88 עכשיו -וואו

giloni

New member
אם תקראו בעיון את מעריב של ערב החג

תגלו עד כמה הבורות חוגגת בקרב העיתונאים המתיימרים לעצב את תרבותנו. למשל, במוסף שביעי של פסח, בכתבה על איך להיות סלבריטאי (עוד קישקוש) כותב אחד בשם אריק מילמן את המילים הבאות: "פתאום קם אדם בבוקר ומחליט שהוא עם ומחליט ללכת". זה לא רק שיר של אריק איינשטין, זה גם הכוח המניע שעומד מאחורי לוכדי הכותרות המתוחכמים. קודם כל, האדם לא מחליט אלא מרגיש (אם אני זוכר נכון) ושנית, כנראה שבשביל הכותב שלמה ארצי ואריק איינשטיין זה אותו דבר - מי ישים לב. או שאולי באמת הוא לא יודע??? ועוד הערה בשולי הבורות העיתונאית. במוסף החג יש כתבה על המצטרפות העתידיות לאיחוד האירופי. יש שם מפה של אירופה עם סימון המדינות בהן מדובר וליד כרתי כתוב קפריסין. מה זה חשוב, העיקר שעשו מפה... אני יודע שזה לא קשור, אבל רק שתדעו חוץ מזה, עוד פעם קורטני לאב??? חשבתי שנפטרנו ממנה, לא??? יקי

melancholy man

New member
ואני חשבתי שאני האידיוט היחיד שם לב

טוב האמת קיוותי שאני היחיד שקרא :-: הגברת לאב כנראה תלווה אתנו לנצח, האמת היא עדיפה על כמה מהפוליטיקאי שנמצאים פה כבר הרבה יותר זמן (גם אם היא אשמה במה שהאשימו אותה כאן השבוע היא עדיין יותר חפה מפשע מאותם פוליטיקאים...)

giba70

New member
הגברת לאב ממשיכה...

בערוץ 2 הוקרן הסרט "איש על הירח", על אנדי קאופמן המנוח. סדט מעולה לדעתי. ג'ים קארי הוא באמת שחקן מיוחד. אז שיר הנושא שנכתב על אנדי הוא של REM כידוע, והם היו חברים טובים של קורט קוביין. אז קורטני לאב משחקת את החברה של אנדי בסרט, הגיוני, לא?

giloni

New member
עכשיו אני מבין מדו אינני מכיר אותה

שהרי אני אובססיבי בדבר ערוץ 2. כלומר, אובססיבי בלא להתייחס לקיומו (כמו גם לקיומו של ערוץ 1,3,4,6 וכן הלאה וכן הלאה). לפעמים מודי בר-און זוכה לביקור קטן שלי, כדי לראות קצת גולים ואולי לתפוס איזו מוסיקת רקע שנבחרת אצלו בטוב טעם (בד"כ), וזהו עם המכשיר המאמלל הזה. אז להתראות קורטני - שלום אהבה... יקי

giba70

New member
די מסכים איתך לגבי ערוץ 2

אבל לפעמים מתפלקים להם דברים טובים כמו במקרה של הסרט הזה. והפילרים/פרומואים של ערוץ 5 עם מוזיקת הרקע, בהחלט אפשר כבר להוציא דיסק מהשירים ששומעים שם, שעשוי להיקרא "הפסקול של ליגת האלופות".

giba70

New member
../images/Emo36.gifHere's what next

אם קאבר של ריטה לקווין לא הספיק לך, אז קבל: עפרה חזה עשתה ביצוע ל... Kashmir של לד זפלין! כן, היא ניסתה לעשות הרבה דברים כשהיא יצאה לרעות בשדות חו"ל. שמעתי את הביצוע לפני כמה ימים. חסר כל חוט שדרה, למרות קולה היפה.

Speed King

New member
נכון, אף אחד לא מלווה אותה

בכלי נגינה אחר אבל איך שהיא שרה את קאשמיר ושהיא הגיעה לטונים של פלאנט באמת כל הכבוד לה. אני אהבתי את הקאבר למרות למרות שאין ליווי של כלי נגינה

HelterSkelter1

New member
אל תשווה

מבחינה ווקאלית את רוברט פלאנט לעופרה חזה - היא אישה והוא גבר, מן הסתם קל לה יותר להגיע ל"גבהים".

giba70

New member
ומעבר לכך, את הקול היפה

של עפרה חז"ל הכרנו גם בלי שהיא תשיר את "קשמיר". רוברט פלאנט מגיע לקול גבוה תוך כדי שירה בקול רם. עפרה חזה שרה בקול מעודן וענוג, וכאן ההבדל, היא לא צועקת, מה שבעצם לא מתאים לשיר כל כך.

Speed King

New member
אגב קאברים של לד זפ של אמנים

ישראליים שמעתם את הקאבר של הצ'רצ'ילים לliving loving maid? הם עושים אותו יותר מהיר ובאוקטבה יותר גבוהה אבל זה לא עולה על המקור...

giba70

New member
אלמנטרי, עופר ../images/Emo9.gif

ביצעו יפה מאוד את Immigrant Song. (כשלאחר מכן באה לה חווה אלברשטיין ונתנה קונטרה עם האלבום "מהגרים"...) על עוד ביצוע לשיר של לד זפלין אפשר לקרוא כאן, להקת פופ ברזילאית מבצעת את Dyer Maker, "בונזו" עוד עלול להתהפך בקברו...

gilgamesh

New member
חווה אלברשטיין

גם הרביצה בביצוע "היי רות",נחשו מה המקור..

למעלה