9 באב

בון דוק

Well-known member
שום התיחסות בתקשורת של המדינה היהודית
אולי תזכורת קטנה

evglev1

Well-known member
מנהל
אולי תזכורת קטנה
יותר חשוב להם שההורים אישרו לפרסם את הסרטונים של החטופים שהחמאס צילם ויותר חשוב להם לזעזע ולקרוא לעיסקה בכל מחיר. מה גם שלפי חז"ל שנאת חינם הביאה לחורבן, ועניינם הוא להפיץ שנאת חינם ולא להזכיר שהיו לזה תוצאות מאוד רעות בעבר.

יותר חשוב להם שההורים אישרו לפרסם את הסרטונים של החטופים שהחמאס צילם ויותר חשוב להם לזעזע ולקרוא לעיסקה בכל מחיר. מה גם שלפי חז"ל שנאת חינם הביאה לחורבן, ועניינם הוא להפיץ שנאת חינם ולא להזכיר שהיו לזה תוצאות מאוד רעות בעבר.
הם דווקא לא אישרו, זה לא מנע מלפרסם את הסרטונים :( -

בון דוק

Well-known member
על זה אי אפשר להלין , מובן שיתעסקו בנושא החטופים כשהגיעו הסרטונים
אבל כל השנים זה המצב התעלמות מ 9 באב

evglev1

Well-known member
מנהל
על זה אי אפשר להלין , מובן שיתעסקו בנושא החטופים כשהגיעו הסרטונים
אבל כל השנים זה המצב התעלמות מ 9 באב
לא בשנים שלפני הטבח ובזמן או לפני הקורונה שידרו תוכניות מהתפילות ואף שידרו את המסע של מירי מסיקה בשם האחדות שהיא דיברה עם הרבה אנשי ימין "קיצוני" ושמאל קיצוני, גם עם הצל וגם עם אחינועם ניני וגם באה לחברון. אני לא זוכר איך היה בשנה שעברה של תשעה באב הראשון אחרי הטבח.

בון דוק

Well-known member
לא בשנים שלפני הטבח ובזמן או לפני הקורונה שידרו תוכניות מהתפילות ואף שידרו את המסע של מירי מסיקה בשם האחדות שהיא דיברה עם הרבה אנשי ימין "קיצוני" ושמאל קיצוני, גם עם הצל וגם עם אחינועם ניני וגם באה לחברון. אני לא זוכר איך היה בשנה שעברה של תשעה באב הראשון אחרי הטבח.
להביא את אחינועם ניני ליום שנדרשת בו אחדות זה כמו להכניס חזיר לישיבה
מכשפה רעה

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
להביא את אחינועם ניני ליום שנדרשת בו אחרות זה כמו להכניס חזיר לישיבה
מכשפה רעה
זה מכל הצדדים מסע בכל הארץ, היא דיברה עם עם הצל וגם המתיישבים בחברון כאילו ליצור אחדות. כמובן שמסר של אחינועם ניני שההיסטוריה של הפלסטינים ראויה להתייחסות כמו ההיסטוריה שלנו ממש לא ראויה וגם הזעזוע של מירי מסיקה עצמה מכך שמציגים לה ספרים של כהנא ז"ל וגנדי הי"ד שמבחינתה זה מוריד מקדושתו של חברון ועצם לשים את גנדי הי"ד בסל אחד עם כהנא ז"ל בתור גזען קיצוני זה לא ראוי, אבל לפחות היה ניסיון וגם מירי מסיקה כנראה לא קראה את התוכנית ל"טרנספר מרצון" של גנדי הי"ד ולכן לא מבדילה בין הטרנספר של גנדי הי"ד לטרנספר של כהנא ז"ל. אבל לפחות עם היהודים בחברון ידעה לדבר בכבוד.

