ABNORMALLY ATTRACTED TO SIN

rfranko

New member
נועה תתלהבי!!!../images/Emo46.gif

מכולם כבר התיאשתי אבל ממך????? את יודעת בדיוק כמה עבודה קשה זה להוציא אלבום ואם לא תתחילי להתלהב (כולכם פה, שמעתם!!!) ברכיים יתחילו להישבר

noosh

New member
מאיפה אינ יודעת, לא הוצאתי אלבום ../images/Emo6.gif

פשוט ראינו מה קרה בפעם הקודמת שהתלהבתי, ועוד אחרי התמונה המבטיחה, אני מפחדת לקבל עוד יו ג'ורג' :( ובתכל'ס, החומרים שהיא מתעסקת בהם בזמן האחרון פחות נוגעים לי. אני מקווה שבתור אלבום הוא יהיה מספיק טוב כדי לפצות על זה, אבל בשביל זה, אני משערת, נצטרך לחכות קצת. (או שאולי בגל לשאובאמה נבחר היא נרגעה קצת עם הפוליטיקה?). וגם אותי מעניין אם הפיאות ייעלמו. או שהיא תאמץ חדשות.

Gremshnit

New member
תראי:

Shot in HD and Super 8, the visualettes will incorporate a documentary style. ומכאן נשאל...אפשר להסתמך על זה שהיא חזרה לשורשים האוטוביוגרפיים? אבל באותה נימה, זה דוקומנטרי ולא אוטוביוגרפי, היא יכולה לכתוב שיר על כמה אובמה עושה לה את זה וכמה הוא מדהים, או שיר על נעליים מתעופפות |בוש|. וכידוע, יש לה פטיש לנעליים
אבל לא יודע, יש לי תחושה ממש טובה בנוגע לאלבום הבא. ואני עוד טרם שמעתי את אמריקן דול פוסי. אבל אם ביקיפר לא אכזב אותי, קשה לי להאמין שכל דבר נוסף שהיא תוציא יאכזב אותי.

רעוּת

New member
אם לא מתהלבים לא מתאכזבים ../images/Emo46.gif

זה כמו שכשמצפים להיכשל ואז מקבלים 90 אז שמחים למרות שזה רק 90 ובדר"כ ציון כה בינוני לא מעורר התלהבות. למרות שזה לא עובד ככה כשמצפים להיכשל ומקבלים 88
זה עדיין מבאס
. ואם לא אוהבים לא חותכים אח"כ |אימו| ואם לא נאמנים לא אזרחים |ליברמן| יש לי כ"כ הרבה תובנות היום
. אלך לתעל את זה ללמוד למבחן מחר כדי להוציא יותר מ-88 ושחיי לא יהיו לשווא
.

rfranko

New member
אוף היא פשוט גדולה מהחיים ../images/Emo99.gif

זה השם הכי מגניב שיש, זה בטח נייל נתן לה אותו וגם בארוע הזה בחורתחת אוסטין טקסס יהיו שירים חדשים אני כולי סקרנית ומתרגשת אהההההההההההההההה תתחילו להתארגן לטור אני כבר מכינה סטיקרים

noosh

New member
תכיני באמת ../images/Emo10.gif

אלה של ה-יסססס ושל נזרק/ה ע"י ושל איי סייד היו בארנק שלי אז הם נגנבו ואין לי אותם יותר
. והיה לי את המגנט של Excuse me but can I be you for a while על האוטו ואז אבא שלי שטף את האוטו ולא הוריד אותו ועכשיו הוא נהרס :( אני צריכה שחזור. (ואתמול הייתי ליד הקופ יבר והבייקרי וירד גשם ואפילו הייתה חניה די קרוב, אבל מיהרתי לשיעור רישום אז לא יכולתי לעצור ולקנות לעצמי מאפה חמים, וחיפשתי 40 דקות חניה ועשיתי מיליון סיבובים ועברתי שם מיליון פעמים, זה היה עינוי).

חח מישו רוצה היות הולכת אוסטין טקסס? ../images/Emo16.gif

אז מה אם זה בטח סגור לאנשים מגניבים. עוד שבוע אני יכולה לצאת מהארץ בלי אישור!!!

avivs

New member
עוד כתבה קטנה...

צריך לחכות שפרז הילטון יפרסם את זה

rfranko

New member
תודי שזה גדול בתור סטטוס ../images/Emo7.gif

ובדרך כבר סטיקרים (שכשניפגש) וטישרט לעצמי כי אותי אני הכי אוהבת

avivs

New member
בקשר להזמנה של האלבום הכפול ממיוזיק נטו...

אלה ממכם שכבר עשו שם הזמנה מוקדמת, זה אמין? האלבום נשלח ביום שהוא אמור לצאת, או כמה ימים לאחר מכן?

shiray

New member
בדר"כ זה מגיע די מהר. אם לא באותו יום אז יום

אחרי... והמשלוח, לפחות אליי, מגיע גם כן די מהר... והם אמינים, ואם מתעוררת איזו בעיה עם ההזמנה הם ישר מתקשרים ומסדרים את זה ולא מתייאשים חחח

לא רוצה לצנן

אבל השם נשמע כמו אלבום של בריטני ספירס שמפיק חרמן כתב לה... לא נראה לי שאייסיקל יכה שנית.

rfranko

New member
כל עוד לא שמענו אי אפשר לדעת איך יצא ../images/Emo46.gif

רוצה טישרט עם השם הזה????

noosh

New member
אני גם לא חושבת שאייסיקל יכה שנית

ונראה לי שכל ציפיות או כוונות לחכות לאייסיקל II סתם יתבדו. ונראה לי גם שכשפלה יצא, ואנשים חיכו לאייסיקל, הם התאכזבו. וכשקוויר גירל יצא ואנשים חיכו לג'ופיטר II, הם התאכזבו. וכו'. כן, ברור שאי אפשר באמת להשוות, כי ADP מאכזב גם בהאזנה המאה אליו (אם בכלל הגעת לשם), פשוט כי -זה-לא-זה-, אבל מה שאני מנסה להגיד זה, שאולי היא כן תביא משהו אחר. וטוב יותר. (אני מבינה את הסקפטיות שלך. באמת, באמת מבינה אותה).

avivs

New member
כל כך חבל לי לשמוע

שאנשים לא אהבו את ADP. מבחינתי הוא מדהים, בין הטובים ביותר שלה. כן, ארוך מדי. אבל אז מה? מדלגים. אם הייתי יכול להוריד את כל השירים המיותרים באלבום, בכל זאת הייתי נשאר עם איזה 14 שירים, וזה המון! היא נשמעת שם מצוין, ההפקה נהדרת, יש מגוון טוב... פשוט אלבום שהוא חוויה. לא לדבר על זה שאחרי הביקיפר המיותר התחלתי לאבד את האמון ביכולות שלה, אבל האלבום הזה... תענוג. האזנה המאה? אני כבר באלף, ועדיין לא נמאס לי

למעלה