8x18 עוד לא יצא

Echelon

New member
8x18 עוד לא יצא

הפרק עוד לא יצא, כנראה לוקח המון זמן לדודות להכין אותו למשלוח. אבל אני כבר לא יכול לחכות שהוא יצא :X

deathcaster

New member
תגיד מה אתה גנוב ?

כבר 200 MB אצלי על הקופסה
מ-6:00 שמתי להורדה וזה רץ כמו מטורף , כל העולם מוריד , לא רק BTFNET קיימים YOU KNOW . נכון שאסור לדבר על הורדות , אבל הא-הא ( פנינה ), לא פרסמתי שום לינק , לכל המקטרגים באשר אתם !

elisesss

New member
../images/Emo58.gif818../images/Emo58.gif

אחלה פרק עם טוויסט מאוד מעניין אומה במשחק מצויין והשוס של הפרק ריגשיקרטר

Echelon

New member
../images/Emo58.gif אני לא יכול יותר

העונה הזאת פשוט כל כך טובה!! אני לא מאמין!! הפרקים כל כך טוווווווובים. פשוט ישבתי ובהיתי מול המסך שעה בלי לזוז. אמנם זה לא "פרק אקשן", אבל כל רגש של הדמויות עובר ב99.9%. הטוויסט היה ממש טוב וכאן רצוי שמי שלא ראה לא יקרא - שהשמן הזה הוא אנוביס. יו זה היה מפתיע ומעניין. אגב, לאנוביס יש חולשה לקפה. בכל אופן, פרק כל כך מדהים, ה5 הפרקים האחרונים של העונה היו פשוט מעל ומעבר נראה לי לכל מה שראינו עד עכשיו. חשבתי שאולי בפרק הזה נשמע כבר מאטלנטיס, אבל מסתבר שזה יבוא רק בפרק הבא.

elisesss

New member
../images/Emo58.gifהתכנון לעונה 8../images/Emo58.gif

במקור היה שהיא תהיה העונה האחרונה על כן 5 הפרקים האחרונים של העונה היו אמורים לסגור את כל סיפורי המסגרת של SG1 ולהשאיר רק את אטלנטיס בשטח(מרד הג'אפה, מות אנוביס, הרס המשכפלים, מות סלמק-ג'ייקוב, ג'ק+סאם...) על כן הפרקים האלו כל כך עמוסים במידע והתרחשויות. העונה הזאת נכתבה מתוך ידיעה שסביר להניח לא תהיה עונה נוספת(מה שלשמחתי התברר כלא נכון)

BillythekiD

New member
../images/Emo58.gif8X18

לא הבנתי מה קרה בסוף עם אומה ושמנוביס... הם הולכים מכות עכשיו לנצח??

deathcaster

New member
../images/Emo58.gif אותי מעניין דבר אחר

קודם כל .....שמנוביס .....LOL אבל שבעל בא לפני אנוביס והוא אמר לו בלה בלה בלה בלה .....הוא אמר לו , אין לך מושג מה התוכניות שלי , אנוביס לרגע נשמע כאילו הוא מחוייב לתוכנית כלשהי , כמו שהוא צריך לעמוד בלו"ז כלשהו .....האם זה רמז לעונה הבאה ? .....או שאני סתם מדמיין ? אגב , לפי מיטב הבנתי בשבוע הבא אנו צפויים לפרק האחרון בעונה , נכון ? מתסכל .... אולי בשבוע הבא , נדע אם צדקתי או לא...

Echelon

New member
שבוע הבא

Moebius Part 1 חלק 1 מתוך 2, ככה שזה לא פרק אחרון, אלא אחד לפני.

burhtk1

New member
וואו ../images/Emo58.gif

פרק ממש יפה רק חבל שסלמאק מת.. ולא הבנתי למה הם פחדו כל כך מהנשק.. הרי הוא פועל רק על המשכפלים לא? איך הוא יכול להשמיד את כל הגלקסיה? ומה קרה לאומה? היא מתה עם אנוביס או שהם באיזה שהוא מקום נלחמים? ותתכוננו! פרק הבאה תהיה נסיעה בזמן ^^

Echelon

New member
על הא ועל דא ../images/Emo58.gif

הנשק יכול להחריב כל צורת חיים ביקום, ועד כמה שהבנתי גם ליצור אותה. חבל שהולכים להשמיד אותו. זה החריב את המשכפלים, כי סידרו את זה לתדר שלהם, אבל זה יכול גם לעשות לך מרק מבני אדם. עד כמה שהבנתי אומה נהרסה עם אנוביס, או שהם סתם הולכים מכות בזירת איגרוף מקומית. פרק הבא אכן תהיה נסיעה נחמדה בזמן.

mooznach

New member
אה.

לא נראה לי שאומה או אנוביס מתים. אנוביס אמר שהיא לא יכולה להרוג אותו, והיא הגיבה שהיא לפחות יכולה "להעסיק" אותו, ככה שהוא לא יוכל לעשות שום דבר אחר. קיצר, הם מסתובבים להם שם מורידים אחד לשני כאפות נצחיות עד שמישהו ישתעמם יתר על המידה.

Chakotay

New member
ואוווו!! ואוו!

פשוט פרק ענק!!!!! ובדקה האחרונה כמעט בכיתי!! כולם הלכו לדוג עם ג'ק! :)

M a r k M

New member
כמו שאמרתי שבוע שעבר-האוסקר בדרך../images/Emo70.gif

אין ספק כי המשחק של כולם היה פשוט יוצא מהכלל,פשוט אין מילים!!! כמו כן מגיעה מילה טובה לכותבי העלילה! אני אמשיך להתענג על פרקי הסיום האלה עוד הרבה. רק חבל שאי אפשר לקנות DVD עם עברית. ולסיום ההודעה (הקצרה)-צפו לשני פרקי סיום מהממים באותה מידה!

יו../images/Emo70.gif איזה פרק ועוד באורך שעה וד"א:

מישהו בטוח ירצה ללחוץ על הלינק "קומונה שלי" בכרטיס האישי שלי.

למעלה