a plea for help

edlessme

New member
a plea for help

אני עובד עכשיו כמגריך באיזה קייטנה.. ואין לי שוםםםם ניסיון.. וחשבתי...בגלל שזה פורום אנגלית.. אולי למישהוא פה יש רעיון לאיזה פעילות מגניבה שאני יכול להעביר בכדי שאני והקבוצה שלי נוכל להעיבר הצגה של 5-10 דקות על ארה"ב... כאשר החשיבה העיקרית היא על זה שרוב הקבוצה שלי היא אערסים בכיתה ה-ו... ככה.... שסתם הצגה ע קיטעי קריאה... לא תצליח...

Athaclena

New member
מה שעולה לי לראש

זה הפרסומת של 012 בהארלם... (לא שאני ממש זוכרת אותו) או אולי זה היה למשהו אחר (או 2 פרסומות שונות) - איש לבן באמצע הארלם עם שלט שכתוב "לבן זה יפה" וכולם מסתכלים עליו עם רצח בעיניים ואז הוא מסתובב ובצד השני של השלט כתוב משהו אחר (לא זוכרת!
) וכולם צוחקים. כאילו, אם כבר יש לך ערסים אז תשתמש בהם! מין קטע של "איש לבן עובר בהארלם" או משהו. לא מקורי אבל יכול להיות כיף וחמוד סתם רעיון

מגריך זו עבודה טובה?

אני תוהה כמה עבודת הגרכה מכניסה... זה כיף להגריך? אבל ביתר רצינות אני תומך בהצעה של רייצ'ל.... קטע כמו "אני דודי דודי התותח"....

edlessme

New member
הממ.. ואיך זה לחלוב פרות?

הבעייה עם הרעיון של החתיכה האדמונית מפתח תיקווה זה המחסור בהתחשבות בעובדה ש-ה-ם אערסים! הם לא ישתפו פעולה אם אני לא אסדר להם איזה... משהוא... יפה כזה... עם הרבה מקות וסמיר שוקרי...

../images/Emo5.gif סמיר שוקרי

צ'מע, לעבוד ברפת זה חרא של עבודה... תרתי משמע... בקשר לרעיון של החתיכה האדמונית מפתח תקווה, אני דווקא חושב שזה יכול ללכת.... בקשר למקות... אולי עדיף שיהיו מכות... אבל אם אתה חייב שיהיו מקות, לפחות דאג שזה יהיה Fighting ולא Fyting

למעלה