___

אם הבנתי נכון

למה לחיות? (כמו שארז אמר) יש לך משהו יותר טוב לעשות? חוץ מזה בכך שאתה מת חוץ מכאב רגעי ושקט ניצחי שאתה גורם לעצמך אתה גורם הרבה עצב לסביבה (אבא אמא אחים אחיות חברים אתה מבין למה אני חותרת) ומה עשית בעצם? אני אגיד לך אתה ברחת! לא היה לך את הכוח להתמודד אז ברחת! אתה אפילו לא יודע לאן כי זה לא כמו טיול וגם אין דרך חזרה אז נכון אתה בגיל של לחשוב מה אם ואולי (לא כולם) ודי נימאס מהעולם (או שלא הבנתי את השאלה יש הרבה סיבות לחיות אבל חוץ משקט ונימאס אין אפילו סיבה אחת למות

Max California

New member
___

אני חולק עלייך. אני מאמין בתיאוריה מסויימת , אני אספר לך. אני מאמין כי העולם מחולק ל-אפסים ואחדים.(בינארי משהו). 99.999% הינם אפסים וכל השאר הם אחדים. (אחד - איינשטיין , היטלר , מוסליני , צ´אפלין , באך , אלכסנדר הגדול , מייקל קולינס ועוד..) רוב האפסים בעולם שיכנעו את עצמם שהם האחד שהעולם "צריך\מחפש" והם פועלים על כך - משלים את עצמם ומפילים עצמם בפח - ומגיעים להבנה ותודעה רק אחרי שהם איבדו את הטעם להשלייה ונכשלו בניסיון להיות האחד. אבל.. מתוך הרוב העצום של מדומי האחד ישנו מיעוט אשר מבין שהוא הוא אפס. מתוך ידיעה ולא מתוך כניעה למציאות. האחד הינו דבר מולד ולא דבר נרכש. אנשים נולדו עם זה וחוו את זה. לא למדו את זה. אני מודע לאפסיות שלי לא ממש איכפת לי, מאכזב , הגיוני לא ? אבל זהו. אני לא רואה טעם לשום דבר , הכל תפל , סתמי ואני לא מוצא סיבה לעשות שום דבר.

point618

New member
10 סוגי אנשים

ישנם 10 סוגי אנשים בעולם. אלה שמבינים את השיטה הבינרית ואלה שלא.

Alcharzor

New member
אם אתה מתקוון שרק לגעונים

או מתורפים יש זכולחיות הייתי חולק עליך אבל אפילו אם לזרום עם התאוריה שלך אז נשאלת השאלה איך יודעים שהבן אדם הוא געון(אחד) רוב הגעונים אנשים הבינו את גענותם רק אחרי המוות שלהגעונים לפעמים הרבה אחרי (לדוגמה:בטהובן,באך,מוצרת וכו´-במוסיקה גלילאו גלילי,ניטון וכו´-במדע פיקאסו ואומנים אחרים) אז אם תתחיל לשלול את זכותם של אלא שאתה קורה להם ´0´ מזכותם לחיות אולי אתה שולל את זכות החיים של געון שלא הבינו אותו עדיין ובכל מקרה אין אנשים טיפשים זה טלוי רק באנשים איך הם מפתחים את עצמם כל אחד והדרך שלו כמה שטיפשית היא לא נראת לך

Max California

New member
___

רוב האנשים לא יודעים שהם גאונים. הם גם לא עושים זאת למען התואר שבגאונות... לפי דעתי רובם לא מודעים לזה שהם אחדים.

erezsh

New member
______ (גם אני מנסה)

בטח שהם מודעים.. ואגב, בקשר לדוגמא שנתת מקודם - היטלר היה סתם אפס, עם קצת כושר מנהיגות, מזל, והרבה טירוף (שהוא מה שבעצם סחף).

Max California

New member
___

מה ?! השתגעת ?! היטלר ? אפס ? אני לא יודע איפה אתה חי , אבל תלמיד כושל אשר מבילוי בפאבים והתווכחויות על גבי כוסות שיכר וניסיון ללקיחת השילטון בכוח מגיע למצב שבו הוא שולט בחלק די גדול מן העולם לא נקרא אפס. גם אם אתה מאוד רוצה. הוא בחיים לא יהיה אפס. האדם הזה סחף איתו את כל גרמניה ושיכתב וערך תורות מדעיות בסיסות מעטים חלקו עליו וגם הם ביקרו בגרדום. איך אתה מסוגל להגיד שהוא היה אפס ?!

Alcharzor

New member
בגלל זה צריך לחיות ושההיסתוריה

תשפוט אותנו

neko

New member
לא מסכים איתך.

כל האנשים הנורמלים לומדים את צורת החיים המקובלת והנורמטיבית והולכים לפיה. רק אנשים שאינם שפויים מחליטים שהעולם לא בסדר (כולם נוהגים בצד ההפוך של הכביש) ופועלים לשנות אותו => העולם עובר שינוי רק ע"י אנשים לא שפויים. הכח של אנשים לא שפויים (חלקם) יכול להיות אדיר. אין להם בעיית "בטחון עצמי". הם מאמינים בעצמם בצורה עיוורת ולכן מסוגלים לסחוף את ההמון גם כן בצורה עיוורת.

Max California

New member
___

אני מרגיש שאני איכשהו מפספס אותך אבל עדיין מסכים איתך. קודם כל אין דבר כזה אנשים לא שפויים , אולי יש אנשים אשר לא חיים על פי הנורמה וערכי החברה , זה כן. אבל לא שפוי ? מי אתה שתקבע ? אני מסכים איתך. אבל יש הבדל בין חזון ורצון להגשמתו לבין בלתי שפוי.

neko

New member
הכוונה שלי בדוגמא פואטית:

אם אני אדם נורמלי, יהיה לי ברור לחלוטין שזכותו של אדם לקטוף
. אם אני לא מאמין בכך, אני לא נורמלי (מהבחינה הזאת). בוא ננתח את חיי מכאן והלאה: א. אם אני נורמלי, אני אמשיך לחיות את חיי. אולי אקטוף
ים, אולי לא. סוף רגיל לאדם רגיל. ב. אם אני לא נורמלי, קיימות שתי אפשרויות. I. אני אבלע את יגוני ואשתוק, ואמות שוב כאדם רגיל. II. אני אלחם עד חורמה בכך שאנשים מעיזים לגעת ב
בכלל. עכשיו אני טוען שרוב האנשים השפויים ינהגו לפי א´ או ב´I. אדם שנוהג לפי ב.II יכול להיות אמנם שיהיה שפוי, אך רוב הסיכויים שלא. בנוסף, אם יהיה שפוי, אכן לא יהיה בטוח בעצמו וחזק מספיק (כאדם נורמלי) בכדי באמת להשפיע. רק אדם לא שפוי או אדם מאד חזק יוכל להשפיע. נ.ב: מישהו מפורסם אמר את המשפט הזה, לא אני המצאתי אותו. חבל שאני לא זוכר מי ואת הציטוט המדויק.

למעלה