בון דוק

Well-known member
זה מכל הצדדים מסע בכל הארץ, היא דיברה עם עם הצל וגם המתיישבים בחברון כאילו ליצור אחדות. כמובן שמסר של אחינועם ניני שההיסטוריה של הפלסטינים ראויה להתייחסות כמו ההיסטוריה שלנו ממש לא ראויה וגם הזעזוע של מירי מסיקה עצמה מכך שמציגים לה ספרים של כהנא ז"ל וגנדי הי"ד שמבחינתה זה מוריד מקדושתו של חברון ועצם לשים את גנדי הי"ד בסל אחד עם כהנא ז"ל בתור גזען קיצוני זה לא ראוי, אבל לפחות היה ניסיון וגם מירי מסיקה כנראה לא קראה את התוכנית ל"טרנספר מרצון" של גנדי הי"ד ולכן לא מבדילה בין הטרנספר של גנדי הי"ד לטרנספר של כהנא ז"ל. אבל לפחות עם היהודים בחברון ידעה לדבר בכבוד.
מגעילה
ראיתי אותה בנתב"ג אולי טסה שוב לשיר לאפיפיור את 'אווה מריה '

Harrington

Well-known member
מנהל
אולי תזכורת קטנה
לא יצא לי, ברוך ה', לצפות בתקשורת הכללית הערב, כך שאינני יכול להכחיש את דבריך לצערי. אבל להגיד שאני מופתע מהם? הלוואי והייתי יכול להיות.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא יצא לי, ברוך ה', לצפות בתקשורת הכללית הערב, כך שאינני יכול להכחיש את דבריך לצערי. אבל להגיד שאני מופתע מהם? הלוואי והייתי יכול להיות.
לפני השבעה באוקטובר הקדישו שידורים ליום תשע באב ואף שידורים מיוחדים ליום, אבל נראה שכשכל מוצ"ש יש הפגנת קפלן "אין זמן" להקדיש לתשעה באב בנופל על יום ראשון ולפיכך מתחיל במוצ"ש כש"צריך" להקדיש חצי מהדורה למחאות קפלן.

Harrington

Well-known member
מנהל
לפני השבעה באוקטובר הקדישו שידורים ליום תשע באב ואף שידורים מיוחדים ליום, אבל נראה שכשכל מוצ"ש יש הפגנת קפלן "אין זמן" להקדיש לתשעה באב בנופל על יום ראשון ולפיכך מתחיל במוצ"ש כש"צריך" להקדיש חצי מהדורה למחאות קפלן.
זמן רב לא עשו זאת. בשנים האחרונות התחילו עם זה קצת, בחלק מהערוצים. באחרים תעדפו את מה שמכונה בטעות (או בשקר) תוכניות ריאליטי ובידור למיניהן, על-פני ציון יום הזכרון הלאומי של עם ישראל.

זה כמובן לא יפריע להם, ביום הזכרון לרצח רבין או לחיילי צה"ל ו/או לנספי השואה, לפתוח מהדורות עם כל חובש רבע כיפה שאולי בטעות יצא לו לעשות מנגל או להיתפס בולס פיצה ברחוב.

בון דוק

Well-known member
זמן רב לא עשו זאת. בשנים האחרונות התחילו עם זה קצת, בחלק מהערוצים. באחרים תעדפו את מה שמכונה בטעות (או בשקר) תוכניות ריאליטי ובידור למיניהן, על-פני ציון יום הזכרון הלאומי של עם ישראל.

זה כמובן לא יפריע להם, ביום הזכרון לרצח רבין לפתוח מהדורות עם כל חובש רבע כיפה שאולי בטעות יצא לו לעשות מנגל או להיתפס בולס פיצה ברחוב.
מותר ביום הזיכרון לרבין לאכול מה שרוצים גם פיצה
אני בכלל לא מתייחס ליום הזה
רוב העם לא מתייחס ליום הזה כי זה יום הסתה של השמאל
בגלל שאין לזה קונים זה הגיע למצב שמשפחת רבין ביקשה שלא יעשו טקס בכיכר מלכי ישראל כדי לא להתבזות שאין ציבור

מבחינתי יש קו ישיר מאוסלו ל 9/10

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה יודע את זה ואני יודע את זה :). אבל בזמן אמת, יימצא הערוץ שישדר חובש כיפה עושה זאת, כאילו שזה נורא לא בסדר ועצם העובדה שהאיש אוכל משהו בכלל ועוד פיצה חגיגית, מעידה שהוא בכלל תמך ברצח, קורא לרצח כל מנהיג שמאלני ושאר המצאות תקשורתיות.

בגלל שאין לזה קונים זה הגיע למצב שמשפחת רבין ביקשה שלא יעשו טקס בכיכר מלכי ישראל כדי לא להתבזות שאין ציבור

יום הזכרון לרבין היה רק דוגמה שהבאתי. אותו כנ"ל מתרחש בימי הזכרון הממלכתיים האחרים. למעשה, באותה קביעות שידעת מראש שלמחרת יום כיפור תופיע בעיתון תמונה של יעל דיין על חוף הים, כך אתה יודע שלמחרת יום הזכרון (כלשהו זולת ט' באב), תופיע תמונה של חובש כיפה שאו שאוכל משהו, או שמזיז את אצבעות כף רגלו בזמן הצפירה, או משהו בסגנון.

