...

Shame in you

New member
...

(רציתי בהתחלה לכתוב בתמיכה נפשית לצעירים, כמו תמיד, אבל קראתי פה והחלטתי לשנות קצת..זה נראה כמו מקום טוב) אז מה הבעיה שלי? הבעיה שלי היא שאני אוהבת את עצמי. באמת. בניגוד לאנשים אחרים ששונאים את עצמם והסביבה עדיין אוהבת אותם ורוצה להיות בחברתם, אצלי זה בדיוק ההפך.אני אוהבת ומעריכה את עצמי, השאר לא. וגם מי שכן, זה כ"כ לא מתבטא כמו שאני רוצה. וגם מי שכן, לא רוצה להיות איתי. אני בחיים לא אהיה חלק ממשהו, אני בחיים לא אהיה בקשר רגיל עם אנשים כמו כולם. כשאני מדברת עם אנשים, לא משנה עם מי, אני נהיית כזאת מטומטמת, קטנה, משעממת, לא יודעת מה לעשות עם עצמי. אני רואה את השעמום עולה על פניהם וכבר הם בורחים. באלגנטיות, אבל בורחים. אני נהיית כזאת אפס ליד אחרים. או שמתעלמים ורעים אליי מלכתחילה. אני כבר לא יודעת מה יותר גרוע. אבל אני יודעת שאני לא יכולה להיות חלק ממשהו. אני לא יכולה לקיים קשר רגיל, גם עם אנשים שנחשבים לא במיינסטרים. אני אדם שונה, נכון, יש לי אופי שונה, אבל גם לאנשים שונים יש אנשים שהם מתחברים איתם, אבל אצלי, לא משנה עם מי אני מדברת ועל מה, זה תמיד אותו דבר. הבדידות. וזה כל כך, כל כך כואב לי

לא כתבת מספיק

כדי שיהיה אפשר באמת לראות מה קורה שם באמת בחיים שלך.. אבל מה שישר שמתי לב במכתב שלך, שלא שאלת שום שאלה. זה הסיפור שלך. את בטוחה בו. זאת הדרמה שלך, ואת חיה אותה ומאמינה בה.. וזה כמעט נשמע כאילו את יודעת מראש איך אנשים יגיבו לך.. שמעת פעם על נבואה שמגשימה את עצמה? המכתב שלך מלא בנבואות.. להצהיר בכזה בטחון ואמונה שלא תוכלי שיהיה לך קשר עם אף אחד נשמע לי כמו משהו שאת עומדת להוכיח. אז בהצלחה במה שאת לא רוצה להשיג.

האדם אינו מי שהוא חושב שהינו,

אלא מי שהוא חושב שאחרים חושבים שהינו- ככה לימדו אותי בעבר בסוציולוגיה, וזה כל כך נכון, כי אנחנו תופשים את עצמנו לפי מה שאנחנו חושבים שאחרים חושבים עלינו. אני חושבת שאת לא אוהבת את עצמך, את אולי מנסה לשכנע את עצמך שאת אוהבת, אבל עובדה שאת מציינת כל כך הרבה דברים שליליים אצלך- זה לא ממש מראה שאת אוהבת את עצמך- נקודה למחשבה
. אם את מרגישה בודדה, ואת מרגישה שאף אחד לא רוצה את קרבתך אולי הגיע הזמן לשנות דברים אצלך- במראה/התנהגות/אופי
מה נראה לך מפריע לאחרים להתחבר אלייך- אולי מדובר בחסימה שלך אותם, שאת לא נותנת להם הזדמנות להכיר אותך כפי שאת באמת

למעלה