבנורמלית= כל מחלות הנפש הקיימות בעולם וב-DSM. מואהאהאהאה. זה קורס "אבחן זאת בעצמך", תרתי משמע
. אז abnormally attraced to sin זה בתרגום חופשי "נמשכת לחטא בצורה אבנורמלית" (אלא אם כן בא לך לתרגם את זה "בצורה חריגה/ סוטה" |שרמנט|)

Gremshnit

New member
אני מבין שאחרי הביקיפר כבר נגמרו לה הרעיונות

לשמות. אבל... אמגדדדדדדדדדדדדדדדדדד!~@#$&^*^%$#@!~@#$%^&^#@!~ |ספקאצהמת| עד כמה ששם האלבום נשמע מוזר, הוא מתאר בארבע מילים 20 שנות קריירה של טורי.
די, זה חייב להיות מדהים. והפעם אין מצב שאני מפסיד הופעה שלה. אהמ...ובדיוק האזנתי לי לקרוסיפיי....אלוהים, לחשוב שאת כל הקריירה הזאת היא התחילה אי שם ב-1992, והיום היא אגדה חיה
ד"א, מוסיקה נטו מראים שהולך לצאת אלבום כפול שיכלול היילייטס מאמריקן דול פוסי טור (יש מצב רק מהבוטלגים, אבל לא בטוח). ראיתי בויקיפדיה כתוב שאמור לצאת במרס. יא אלוהים, כמה אלבומים...גם לנייטוויש, גם לביורק, גם לטורי, אני הולך להיות אביון
אבל זה אומר שאין מצב לדיוידי?
ולא הבנתי, טורי הולכת להופיע באיזה פסטיבל וכולם יסגדו לה שם? והיא תבצע שירים חדשים? |רירשפיך|

רעוּת

New member
לא יודעת מה איתך, אבל לי יש יומולדת במאי

ואנשים טובים ייקנו לי אותו כי אין לי כסף
. ואם לא אז אפשר גם לעשות מגבית למעני. צ'קים דחויים לשכ"ד יתקבלו בברכה
.

avivs

New member
בסוף החודש הבא אמור לצאת אלבום כפול,

אבל עדיין לא ממש ברור מה הסיפור שלו. זה כנראה לא הולך להיות הדי וי די שהיא סיפרה עליו, אז כנראה מדובר באלבום הופעה כמו מה שהיה בVAB. זה מצוין, אבל היא הבטיחה איזה די וי די מושקע שהיא עובדת עליו כבר הרבה מאוד זמן. נצטרך לחכות ולראות. בכל מקרה, ממש מתחשק לי לשמוע שירים מהמסע הופעות הזה, בעיקר אחרי שכל האמריקקים זכו לקנות שירים בגלל הITUNES, ואנחנו הסתפקנו בהופעות עם איכות סוג ז' מיו טיוב.

Gremshnit

New member
לא עוד.

אפשר לשמוע את *כל* הבוטלגים, כולל האוריג'ינל בוטלגס מ-2005 במייספייס של טורי :) בתוספת סקארלט, ביקיפר ואד"פ. קטע הזוי שאני לא מצליח להבין אצל מוזיקאים. אתם יוצאים נגד הורדות בלתי חוקיות, אבל מפרסמים במייספייס את *כל* הדיסקוגרפיה שלכם? םם" אבל עדיין, שום דבר לא משתווה להחזקת הדיסק המקורי והפיזי בידיים.

avivs

New member
אוי, ענק!

לא היה לי מושג שאפשר לשמוע שירים מהמסע הופעות הקודם. אבל בכל זאת, *חייב* את האלבום אצלי. שמח שהיא לא מוציאה עוד מארז של 10 דיסקים או משהו כזה. אלבום כפול של השירים הטובים ביותר יהיה מספיק בהחלט. תודה!

Gremshnit

New member
אני דווקא מעדיף הופעה מלאה.

עם העליות ועם הירידות. לרוב דיסקים שכוללים בתוכם ביצועים מכל מיני הופעות מרגישים קצת קרים ומאבדים את האינטימיות והדינמיקה החד-פעמית של ההופעה. זה מרגיש אפילו יותר גס מדיסק אוסף - הצד הבולט בהופעה, האלמנט המניע והמרכזי שלה הוא האם היא מעבירה בך תחושות ותנודות בכל רחבי הגוף, וכפי שכבר אמרתי, כל הופעה והדינמיקה החד-פעמית לה. זה כמו לקחת עט שחור ולסגור אותו בפקק ורוד. בעיקרון, אותה צורה, אותה חברה, אותה מטרה - אבל כל כך לא תואמים. נו, אבל לא שאני מתלונן או משהו, בתור אחד שלא היה בהופעה בארץ אקבל כל דבר בשמחה, גם אם זה אסופת שירים מכל ההופעות. וזה עוד דיסק כפול, זאת אומרת באורך של הופעה מלאה, כך שזה מצויין. הבעיה המרכזית כרגע היא מאין אני הולך להשיג 100 שקל לבזבוזים, כשבדרך יש עוד כל כך הרבה דיסקים נוספים...
מזל שהאלוהים ברא כל כך הרבה חגים.

avivs

New member
אני כבר שעתיים מאזין לשירים האלה...

אין, מדהים. איך לא ידעתי שכל ההופעות האלה נמצאות במיי ספייס שלה? איכות מצוינת. אני הולך לחרוש על השירים האלה עד שהם יצאו לי מכל חור. ואז ייצא האלבום הכפול
ולמרות שיש יתרון בהופעה מלאה, אני לא תמיד מתכוון להתעמק באלבום. לפעמים פשוט מתחשק לך לשים דיסק ולשמוע כמה שירים ממנו, ובמקרה הזה עדיף אלבום שיש בו רק ביצועים טובים.

Gremshnit

New member
אה, ותגידו, מה עם הפיאה?

זה היה אופנה חולפת או על בסיס קבוע?

noosh

New member
אוף, בא לי להתלהב

אבל אני סקפטית וזה. אני חושבת שארשה לעצמי להתלהב (אם בכלל) רק אחרי שאקשיב לו, בינתיים אתלהב מהעובדה שיש מצב שהיא תצא לטור ויש מצב שזה יהיה כשאהיה באירופה / שהיא תבוא לארץ (נתעלם מהמצב בו זה לא מסונכרן) ועם זה אני דווקא בסדר
. אני תוהה באיזה פורמט יצורפו קטעי הוידאו, אם מדובר באלבום אודיו.

למעלה