abel night road - trinity blood דרושה גזרה

saarshemer

New member
abel night road - trinity blood דרושה גזרה

טוב אחרי שנברתי באינטרנט בחיפוש גזרות למעילים שלו החלטתי לשאול כאן.... אי נראה לכם שעושים את זה? שכמיה צורון ענק? (על זה כבר עליתי לבד) תלבוש בי"ס, זו עם הצווארון הגבוה, רק ארוכה עד הרגליים? מכנסיים מחוייטות רגילות? אני חושב להתחיל עכשיו ולגמור את התפירה כמה שיותר מוקדם .........כי ה-accessories יהרגו אותי..... (הכנפיים, הצלבים, השריונות המוזרים לכתפיים ולרגליים וכו...) אולי גרסאת האנימה יותר פשוטה ? (ולא צריך אנורקסיה בשביל ? )

coral chan

New member
../images/Emo210.gif ולמה אתה חושב שכולם יודעים איך המעיל

שלו נראה? שים תמונה של קדימה ואחורה.

Sezuke

New member
איזו צורה?

יש לו צורה רגילה, ועוד משהו כמו 3 רמות של קרוזניק שבכל אחת מהן הוא נראה שונה.

Serf SaN

New member
אם אנחנו נעשה בסוף את הקאסט,

[ואני מניח שתרצה להצטרף אליו, במיוחד שאין לנו אייבל עדיין], אנחנו החלטנו [נדמה לי שדיברנו על זה פעם בפרוטס. אבי, אנה?] שכולנו נעשה את הגרסא של הארטבוק של ת'ורן. זתומרת, עם כל השטויות - צלבים, שריונות, כנפיים וכו'. [או בקיצור עוד יותר, לא גרסת האנימה. כי האנימה חרא. XD]

saarshemer

New member
לא הייתי אומר חרא.....אבל

היו באנימה כ"כ הרבה סימניי שאלה שלא היתה אופציה אחרת אלא לקרוא את המנגה

Serf SaN

New member
אוי נו. XD

חשבתי פשוט שזה מגיע מהמילה 'ציפורן'.

akane

New member
אני כרגע מתכננת לעשות את אסתר בכל מקרה

נו, כבר שנתיים שלמות אני מתכננת עליה, הגיע הזמן באמת XD דבר ראשון שאני עושה זה להזמין פיאה, שתהיה טובה לכל גרסא שלה. וחלק גדול מהשמלה אני כבר יודעת להכין בעקבות ניסיון עבר. השאלה היא אם יהיה לי זמן לכל הרקמה שיש לה שם וכל הפרטים :/

saarshemer

New member
the right man (wonam) for the job

לא תיארתי אחרת, למרות ש קטרינה תהווה לדעתי יותר אתגר (לעזאזל....ראית את השיער שלה....damn!) אגב...שאלה לא קשורה...עם מי אני יכול לשבת שיעזור לי עם טיול חצי מאורגן ליפן... אני מניח שאנשים כאן כבר היו שם....סתפם לזרוק רעיונות ....כרטיסים כבר יש.....מסלול לא.....

akane

New member
קטרינה יותר קשה מאסתר? :ם

אתה יודע שאני מתכוונת לגרסאת המלכה נכון? לגבי טיול, אין לי מושג, אם היית טס לארה"ב אולי היו לי כמה פניני חכמה לזרוק. תשאל אל לירון אולי, היא חזרה משם לפני כחודש~ :)

akane

New member
יותר נכון הגרסא הלבנה

אבל אני עוד לא סגורה על זה

saarshemer

New member
ואללה צודקת ...אבל

אני התכוונתי שהיא מאתגרת גם מבחינת לבוש וגם מבחינה פיאתית

למעלה