a new patch coming

Don Nirtin

New member
a new patch coming../images/Emo87.gif

היום. 8 שעות. למי יש כוח לתרגם שעות?
MapleStory will be going through a scheduled Patch on Wednesday, January 21st, 2009. This one involves the game servers, and it'll last for approximately 8 hours. <MapleStory Patch> - Server : All Game Servers - Time : Wednesday, January 21st, 10:00 pm ~ 5:00 am PST (Thursday, January 22nd, 6:00 pm ~ 1:00 am GMT) The website will be available during the patch​

Hasselblad

New member
שוב טעות באתר של נקסון..

כנראה שיש להם איזה בעיה עם כל הנושא של השעות.. כי לפי הPST זה בשמונה בבוקר ולפי ה GMT זה בשמונה בערב..

deisy

New member
בדיוק כמו פעם קודמת...

הגיוני לי יותר בוקר.. בעיקר לפאצ... מה היה אז? זוכרת במקרה?

Hasselblad

New member
הזיכרון שלי גבולי

אבל כן משום מה יותר הגיוני לי עכשיו שיהיה בבוקר... קלוש שזה יתחיל בשמונה בערב ויסתיים רק בארבע בבוקר
- כי אין סיכוי שאני קמה בשעה כזאת לפתוח חנויות...

icy woman

New member
לא טעות

לפי זמן פסיפי- זה בערב ולפי גריניץ, זה בבוקר- בדיוק להיפך וזה ימים אחרים.... Time : Wednesday, January 21st, 10:00 pm ~ 5:00 am PST = עוד 10 שעות שלנו= 8 בבוקר למחרת (Thursday, January 22nd, 6:00 pm ~ 1:00 am GMT) = עוד שעתיים שלנו= 8 בבוקר באותו היום
אז אין טעות!! זה אותו הזמן

icy woman

New member
רגע...

נראה שכן יש טעות- הם טעו כנראה בזמן גריניץ ובמקום pm הם היו צריכים לכתוב am ואז זה מסתדר...

deisy

New member
../images/Emo88.gif הסרבר צק עכשיו

הם שוב התבלבלו פשוט בזמנים.... כנראה שיש שם מישהוא חדש שמעדכן את האתר שלהם והוא לא ממש טוב בחישוב הזמנים

deisy

New member
נכון

ההוא החדש שיושב שם לא יודע להפוך ל GMT
כנראה שהם יושבים ב PST
וטוב, זה פאצ לא סרבר צק

סליחה, אני לא מבינה../images/Emo4.gif

מה זה אומר מבחינתינו
אני מנסה להתחבר כבר מאתמול בבוקר ואני לא עוברת את המסך הראשון, הוא אפילו לא פותח לי את החלון של ה-PIN אני מכניסה סיסמא וזהו, הוא נתקע... אז מתי אצלנו מסתיים הפאץ' החדש שאוכל לנסות שוב
כי אני כבר עוד מעט יוצאת לעבודה...

icy woman

New member
כנראה שהבעיה אצלך

משום שאתמול בערב לא היתה שום בעיה.. כפי הנראה, זה יתחיל בעוד כחצי שעה

deisy

New member
נקסון כתבו באתר שלהם

שיהיה Lunar New Year Events יש סיכוי שהם התכוונו לזה? כי אם כן זה נראה ממש מגניב

Don Nirtin

New member
והלא נתנתי את הסרטון הזה../images/Emo87.gif

בתור קישור בשרשור עידכון הפאץ' שנתנתי כאן לא מזמן. כן. זה מה שזה.

deisy

New member
../images/Emo9.gif

טוב, לא תמיד אני מקשיבה
זה נראה ממש משעשע... זה יהיה משהוא זמני או קבוע? עכשיו זה הזמן לצרף קישור לשרשור ההוא שעשית לא מזמן

למעלה