!@%$$@#^$^*)%|_+|+_+*_(&%&^!%#$*%&)

!@%$$@#^$^*)%|_+|+_+*_(&%&^!%#$*%&)

השארתי הודעה בפורום רוק ומטאל על דת´ מטאל ובגלל הכינוי שלי כולם בפורום כתבו לי שבלינק חרא להקה ושהם כמו בריטני. כאילו שהמוסיקה שהם שומעים יותר טובה

Josie

New member
אויש...

גם המדריך שלי בצופים וילד אחד מהכיתה שלי עושים לי את זה... כל מי ששומע מטאל חושב שכל דבר אחר זה פופ, ולא מוכן לנסות דברים אחרים אני שונאת כשאומרים לי דברים כאלה...

a_duck

New member
קצת קשה לא לנסות "דברים אחרים" כמו

בלינק...כשיש את זה כל היום בMTV... ואני לא יודע מה בקשר למוזיקה כי זה טעם אישי אבל הלהקות שאנשים בפורום ההוא שומעים יותר אינטלגנטיות מבלינק...הלהקות האלה כותבות מוזיקה הרבה יותר מתוחכמת מבלינק וגם לכותבי הליריקה יש בדרך כלל תואר בספרות...ואם אין אז הם עדיין כותבים ברמה גבוהה... אני אישית שומע גם מטאל וגם פאנק...אבל בלינק זה ממש מסריח...לדעתי...

OPERATi0N_iVY

New member
כן אחים שלי!

לא נוותר למטאליסטים האלה! ניקח מקלות שרשראות ואבנים ונעשה אנרכיה! נבוא כולנו לפורום ונכתוב BLINK RuLeZ!!! 666 ו-BLINK´S NOT DEAD ו- Yo! Yo! Yo!

punktx

New member
את מטומטמת או שאת עושה את עצמך?../images/Emo46.gif../images/Emo35.gif

אני שונאת מטאל, שונאת מטאל שונאת, ואולי אני מטומטמת, אבל עלייך אין מה לדבר. כל החברים שלי הם מטאליסטים, ואני פאנקיסטית, ואפשר לחיות בשלום, תאמיני לי. אבל מה השטויות של "ניקח מקלות שרשראות ואבנים ונעשה אנרכיה!" את בכלל יודעת מה המשמעות של אנרכיה? לפי מה שרשמת, ברור לי שלא. אנרכיה זה לא אלימות בכל מקום, מכות וכל החרא הזה. אנרכיה זה פשוט חוסר סדר, חוסר מסגרות, שכל אחד יעשה מה שבראש שלו זה לא "בואו ניקח אבנים ונכריח אותם לאהוב בלינק" מקווה שהרחבתי את ידיעותייך בנושא... ילדה טיפשה סהר

OPERATi0N_iVY

New member
;- (../images/Emo10.gif לא נכון! אני לא ילדה טיפשה

וזה כנראה בגלל שאני בן קודם כל... ודבר שני ההודעה הייתה בצחוק וצחקתי בעיקר על כל ה"קורבנת של פורום רוק" שבאו לבכות על זה שאף אחד לא אוהב בלינק.... כן....ריגש לי את הביצים.. עוד דבר - אם לקחת את החרא הזה ברצינות וכתבת הודעה כ"כ ארוכה... אז הניחוש שלי הוא שמישהו באמת טיפש כאן וזה לא אני...

PunkBunny

New member
האאא

אני אישית לא מתה על מטאל, אבל גם לא שונאת אותו. כלומר-ישנן כמה להקות מטאל מסויימות שאני אוהבת, וזהו. פאנק לדעתי יותר טוב.אני יותר מתחברת לזה. ושוב אני אומרת - לדעתי! וכמו סהר, רוב החברים שלי הם "מטאליסטים" ואני "פאנקיסטית". וכולנו חברים טובים ומסתדרים וחיים בשלום. זה בכוונה במרכאות כי אני שונאת את כל הההגדרות האלה. שכל אחד יאהב מה שירצה. לי זה לא מזיז. Fuck u all ורד

HelloweeN

New member
הכל טוב

ויפה עד שמגיע הקטע עם התחפושות השונות. אני פשוט מתעב את תחפושות הפאנקיסטים: נעלי צבא, איזשהם מכנסיים צמודים (?) מוזרים, שיער מטומטם, ניטים, שרשראות, גלח אצל בנות שמשווה להן מראה של כלב רחוב עלוב.... פתאטי. מילא לשמוע מוזיקה ולהנות, אבל לא להיתלבש כמו רונלד מקדולנד! סעמק! מוות לפוזרים!

