a cinderella story

POISEN G

New member
a cinderella story

חזרתי ביום שני האחרון מאמריקה, שם קניתי לאחותי את הסרט (בתרגום חופשי לעברית) "סיפור סינדרלה" עם צ'אד מארי (לוקאס) והילרי דאף, אל תקנו אותו כשהוא יגיע לארץ, סרט ממש דפוק, כמובן לבנים וגם לבנות, ממש אבל ממש מטומטם

g a l g i r l

New member
ראיתי אותו גם..

סרט חמוד.. זה סיפור סינדרלה של שנות האלפים.. צ'אד חמוד כמו תמיד.. אז סרט חמוד.. וכמו שאומרים סרט ורוד (=סרט של בנות)

קאטי22

New member
אני ראיתי ....

את הסרט הזה!! אני חולה עליו... אני רואה אותו כמעט כל יום(הגזמתי...) צ'אד נראה שם פשוט.....
.....אין עליו.... חוץ מהילרי דף המעצבנת הזאת(היא די חמודה בסרט) ובקיצור סרט יפה....מומלץ....למי שאין לב חלש....סתם...

Charmed Gal

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

גם אני ראיתי. הוא לא משהו. אבל הילארי יפה.

POISEN G

New member
מוכן למכור

אני מוכן למכור אותו לדיוידי אבל....... אין לי מושג איך השאר ראו

g a l g i r l

New member
ראיתי אותו כי

לחברה שלי יש אותו..והיא הביאה לי אותו בדיסק... וממה שידוע לי הוא כבר יצא בחו"ל לפני כמה זמן..והוא אמור להגיע לארץ..

קאטי22

New member
לא...

הוא לא הגיע לארץ.... את פשוט מורידה אותו.... משנה שעברה אני ראיתי את המאחורי הקלעים שלו בערוץ E ...ורק בתחילת שנה הסרט סוף סוף הגיע אליי.... וכל מי שאמר שזה סרט מגעיל....הוא מגעיל...בשבילי זה הסרט..ב-ה הידיעה! חוץ מזה צ'אד נראה שם ....מדהים!! והתמונה הזאת מוכיחה את זה...ככה צ'אד נראה בסרט!!

chenwest

New member
../images/Emo12.gif

באמת לא אהבת?? ראיתי אותו והוא חמוד לאללה-כאילו-קטשי לאללה אבל מגניב..

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif לגבי הסרט לא מזמן היה בערוץ

E על כל מיני צעירים והראו על הילרי, וסיפרו עלייה ואז שמו תמונה מהסרט
ולפני כמה ימים גם שמו תמונות מהסרט.. הרבה של צ'אד
חחחח

chenwest

New member
באמת?? חבל שלא ראיתי

התחלתי די לאהוב את הילרי הזאת..בערך..זה בטח יעבור לי בקרוב כי היא שחקנית די דפוקה..חחח וצאד-
אין מילים חח

רומיי

New member
צ'אדדדדד

טוב רק רציתי להגיד לכולם שקוראים לי רומי ואני מאוהבת בצצצאדד! ראיתי אותו לפני כמה זמןןן ...! ויש לי את האימייל שלוו =) והוא הבנאדם הכי חמוד בארץץץ

רומיי

New member
צ'אדדדדד

טוב רק רציתי להגיד לכולם שקוראים לי רומי ואני מאוהבת בצצצאדד! ראיתי אותו לפני כמה זמןןן ...! ויש לי את האימייל שלוו =) והוא הבנאדם הכי חמוד בארץץץ

למעלה