:)

אני חושבת שאם היית מעלה תמונות

בגודל סביר לפחות, אפשר היה להגיד משהו יותר מקצועי!

פשוט מדהימה

אני ממש אוהב את היופי שלך את הפנים ומבנה הגוף יש לך המון פוטנציאל ואני בטוח שחברי הפורום ישמחו לשמוע עוד פרטים עלייך. גובה, גיל, משקל, צבע עיינים ושיער, וניסיון אם יש או היה בעבר. שמח שהצטרפת לפורום ומקווה שתהני פה.

קאריני17

New member
תודה המנהל :)

אז ככה... הגובה: 1.62 גיל: 18 משקל: 49 צבע עיניים: חום דבש שבע שיער: בלונד

אביבא

New member
תגובות עדינות כפרה. :/

לא אומרים למישהי שלא אוהבים את הפנים שלה גם אם היא לא נראית משהו.

דווקא אני הראשונה שתהיה עדינה...

אני העדפתי לומר שאנילא אהבתי מאשר להתחיל להגיד זה לא בסדר, או זה לא בסדר...

קאריני17

New member
אוקיי

אל תריבו בגלל זה... זה בסדר לכל אחד יש את הדעה שלו והוא יכתוב מה שהוא רוצה... ודווקא אהבתי שאת ישירה...

טנק יו.

אני גם חושבת בנוסף שהזויות צילום משפיעות מאוד, לפעמים זוית מטעה מאוד. מוזמנת להעלות עוד תמונות.

שיראל172

New member
כנסי איאיאו

בתור אחת שמעירה לאנשים על תגובות לא עדינות הייתי מצפה ממך לקצת עדינות ,לא חושבת? כי אני זוכרת טוב מאוד איך הגבת לי כשלא רשמתי "לדעתי" וכדומה בתגובתי לתמונותיך..והנה אני לקחתי לתשומת ליבי ואיני חוזרת על כך עוד..ומה איתך?בתור אחת שהעירה והאירה לי? מצפה לתיקון ממך

אני חושבת ש-

אני=לדעתי=ואני חושבת, זה מראה על מה שאני, רק אני, חושבת בלבד. את עשית להיפך, ורשמת משהו כעובדה: את לא יפה. או מה שלא רשמת שמה לא זוכרת כל כך... וזו תגובה נורא אישית, ולא העלבה, כי לא אמרתי לה: הפנים שלך ככה!, או הפנים שלך מכוערות (בלי קשר לבחורה הנחמדה בעלת השרשור). אמרתי שאני דווקא לא כל כך|סגדש|, ביטוי שמראה על יותר עדינות... לא אתקן את עצמי, ובבקשה לא לחפש איך להוכיח דברים שבכלל לא נכונים.

שיראל172

New member
כנסי

לא ארד לרמה שלך ואתווכח עמך,כי אני יודע שזו את שטעית הפעם,אני לעומתך כשתועה אני מודה ומתקנת,לעומת זאת את מתווכחת מגינה על עצמך ותוקפת חזרהה..וכמו שנאמר התקפה היא ההגנה הטובה ביותר..והמבין יבין..לא באתי להתווכח איתך כאן רק להעיר לך ולומר את דעותי בדיוק כמו שאת עשית,וכשאת הערת כפי שזכור לי אני הפנמתי ותיקנתי

אני שמחה שהפנמת ותיקנת...

אבל לא נראה לי שאת רואה פה את מה שבאמת התכוונתי אליו... כשאני טועה אני מודה בטעויות שלי... בהודעה רשמתי שאני לא כל כך אהבתי... שוב... תביני את ההבדלים. אני יודעת מה כתבתי ואני שוקלת כל מה שאני כותבת לפני שהוא מגיע כטקסט... תביני באמת שכשאני יודעת שאני טועה אני אומרת את זה, צודקת, אין מה להגיד במובן הזה שצריך להודות כשטועים. אין לי שום כוונה לתקוף, אני לא מבינה באיזה חלק בהודעה שלי ראית שאני תוקפת, כשאמרתי בבקשה לא להתכווח?. אולי זו את כרגע שתוקפת בחזרה כי את מבינה שטעית, ואין לך מה לומר?. אין לי מושג, ובאמת, שזה כבר לא חשוב.

אני לא רבתי כלל וכלל...

.

למעלה