:)..

חן M

New member
לדעתי

את מצטלמת כל הזמן באותן פוזות: פעם על סוס,פעם בגד ים.... נסי דברים אחרים וקצת יותר צנועים....

תקשיבייי..

שאני מעלה תמונות על תגיבי בבקשה לא אוהבת לראותת את העערות "הבונות" שאת אומרת לכולםםם קיצקץץץץ היה נעיםם והדררר היא אחת המדהימות פהה אז.. הדדיוסס:]

נ.ב בפעם הבאה שאת מעלה תמונות

תני נושא יותר ארוך מנקודה אחת, אל תא מבינה עד כמה זמן מחרפן לנסות לפגוע בדיוק בנקודה!!!

just dandi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אני פגעתי בשם משתמש במקום

RieM

New member
גם אני אהבתי ../images/Emo6.gif

את מוזמנת להעלות עוד תמונות.

Gingerhores

New member
כן..

את! ואם כבר יש לך ביקורת אז תגידי אותה ולא סתם באויר איזה זוועה!...

בשמחההה... קבלי ביקורת על התמונות!!

חתיכת מעצבנת... עלק "חסרת פירגון" אני מפרגנת כשיש על מה!! אבל כשיש לך תמונה שאת נראית זרוקה על המדרגות, עם בטן נשפכת החוצה ופרצוץ מכווץ כי הצלם המקסים לא יודע שכשיש שמש על הפנים משתמשים ברפלקטור או לחילופין ל-א מצלמים כשהפנים לכיוון השמש בשעה 3 כשהיא יוקדת.... אז זו בעיה חמודל'ה!!! בכל התמונות הפנים שלך מכווצות בטירוף, לא רואים את העיניים, לא אוהבת איך שהשיער שלך מסודר, לא אוהבת את צ-ב-ע השיער שלך, הוא נורא דהוי, חסר חיים וגמישות, משדר זולות...{כנראה בגלל שהגבות שלך כהות הרבה יותר מהשיער}. כל התמונות האלה - בגלל שהן כ"כ לא מקצועיות מבחינת צילום - הופכות את הפוזות שלך לסתם שידור סקס!! ולא למשהו מעניין - מסקרן נחמד וחמוד. את רשאית לסקול אותי... אבל זו דעתי הכנה. ואני אפרגן לך כשאני אראה שאת מעלה תמונות יפות- איכותיות, שאת לא זרוקה על הרצפה כמו לוויתן עם שמש על הפנים שמסנוורת אותך. - תלמדי לשרשר נכון. מזל שאני כ"כ שנונה וניחשתי נכון שפנית אליי.

זהבה

אין לי זכות להתערב אבל אני בכול זאת אתערב... כמו שאמרת פעם את נחמדה אבל צריכים להבין את הנחמדות שלך בתגובה הראשונה שלך קטלת אותה לחלוטין אז היא הגיבה לתגובתך כמו שהיא רוצה וזו זכותה המלאה להגיב לתגובה שלך את לא צריכה להתייחס אליה ככה : "חתיכת מעצבנת" כול הטון שלך בתגובה האחרונה שלך אלייה הייתה במין זלזול מה עשתה לך כולה הגיבה לתגובה שלך ! אני לא לצידה ואני לא לצידך ואני לא מחפשת לריב כאן פשוט אומרת מה אני חושבת כמו שזכותך להגיב לך היא הגיבה לך וזכותך להגיב לטוב ולרע זה נכון אבל גם זכותה להגיב על מה שהיא רוצה ואיך שהיא רוצה{גם את} ומבלי שיקצפו אליה

את רוצה שהיא תגיד בכוח:

"את מהמהמת" והכול בזמן שהיא לא חושבת ככה? ברור שהיא לא צריכה להגיד לה מעצבנת וכול זה . אבל היא בכח מחפשת פירגון... אז שפעם הבאה תחליף צלם ושעות עבודה ואולי ככה התמונות שלה יהיהו יותר מוצלחות

למעלה