!@%$$@#^$^*)%|_+|+_+*_(&%&^!%#$*%&)

Bodom-child

New member
בכל אופן לי נראה

שבשבילך פאנק זה ללכת עם חולצה גזורה עם ציור של A מוקף בעיגול ומרטנס ואולי איזה פירסינג קטן ולהגיד שאופספרינג זה ה-פאנק.

Sham 69

New member
עוד פעם הזלזול הזה..

מאז ש OFFSPRING הופיעו ב MTV כל מיני מטאליסטים קשוחים כביכול .. "מפקפקים" בהם .. ואני לא מדבר אלייך אישית .. סתם בכלליות ..

HelloweeN

New member
cradle of filth

זה לא דת´ מטאל לידיעתך. כולם העצבנו עלייך כי באת וישר ירדת על הלהקה, סביר להניח מבלי לשמוע חומר שלה קודם, גם הכינוי שלך תרם לקנוניה.. לי אישית אין כלום נגד בלינק. וכן לפי דעתי האישית מטאל זה יותר יפה מרוק או פאנק-רוק. אז אל תתחיל לבכות...

BaNaNa AdOoMa

New member
הסתכלתי על ההודעה שלך...

בפורום וקודם כל הופתעתי ממספר התגובות העצומות
ולדעתי זה ממש לא נכון מה שהם אמרו ואני גם חושבת שהיית צריך לשנות את הניק או משו כזה- כי זה לא ממש עזר... :) משתתפת בצערך... דניאל

ענברה

New member
אהלן וסהלן אנשושים

טוב אפחד פה לא מכיר אותי (אני חושבת לפחות(?)) אבל רק שתדעו שאני ממש לא מבינה מה הבעיה שלכם... אני ממש מתה על מטאל (שד"א זאת מוזיקה ממש טובה) אבל זה בכלל לא קשור לבלינק ולפאנק! כמה שאני אוהבת מטאל אני גם מאוד אוהבת את בלינק (כי הם מופרעים ומשוגעים על כל הראש- בדיוק כמוני!
) וזה שמשהו אוהב מטאל או כל מוסיקה אחרת זה לא אומר שהוא שונא פאנק... ו... עוד משהו אחרון ואני עפה מפה- גם אם מישהו שונא פאנק- זכותווווווווו ~פוף~ (נעלמת)

BaNaNa AdOoMa

New member
תפסיקו כבר עם המלחמות הדפוקות האלה

בניסיון להגדיר את בלינק! תפסיקו לריב עם זה רוק/ פאנק/ מטאל ו/או בלה! זה לא משנה, אפאחד במילא לא צודק!!! אז דיי!!! דניאל... PEACE & LOVE

Nanook

New member
איזה פורום טיפש ומצחיק!

אהבתי את כל התגובות של האלה מפורום רוק ומטאל! עלו הצליחו!!! GO BLINK!

Nanook

New member
אני חולה עליו!

הפורום הזה יכול לגרום לבן אדם הכי מדוכא בעולם לצחוק!

~BLINK182_gurl~

New member
זה די אידיוטי

כאילו אתם מדברים על ´פאנק´ או ´מטאל´ כאילו זה עניין עקרוני.... דברים כמו פופ אני בדר"כ שונאת באופן עקרוני אבל מטאל- לא! פשוט בכללי- אני לא מתה על מטאל, אבל אם יש להקת מטאל ממש טובה אני לא אשנא אותם בגלל שהם מטאל!!! אבל כמובן עדיף פאנק רוק
sHiRa

Sham 69

New member
אני מכריז בזאת .. שהפורום הזה

הוא הפורום הכי SUPER-GAY שקראתי אי פעם, RAN-182 .. אל תקח את זה אישית, זה לא נגדך, אבל האנשים פה פשוט מטומטמים .. פחח .. אני כבר על הרצפה מרוב טמטום .. טוב .. לא פיתחתי ציפיות אחרות לגביי הפורום הזה.. תהנו.

IC4

New member
גם אני מעונין לתת חיזוק חיובי !

ההודעה של "גם אני פאענקיסטית" היתה פשוט משובחת :)

Bodom-child

New member
ואני חושב שצריך

להכנס לפורום של הרוק להציף אותו בהודעות על בלינק השולטים ולעלות על המנהלים הוואנבי האלה....

למעלה