~BLINK182_gurl~

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי- רונלד מקדונלד.... אתה כזה צודק!!! פאנק צריך להיות מה שבנאדם מרגיש מבפנים לא מה שאחרים מכתיבים לו ללבוש או איך להיראות.... כמו כל המוזרות מהשכבה שלי... טוב שיהיה להן לבריאות ושיחנקו! sHiRa

OPERATi0N_iVY

New member
גם אני פענקיסת!

טוב אז ככה... יום אחד לפני שנתיים, ראיתי פעם ראשונה את הקליפ ALL THE SMALL THINGS של בלינק החיייות אז החלטתי שגם אני רוצה... אחרי הכל PANK NOT DAD, לא? אז לקחתי מספריים ועשיתי לעצמי תספורת סטייל "מברשת", נו כמו של כל הפענקיסתים, ואז לקחתי קיסמי שיניים ועשיתי שרשרת מגניבה לצוואר, נו כמו בקליפ של SUM 41 ואז גם גנבתי לאחי את הנעליים הענקיות שלו. אחר כך קניתי חולצה של בלינק ב-100 ש"ח והייתי מוכן לצאת לרחוב ולהלחם נגד הקפיטליזם. הרגשתי מגניב, חבל"ז, כמו סיד ויסוס המגניב הזה...נו אתם יודעים.. זה שמתלהבים ממנו תמיד... נראה לי היה הסולן של נירוונה שמת... בקיצור מאז התחלתי לעשות אנרכיה ברחובות באר טוביה, לבעוט בערסים ואז לברוח, כמו פענקיסת אמיתי שגאה במעשים שלו. אבל אז באו חבורת ילדים גדולים שני 14-15 ככה עם חולצות מוזרות שכתוב עליהן EXPOLTED או משהו כזה או שמצויר עליהן A כזה עקום בתוך עיגול והתחילו להרביץ לי...
הם גם אמרו שאני וונאבי... בטח מטאליסטים מסריחים... אז רציתי להגיד לכולם פה : חבר´ה! כולנו פענקיסתים! בואו נהיה גאים בזה! FACK EVERYTHING, 182, 666, SATAN, ANARHIYA,
FACK METAL BLINK 182 END MEGADETH IS ROULES!!! אה כן יש לי גם שאלה! מה זה --->
???? מה זה בלון???

OPERATi0N_iVY

New member
אה כן!! שכחתי משהו!!!

בואו לאתר שלי!! יש שם עצומה שאני שולח לראש הממשלה, בנושא "לאסור על ערסים להרביץ לפריקים כי רוק זה יותר מגניב" אז בואו תחתמו! ביי אנשושים!!!!!

Nanook

New member
אוי אתה גדול!

LAWYERS GUNS AND MONEY!!!!! לא יודע מזה קשור - אבל זה שיר פצצה!

warrior hippie

New member
אני אעשה את זה קצר, תמציתי ושקט...

operation_ivy גאון... מעולם לא צחקתי כל כך חזק מהודעה כזאת!

Darkness Within

New member
That was a good one

אל תבינו לא נכון- אין לי כמעט שומדבר נגד פאנק, אלא אם כן מישהו מהמטומטמים האלה שמחליפים את הניטים בברגים נופל עליי וקורע לי תג´ינס שאני הכי אוהבת. אתם רוצים אנרכיה?! סבבה, רק תזכרו שזה לא מציאותי. בקיצור תמשיכו לחלום. דארקנס מטאליסטית קשוחה חה חה חה חה

Sham 69

New member
חחחחחחחחחחחחח

תמשיכו לכתוב !!! חח אני נקרע פה מרגע לרגע, כבר קראתי עמוד אחד של הפורום הזה ואני על הרצפה.. הפורום הזה מלא GAY EMO KIDS BULLSHIT

אני לא חושב שאת פחות טיפשה

"אנרכיה זה פשוט חוסר סדר, חוסר מסגרות, שכל אחד יעשה מה שבראש שלו" פחחחח... לא. ואם לא הבנת שאופריישן אייבי דיבר בציניות, אז את אפילו עוד יותר טיפשה...

למעלה