משפחת רבין ביחד עם מפלגתו הם אלה שהרסו במו ידיהם את יום הזכרון לרצח אבי המשפחה. ספק אם אי-פעם יבינו ויפנימו זאת (אם כי קיימת אפשרות שעשו זאת זה מכבר, הם בכל זאת לא לגמרי מפגרים שם ומעטים להתבטא בעניין). אבל זה לבכות על חלב שנשפך. אמנם עוד יש אפשרות לתקן לדעתי, אבל במצב הנוכחי, בו הסתה לרצח ראש הממשלה הנבחר הנוכחי נחשבת תקינה ולגיטימית ואף לגאלית, לקיים יום זכרון לרצח דומה ולבקש מהציבור הרחב להשתתף בו (במובן העקרוני-מהותי של המילה להשתתף), זאת משימה כמעט בלתי אפשרית.

evglev1

Well-known member
מנהל

אבל לא לעמוד בפומבי בצפירה ביום הזיכרון לשואה ולגבורה או ביום הזיכרון לחללי צה"ל נתפס כמו להתפנות בפרהסיה.

כוכבית מצויה

Well-known member

זה כמובן לא יפריע להם, ביום הזכרון לרצח רבין או לחיילי צה"ל ו/או לנספי השואה, לפתוח מהדורות עם כל חובש רבע כיפה שאולי בטעות יצא לו לעשות מנגל או להיתפס בולס פיצה ברחוב.
כדי לבזות את הנופלים החרדים לא מחכים ליום הזכרון...

Harrington

Well-known member
מנהל
כדי לבזות את הנופלים החרדים לא מחכים ליום הזכרון...

תודה על הדגמת דברי.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין כאן שום הדגמה של דבריך.

הריסת אתר ההנצחה לא שקולה בשום צורה להתעלמות מתשעה באב.
לטעמי יש בתגובתך הקודמת הדגמה מצוינת למה שכתבתי בתגובתי הקודמת. לא שחשבתי שתאשרי זאת, אבל למי שהבין את האמור שם, זה לגמרי מופיע :).

לא משנה, די מיצינו (אא"כ חשקה נפשך בדיון ענייני. במקרה כזה, אשמח להתעדכן, לקחת משהו נגד הבהלה וההלם ולהתייצב בהתאם). אנא סלחי לי אם לא אקרא את הגיגייך הבאים בתת-השרשור הזה (זולת אולי מבט מרופרף מלמעלה לוודא שלא הפתעת כאמור לעיל).

כוכבית מצויה

Well-known member
לטעמי יש בתגובתך הקודמת הדגמה מצוינת למה שכתבתי בתגובתי הקודמת. לא שחשבתי שתאשרי זאת, אבל למי שהבין את האמור שם, זה לגמרי מופיע :).

לא משנה, די מיצינו (אא"כ חשקה נפשך בדיון ענייני. במקרה כזה, אשמח להתעדכן, לקחת משהו נגד הבהלה וההלם ולהתייצב בהתאם). אנא סלחי לי אם לא אקרא את הגיגייך הבאים בתת-השרשור הזה (זולת אולי מבט מרופרף מלמעלה לוודא שלא הפתעת כאמור לעיל).
מה שהודגם בתת השרשורמהזה הוא תמיכתך האוטומטית במעשי הנבלה החרדים.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה שהודגם בתת השרשורמהזה הוא תמיכתך האוטומטית במעשי הנבלה החרדים.
כן, יודע שכך את רואה את זה והיה ברור שגם הפעם תגיעי לאותה מסקנה שגרתית וקבועה שלך :). כמובן שאין בה מאומה מן האמת, אבל כמו שכתבתי כבר למעלה, איני רואה הרבה טעם בדיון הזה, מתוך הבנה וידיעה ברורה מראש כיצד הוא יסתיים. בינתיים לא השתכנעתי שבכוונתך לנהוג אחרת הפעם, כך שניפרד כאן (גם אם תמשיכי), אא"כ כאמור קודם, יהיה ברור שתחרגי ממנהגך ונתפתח לדיון ענייני ומכובד.

הרבה בריאות,
מיצינו.

למעלה