9.11.05!!!!!!!!!!!!!! היום הגדול ;)

אני גם גרה בנתניה ו

זה בכלל לא רחוק מעזיראלי.. ואני קונה מתנה לבד ולא אכפת לי גם לעשות עם כל הפורום ביחד מתנה משותפת..

היי דיקלה,

אני חושבת דבר ראשון שניפגש איתה בסוכנות של רוברטו....או אייל מה שזה חא יהיה.... ותגידי מי הילדים שיתפו במיפגש? ביי....ספיר=]]

ד י ק ו ש

New member
כנסו כולם!!

טוב חברייה אני רואה שלא הבנתם אותי כל כך !! עניין המפגש לא בטוח ולא שום דבר כרגע רק ביקשתי לשמוע את דעתכם ואיפה הייתםן רוצים להיפגש איתה זה לא אומר שהכל יצא ויהיה משו אז כשיהיה משו על בטוח אתם תדעו תאמינו לי .. בקשר למי בא ואיך!?!? אל תקבעו שאתם באים או לא באים כי אני עדיין לא יודעת כלום!!! לא רוצה שתתאכזבו סתם או משו!! אבל לידע כללי בדרך כלל כן יש הגבלה לגבי מספר האנשים .. מספר די מצומצם .. ואם גם הפעם זה יהיה ככה אז זה יעשה באותה מידה שזה נעשה בשנה שעברה.. הרשימה תהיה לפי הותיקים ביותר והפעילים ביותר.. אבל אני אל מקדימה את המאוחר פשוט בואו נחזיק אצבעות שילך חלק כמו שנה שעברה ובאמת תגשימו פה חלומות ;) שבת שלום לכולםםםםםםםםםם אוהבת, דיקלה

אם זה יהיה מצומצם

ורק הוותיקים והפעילים ביותר .. אני מ'זה מפחדת שאני לא יהיה.. כי אני לא עד כדי כך ותיקה אני מאפריל שנה שעברה..

אני מצטרפת לדיקלה, ורוצה להגיד משהו

אנשים, אל תתחילו לתכנן איזה מתנות תקנו, מה תלבשו, ואיזה נעליים תנעלו, כי כל העניין הזה של היום הולדת, בכלל לא סגור עדיין, ולא בטוח שזה ייצא לפועל... זה ברור שכולנו רוצים שזה ייצא לפועל, אבל אל תקדימו את המאוחר, וחכו בסבלנות עד שנדע כולנו מה מתפתח ומה קורה...

נכון חבר'ה הפגישה עדיין לא בטוחה,

אל תיסחפו עם זה כי שום דבר לא בטוח עדיין אבל בכל זאת , דיקלה ואני רוצות שתציעו רעיונות שאם בע"ה תהיה פגישה!

דיקוש חנ'וש כנסו!

אני לא מבינה אתם אומרות מיפגש ב9 בישביל שילדות פה לא יתכננו כי אני תיכננתי משהו מיוחד ורק שתידעו זה ממש לא יפה שלא רשמתם מהתחלה לא כולם יהיו מספר מוגבל וכל זה!! דיקלה!

דיקלה, קודם כל אף אחד לא אמר שזה

בטוח!! ואף אחד לא אמר שיש מפגש!! אמרו שמנסים לארגן מפגש, ובמקום להגיד תודה רבה, את באה בטענות!!? את יכולה לארגן לעצמך כמה דברים שתרצי, כי אף אחד לא הכריח אותך לבוא, במידה ואם יהיה מפגש בע"ה! וזה שיש מספר מצומצם, מה חשבת? שיביאו את כל הפורום? למה מה זה ערב כיתה?

ד י ק ו ש

New member
וואייייי איך סיבכתם!!

אני אסביר שוב ושוב..!! השרשור הזה נועד כדי לברר מה הייתם רוצים לעשות אם והיה יוצא שבאמת נפגוש אותה זה לא אומר שנפגוש אותה וזה לא אומר שכולם יפגשו אותי ומי שהיה פה שנה שעברה יודע שכך זה הולך!! שנה שעברה רק 10 ילדים מתוך הפורום יצאו למפגש... והבאמת שבצער גדול זה היה.. כי אני ארגנתי את הרשימה והיה לי נורא קשה.. ולכן זה נעשה בצורה חוקית ופיירית .. הותיקים והפעילים ביותר יצאו .. וכמובן שנעשה כבוד למנהל הישן .. וכאמור כך גם יהיה הפעם יניבי יהיה מוזמן כמובן!! עכשיו כל הדיבורים פה הם בגדר "אם ו.." כלומר רק אם יצא משו זה כנראה יהיה כך.. אני וחן בסך הכל רצינו לשמוע איזה רעיונות יש לכם זה הכל!! לא רצינו שתקחו את זה ככה שתתבאסו או לא יודעת מה. להפך אל תתפחו תקוות לשום דבר.. אני גם לא רוצה להקדים את המאוחר כי זה בדרך כלל עושה מזל רע!! ואנחנו לא רוצים לעשות מזל רע לא!? אז סמכו עליי ותנו לנו לנסות לארגן אנחנו רוצים רק את טובתכם תאמינו לי!! שיהיה לכם שבת שלום .. מקווה שהבנתם דיקלה .

דיקו'ש צודקת אתם יותר מידי סיבכתם

את עצמכם ואותנו חחח אין עדיין פגישה פתחנו את השירשור כדי לשמוע את דעתם בעניין ואיזה רעיונות יש לכם אם תהיה פגישה אז היכן היא תתקיים אבל עדיין אין פגישה!

צודקת!!:)

ובקשר לתכנוני נעליים כל זה היה בהומור חחחחחחחח.... רק העלינו נוסטלגיה על העקבים ששחקו את רגליי חחחחחח ......ובאמת חבל שהרשימה מצומצמת לכמה הלוואי והיה אפשרי להגשים לכולם את החלום שזה לפגוש את מאיה..!! אבל אין לדעת מה אייל יחליט השנה אולי קבוצה יותר גדולה ואם בכלל הוא יל\חליט שיש מפגש אז אנא לא לפתח ציפיות כי כגודל הציפיה כך גודל האכזבה..!! ולא כדאי שתתאכזבוו אוהבתתתת:)

למעלה