תגובה
עברתי על ההודעות שלי שוב ולא מצאתי שום הבעת זילזול. אבל האמת שחשתי קצת זילזול כשאיימו עלי בחסימה, אבל שמרתי אותו לעצמי. וכן אני חושב שאני צודק, שההשקפה שלי יותר נכונה משלכם, אם הייתי חושב שאתם צודקים אז הייתי חושב כמוכם לא? מה פסול בזה? אבל למרות שאני חושב שאני צודק אני מודע מאוד לעובדה שיכול להיות ואפילו סביר מאוד שאני טועה בהרבה דברים, לכן הדעות שלי נתונות לשינוי. " וכשאתה בא עם גישה כזאת , אתה בעצם לוקח חלק נכבד מחיינו , ומהוויתנו וזורק אותו לפח תוך שתיים וחצי דקות של מחשבה" אוקיי. מצטער אם העלבתי אותך אבל בואי נתגבר על זה. אחרי הכל גם אני הייתי יכול מאוד להעלב, הרי מנהלת הפורום קראה לי אזוב קיר, ומנהלת הפורום השניה הכריזה שאני הקרבתי שלוש משנותיי היפות ביותר, איבדתי את האהבה שלי בזמנו, ראיתי את הבית פעם בחודש, ראיתי את המח של חבר שלי נשפך על הרצפה וכוליי וכוליי כל זה בגלל מסחרה זולה בחיי אדם. אבל לא באמת נעלבתי כי לא נכנסתי לכאן בשביל להעלב. נכנסתי לכאן בשביל באמת לנסות להבין. לפני כמה חודשים נכנסתי לפורום גאוה כדי לנסות להבין למה יש שמתעקשים לקיים את מצעד הגאווה בירושליים, וזה נראה לי מיותר וטפשי בזמנו. וגם שם היו הקיצוניים שישר קראו להעיף אותי ואת שכמותי מהפורום, אבל היו גם כאלו שניסו להסביר, והם עשו את זה טוב ושכנעו אותי, עד כדי כך שהתחלתי לעשות פרופגנדה למצעד בקרב חבריי. בפורום הזה לצערי אני בינתיים רק רואה שעושים לי דה לגיטימציה במקום באמת לנסות להסביר איפה אני טועה.