זה לא דת´ מטאל לידיעתך. כולם העצבנו עלייך כי באת וישר ירדת על הלהקה, סביר להניח מבלי לשמוע חומר שלה קודם, גם הכינוי שלך תרם לקנוניה.. לי אישית אין כלום נגד בלינק. וכן לפי דעתי האישית מטאל זה יותר יפה מרוק או פאנק-רוק. אז אל תתחיל לבכות...
טוב אפחד פה לא מכיר אותי (אני חושבת לפחות(?)) אבל רק שתדעו שאני ממש לא מבינה מה הבעיה שלכם... אני ממש מתה על מטאל (שד"א זאת מוזיקה ממש טובה) אבל זה בכלל לא קשור לבלינק ולפאנק! כמה שאני אוהבת מטאל אני גם מאוד אוהבת את בלינק (כי הם מופרעים ומשוגעים על כל הראש- בדיוק כמוני!
) וזה שמשהו אוהב מטאל או כל מוסיקה אחרת זה לא אומר שהוא שונא פאנק... ו... עוד משהו אחרון ואני עפה מפה- גם אם מישהו שונא פאנק- זכותווווווווו ~פוף~ (נעלמת)
כאילו אתם מדברים על ´פאנק´ או ´מטאל´ כאילו זה עניין עקרוני.... דברים כמו פופ אני בדר"כ שונאת באופן עקרוני אבל מטאל- לא! פשוט בכללי- אני לא מתה על מטאל, אבל אם יש להקת מטאל ממש טובה אני לא אשנא אותם בגלל שהם מטאל!!! אבל כמובן עדיף פאנק רוק
הוא הפורום הכי SUPER-GAY שקראתי אי פעם, RAN-182 .. אל תקח את זה אישית, זה לא נגדך, אבל האנשים פה פשוט מטומטמים .. פחח .. אני כבר על הרצפה מרוב טמטום .. טוב .. לא פיתחתי ציפיות אחרות לגביי הפורום הזה.. תהנו.