8x18 עוד לא יצא

../images/Emo58.gif 8X18

קצת הפריע לי שג'ייקוב שבעבר גרם לקרטר לוותר על ג'ק בעצם עכשיו שוב דחף אותה אליו והעלה את השאלה עבור המעריצים: מה עדיף? SG1 בלי אוניל או אוניל וסאם ביחד? אכן, דילמה קשה

Tollan

New member
threads ../images/Emo58.gif

כל הפרק התעצבנתי מזה שהחזירו את עניין סאם וג'ק... אסור בשום פנים ואופן שהם ידברו על זה... זה יעשה לסידרה את מה שהנשק בדקארטה עשה לרפליקייטורס. החלק עם אומה, אנוביס ומה שביניהם היה מאוד מעניין, והסוף היה אדיר, כשרואים את ארבעתם דגים ביחד.

Chakotay

New member
שאלה לכם!

נכון רציתם שיהרגו את פיט?! כי אני כן! זה היה פשוט מצחיק!! ואם היו הורגים אותה בצורה טיפשית זה היה יותר מצחיק! לא חושבים חחח ?

MajorGad

New member
זה רק אני...../images/Emo58.gif

או שגם אתם חשתם סיפוק רב מהעלמתו של פיט "חור בסנטר" שנהאן מחייה של סאם קרטר..?

kinspirit

New member
אוקיי, שאלה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כן, סוף סוף ראיתי את הפרק... בנוגע לאורך שלו - אני יודעת שאמרו שזה פרק באורך 90 דקות...האם התכוונו כולל פרסומות? או שאולי יש גרסה ארוכה יותר מזו שהוקרנה באנגליה, והיא תהיה רק בSci Fi? מישהו יודע?!?!?!?!?

elisesss

New member
תשובה

הוא הוקרן שמשך שעה וחצי(כולל פרסומות) היות ועל כל חצי שעת שידור יש 20 דק' פרק+10 דק' פרסומות אורך הפרק הוא 60 דק'

Raist

New member
משהו שלא הבנתי... ../images/Emo58.gif

כשדניאל היה במסעדה השמימית, אומה אמרה לו שיש לו שתי אפשרויות, או לעבור למישור קיום גבוה יותר או פשוט למות. אז איך זה שבסוף הפרק בלי שום הסבר דניאל חוזר, ולא סתם חוזר אלא חוזר לארון של ג'ק

kinspirit

New member
ניחוש שלי ../images/Emo58.gif

נראה לי שהמעשים של אומה הפתיעו את שאר הקדמונים שהיו שם ואולי הזיזו משהו אצלם. הניחוש שלי הוא שהם שלחו את דניאל בחזרה. מעניין גם לציין שהם לא מחקו את הזכרון שלו הפעם... אבל כמובן שהם שלחו אותו בלי בגדים - התגובה של ג'ק פשוט priceless

french lover

New member
איזה פרק טוב!! חבל"Z../images/Emo58.gif

אבל למה?? למה?? למה גייקוב היה צריך למות??? אני אתגעגע אליו!! זה לא פייר!! איך אני מחכה בקוצר רוח לפרקים עם המסע בזמן!! זה הז'אנר שאני הכי אוהב במד"ב.. אין סרט של מסע בזמן שלא אהבתי!! אז עכשיו אני מקבל את הסדרה הכי אהובה עליי עם הסגנון הכי אהוב עליי!! איזה כיף!!!

למעלה