:)..

אני ממש לא אומרת שהיא תגיד

ההפך ממה שהיא אומרת ואם היית קוראת יותר את התגובה שלי היית מבינהה WTE {ווט אבר}

אני יוצאת חוצץ !!

זלזול?! להגיד "התמונה הזו ממש גרועה" זו דעה, נכון? לטעמי התמונה יצאה גרוע!, שוב, דעה, נכון?! יופי. אז איזו זכות יש לה לזלזל בדעה שלי ולהגיד "ואם כבר יש לך ביקורת אז תגידי אותה ולא סתם באויר איזה זוועה!..." איזו זוועה?! מה זוועה?? לא אמרתי את מה שהיה לי להגיד על התמונה? בקיצור חמודה.. אין לי זמן להתעסק בקקי. המשך יום מקסים לך

אני לא אמרתי שאני

לא לצידך ולא לצידה פשוט לא היית צריכה להגיד לה חתיכת מעצבנת כי היא כולה הגיבה לתגובה שלך איך שבא לה כמו שאת הגבת כמו שבא לך ושוב לא אמרתי שאת לא צריכה להגיד לה שהתמונה גרועה זו דעתך וזכותך

good girl 21

New member
הייתי אומרת אחלה ביקורת.

הדר אני חושבת שצלם שיודע לצלם טוב ידע להוציא ממך תמונות מעולות. כנראה שזה לא המקרה. אני נראה לי מצלמת יותר טוב עם המצלמת בפלאפון שלי... ודבר אחרון, אף אחד לא בא נגדך...לפי דעתי כל אלו שאומרים תמיד שהתמונות מהממות זה אנשים שלא באים מהתחום ולא מבינים( כמוני), באמת. הם יגידו על כל תמונה שהיא ממש יפה... גם אני חושבת שהתמונות האלו מאוד יפות אבל תאמת? נראות ביתיות. ככה שהבעיה לא אצלך כנראה וסתם להתחיל את הויכוח זה מיותר. סופ"ש מהנה לכולם!

לדעתי

את ממש יפה ושאר התמונות שלך שפירסמת כאן יותר טובות מהתמונות האלה הכי יפה היא הראשונה היא ממש יפה וממש אהבתי אותה השאר לא משהו יש לך בהרבה יותר תמונות יפות ומחמיאות! =)

yuli17

New member
דעתי...

את נראת טוב... ואם צלם מקצועי יצלם אותך ויכוון אותך יכולות לצאת לך תמונות יפות! אבל בתמונות שהעלת ממש לא אהבתי את הפוזות שלך... מסכימה עם מה שאמרו לך מקודם.. שאת משדרת יותר מידי סקס... וזה לא נראה טוב לעין... סורי אבל זה ככה...

Melvina

New member
תגובה

התמונות האלו הן זוועתיות וחס וחלילה לא תלוי בך, יש כמובן הרבה דברים כמו איפור, לבוש ותסרוקת שאפשר היה לשלב בצורה הרבה יותר טובה אבל לא בגלל זה התמונות זוועתיות אלא בגלל הצלם, בתור אחת שמתעסקת בצילום מחריד אותי לראות אנשים שיכולים לקרא לדבר הזה צילום.

למעלה