9 באב

כוכבית מצויה

Well-known member
כן, יודע שכך את רואה את זה והיה ברור שגם הפעם תגיעי לאותה מסקנה שגרתית וקבועה שלך :). כמובן שאין בה מאומה מן האמת, אבל כמו שכתבתי כבר למעלה, איני רואה הרבה טעם בדיון הזה, מתוך הבנה וידיעה ברורה מראש כיצד הוא יסתיים. בינתיים לא השתכנעתי שבכוונתך לנהוג אחרת הפעם, כך שניפרד כאן (גם אם תמשיכי), אא"כ כאמור קודם, יהיה ברור שתחרגי ממנהגך ונתפתח לדיון ענייני ומכובד.

הרבה בריאות,
מיצינו.
אני רואה את זה כך כי זו המציאות.

עבריינים חרדים משחיתים אתר הנצחה ומבחינתך זה שקול להתעלמות מתשעה באב.

אשמח אם תתעלם ולא תמשיך, במעלה השרשור כבר מיצית אותו מה שלא מנע ממך להמשיך להגיב.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני רואה את זה כך כי זו המציאות.

עבריינים חרדים משחיתים אתר הנצחה ומבחינתך זה שקול להתעלמות מתשעה באב.

אשמח אם תתעלם ולא תמשיך, במעלה השרשור כבר מיצית אותו מה שלא מנע ממך להמשיך להגיב.
אשרייך שאת יודעת לקבוע עבורי מה שקול מבחינתי למה ומה לא ועוד :). אני לא זוכר שבאיזשהו מקום בכלל התייחסתי לזה או דיברתי על זה, אבל מסתבר שלא נחוץ לשמוע את דעתי בשביל לקבוע אותה עבורי :).

מנסה למצות, האמיני לי :). זה פשוט מצחיק מכדי לוותר.

בכל מקרה נראה שמכאן ואילך באמת אפשר להתעלם. כשמתחילים לקבוע לי את דעותי, זה כבר סתם פתטיות ברמה שאין הרבה מה לעשות איתה או להתייחס אליה.

בל"נ לא אקרא את תגובתך הבאה (אגב אם אבחר כן לעשות זאת אודיע זאת כמובן, אך זאת תהיה החלטה שלי, לא שלך, סתם להשכלתך הכללית :)).

הרבה בריאות והצלחה.

כוכבית מצויה

Well-known member
אשרייך שאת יודעת לקבוע עבורי מה שקול מבחינתי למה ומה לא ועוד :). אני לא זוכר שבאיזשהו מקום בכלל התייחסתי לזה או דיברתי על זה, אבל מסתבר שלא נחוץ לשמוע את דעתי בשביל לקבוע אותה עבורי :).
מכיוון שהגבת לפוסט שזה מה שהיה בו ברור שהתייחסת לזה.
במחשבה שניה אולי במקרה שלך לא ברור שכשאתה מגיב לפוסט אתה מתייחס אליו...
מנסה למצות, האמיני לי :). זה פשוט מצחיק מכדי לוותר.
רחמים על מי שזה מה שמצחיק אותו.
בכל מקרה נראה שמכאן ואילך באמת אפשר להתעלם.
שמענו .. שמענו...
כשמתחילים לקבוע לי את דעותי,
לא קבעו לך שום דעה, הגיבו למה שאתה כתבת. כנראה שוב נתקלנו במקרה שאתה מכחיש את מה שכתבת.
זה כבר סתם פתטיות ברמה שאין הרבה מה לעשות איתה או להתייחס אליה.
לפחות אתה מכיר ברמה של כתיבתך.
בל"נ לא אקרא את תגובתך הבאה (אגב אם אבחר כן לעשות זאת אודיע זאת כמובן, אך זאת תהיה החלטה שלי, לא שלך, סתם להשכלתך הכללית :)).
מעולם לא העלתי על דעתי שזו החלטה שלי. אין לזה כמובן שום קשר להשכלה כללית זה רק מצביע על הבורות של מי שחושב שזו השכלה כללית.

Harrington

Well-known member
מנהל
מכיוון שהגבת לפוסט שזה מה שהיה בו ברור שהתייחסת לזה.
במחשבה שניה אולי במקרה שלך לא ברור שכשאתה מגיב לפוסט אתה מתייחס אליו...

רחמים על מי שזה מה שמצחיק אותו.

שמענו .. שמענו...

לא קבעו לך שום דעה, הגיבו למה שאתה כתבת. כנראה שוב נתקלנו במקרה שאתה מכחיש את מה שכתבת.

לפחות אתה מכיר ברמה של כתיבתך.

מעולם לא העלתי על דעתי שזו החלטה שלי. אין לזה כמובן שום קשר להשכלה כללית זה רק מצביע על הבורות של מי שחושב שזו השכלה כללית.
סורי, אבל לא קראתי מילה :). סומך עלייך שכל מילה ופסיק היו דברי טעם.
המשך יום בריא.

כרמיזן

Well-known member
אני לא מתפלא, כבר מזמן הסברתי שלפי ההלכה חלאות השמאל הוציאו עצמם מעם ישראל.

אני נוהג להבחין בין שמאלנים ליהודים.
שמאלנים מתעצבנים כשאני אומר להם שהם לא יהודים.
אני מסביר להם שהם מקסימום יהודים זמניים, הם בדרך החוצה.
לכן אני כבר מתייחס לעתיד הלא רחוק.

רוב הזמן נח

Well-known member
אני יודע שמאז רצח רבין כל פעם ביום הזה סוגרים לשמאלנים את השידורים ביס והוט והם מתלוננים על זה. האם זה פתאום חזר לשגרה שלפני רצח רבין שהיום הזה לא נספר אצלם?

evglev1

Well-known member
מנהל
אני יודע שמאז רצח רבין כל פעם ביום הזה סוגרים לשמאלנים את השידורים ביס והוט והם מתלוננים על זה. האם זה פתאום חזר לשגרה שלפני רצח רבין שהיום הזה לא נספר אצלם?
עכשיו כבר יש ספריות וי או די וגם עם סוגרים את הערוצים, יש דברים שאפשר לראות בוי או די.

evglev1

Well-known member
מנהל
אתן קישור לצפייה בתוכנית המלאה.

כוכבית מצויה

Well-known member
Ynet

מעריב

evglev1

Well-known member
מנהל
Ynet

מעריב

באמת תודה, אבל יש משהו בטלוויזיה שלא בערוץ 14?

למעלה