9.11.05!!!!!!!!!!!!!! היום הגדול ;)

ד י ק ו ש

New member
9.11.05!!!!!!!!!!!!!! היום הגדול ;)

כןןןןןןןןןןןןן ......... 9.11 הוא אכן יהיה יום גדול בשבילכם !! היומולדת של מאיוש!! אני הבטחתי ואני אקיים .. !! אבל כרגע.. אני לא יכולה לספר כלום!!! אבבבלללל אני זקוקה לעזרה שלכם !! אני צריכה שתפעילו את הראש שלכם !! ותתחילו לחשוב על איפה הייתם רוצים לפגוש את מאיה ביומולדתת .. איך יתנהל הכל!? תתחילו להעלות רעיונות .. השתדלו כמה שפחות לפרסם את הכל פה בפורום ויותר לשלוח מסרים להנהלה.. כלומר אליי או אל חן .. !! יותר מזה אני לא יכולה להגיד לכם ! :) יום טוב לכולםםם שלכם באהבההה ענקית , דיקלה

sapiroooosh

New member
דיקוש מאמי...

יש לך מסנג'ר? אני יגיד לך שם כבר? אוהבת המון אני

ד י ק ו ש

New member
כל הצעה מתקבלת!!!

אני רושמת הכל ועד שבוע הבא נראה מה קורה.. !! תבררו אצל פורומים אחרים אם יש להם רעיונות למקומות מפגש של מעריצים !! המסנג'ר שלי לכל מי שצריך אותי , הוא : [email protected] יום טוב , דיקלה :)

אני חושבת שכמו שנה שעברה...:)

עזריאלי היה נורא קרוב לסוכנות יחסית אני עוד רצתי לי עם עקבים בגודלללללללללללל גודללל חחח ...איך שבא לכם אפשר קרוב יותר לסוכנות .. אני רק מייעצת:)

תביאי איתך כדור... ;)

ואניח לא מתמצאת גדולה בת"א אז כדאי לך לדעת איפה יש מגרש קרוב ליד בוסקילה חחחחחחחחחחחחחחח סתם לאב יווווווווווווווווווו;)

אביבוש7

New member
כדורגל?! אחלההה

טוב נו תחליטו עד אז מה באלכן כדורגל או כדורסל?! ויש מגרש טוב...יש את איצטדיון בלומפילד ואת רמת גן... מקסימום לוקחים רכבת לירושלים ומשחקים בטדי!...זה בקשר לכדורגל אבל אם יתחשק לכן כדורסל אז יש את יד אליהו שזה בדיוק 5 דקות מעזריאלי... תחליטוו..וליאתיי איזה ראש יש לך אתתת...תביני לבד!...יא קטינההה חחחחחחח ועוד דוייסיתתתת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה בסדר אני אשחק במגרש וכל הפורום יהיו שחקנים מאיה תעשה לנו יחסי ציבור ויהיה מצלמות וישדרו את המשחקקקקקק חחח איך אני אביב ? חח יא נעלל קרועהה שליייי..... ואת והראש שלך מגיע למרחקים וגורד שחקיםםםם חחחחחח

אביבוש7

New member
חחחחח

חחחחחחחחחחחחח יחסי ציבור? אני שמה יהיה הרבה רייטינג אל תדאגי!... אני והראש שלי מגיעים לכל מקום ברוך השם! וואיי ליאתי לא כדאי שאני אדבר ויגיד לכולם מה את מתכננת...חחחח

אוקי..

לי זה אומנם רחוק עזריאלי אבל אני יגיע אם יהיה פגישה אני וספיר ומלודי ודנה ארבעתנו נגיע! ולפי דעתי אפשר ליקבוע איפה שפעם שעברה זה היה לא הייתי אז בפורום.. מי שרוצה שהתארגן בקבוצות מהפורום ויקנה משהו אני כבר החלטתי דיברתי עם מלודי וספיר וזה...ודנה דיקלה

למעלה