___

neko

New member
שכחתי לציין בסוף לחיזוק הטיעון,

שאם אני שייך לקב´ ב´, אזי אני לא נורמלי, ואדם לא נורמלי בד"כ לא יהיה חזק במיוחד (מבחינה חברתית - השפעתית בעיקר).

neko

New member
עוד המשך קצר:

לכן בד"כ האנשים הלא-שפויים שהצליחו לקבל המון כח, עשו זאת מחוץ לסביבה המקורית שלהם - היטלר בגרמניה למשל (הוא הרי היה אוסטרי). לעומת זאת, סדאם חוסיין הוא דוגמא לאדם בוודאות לא שפוי שהצליח לתפוס כח בסביבתו הטבעית, ראו "מעריב היום" היום, 8.12.02.

seeyou

New member
למה לא?../images/Emo13.gif

לאן למהר? החיים "קשים"? The worst life is better than the best death.

seeyou

New member
אין תחליף לחיים!../images/Emo9.gif

The worst life is better than the best death.

Max California

New member
___

אוי ויי. אתה נשמע כמו איזה תשדיר שירות נוצרי. מה פשר כל האמירות חסרות הפירוש האלו. בבקשה. תפרט.

ailag

New member
אין סיבה.

אין שום טעם. כל טעם שתביא, אפשר לבטל אותו. רוב הטעמים שקיימים כלל לא היו קיימים בעבר (למשל, אני חי כדי לחוות את ההתקדמות הטכנולוגית. אני חי כדי להכיר את העולם שלנו -- לפני 500 שנה, לא היתה לך סיבה לחיות) בסוף תמות בכל מקרה, מי יודע מה יקרה אז? בינתיים, אין מה להפסיד מלהשאר כאן, לשתות כוס או שתיים, לדבר עם אדם או שלושה שאולי לא ממש יבדרו אותך, אבל.. מה יש להפסיד?

Max California

New member
___

אתה חי בשביל לראות התקדמות ?! אני מצידי הייתי מוכן לחזור אחורה בזמן .. לחיות בשבט אפריקאי ולמות תחת שילטון הטבע והחזק ממני. נראה לי הרבה יותר טוב בלי כל הטכנולוגיה הנוראית והמחיר שהיא גבתה מכדור הארץ. קצת עצוב אפילו. והכל חסר טעם. אחת הסיבות שאני פה זה כי אני לא מאמין שאני מסוגל בגיל כזה לעשות החלטה כל כך גדולה אשר תשפיע על החיים שלי לגמרי.

למעלה