88 עכשיו -וואו

pasteran

New member
אשכרה נפלתי מהכסא

אתם חייבים חייבים חייבים להשיג אותה - קברט מעוות, מצחיק ומעניין. באכרך ומוריסון מתהפכים בקברם.

ThePiper

New member
שכנעת אותי!!

אגב אלבאמה סונג. 3 לפנות בוקר, אילת, אני מתהפכת במיטתי (כנראה בזמן ששאר החבר'ה מתהפכים בקברם). לפתע! השיר! חשבתי שאני חולמת... אבל אז נזכרתי שבגלל הנחירות של דוד שלי אין סיכוי שאני ישנה... חסל סדר מושיק עפיה וחבריו! קבלו את הדורז במחיאות כפיים סוערות!!! לפחות לשתי דקות, חזרה השפיות למחוזותינו (ועכשיו היא עזבה שוב, כפי שוודאי שמתם לב).

Abbe Faria

New member
ידוע...

כל שישי ב23:55 (אם אנחנו באוטו) חבר טוב שלי מחקה את הגרסא של בואי
האמת אני חייב לציין שאת הגרסא של בואי הכרתי לפני הגירסה של ג'יימס דאגלס...

ThePiper

New member
האמת...

יכול להיות שהקשבתי לה פעם... אני זוכרת את ימי ילדותי שבהם הייתי חסידה אדוקה של מלך הלטאה ואיזה חצוף (או שמא נאמר חצופה) העיז לחלל את קודש הקודשים ולהתלוצץ על חשבון הקראש שלי (וכולכם בטח יודעים עד כמה קראשים של ילדה בת 6 הם רציניים=). כנראה שזה היה בואי. לא נורא נסלח לו. ואני מנחשת למה חבר שלך גמדון שר את זה רק באוטו... לא רצוי לשיר את זה ברחוב כשיש עוד אנשים ליד. משחק באש (או על עצבים של ערסים).

StarDustGirl

New member
הקאבר של בואי הרבה יותר קשה לעיכול

מהשיר המקורי. כבד, דכאוני..מודגש. לא, בהחלט לא כדאי לשיר את זה ליד אנשים. מניסיון
לג'ים מוריסון קוראים מלך הלטאה? ~בורה~ מדוע? אני הייתי בטוחה שזה הניק של בואי, לא?
או, שזה אולי.."הזיקית"...

guymaor

New member
The Lizard King

'I am the lizard king I can do anything I can make the earth stop in its tracks'

MajorWinters

New member
הרגת אותי מצחוק../images/Emo19.gif

ואפילו לא ניסית.. "...העיז לחלל את קודש הקודשים..." פייפרית שכמותך

Abbe Faria

New member
אגב, סתם קטנוניות מעצבנת

התכוונת אני מניח לברכט ולא לבכרך...

ouria

New member
אגב, בהופעות חיות

הוא עשה גירסה טיפה שונה ב2002 מזו של 1978 (מה שהיה ברדיו, אני מניח), שווה להשיג.

ThePiper

New member
אגב קאברים...

שמעתי היום קאבר בהופעה של ריטה ל-ההובעה חייבת להמשך של קווין. קיר, אם חשבת שמרקורי מבצע נוראי לקווין, טעות בידך =\

Chocoholic

New member
ריטה עושה קאבר לקווין ??

כאילו, what's next? יש מצב לאיזה ארנב לבן של משפחת הג'פרסונים? תודו שיש לה יכולת ווקאלית מרשימה שיכולה להתאים לשיר הזה... קודם קאבר (דווקא חביב) לשיר ההוא של אבי ואסתר עופרים, ועכשיו קווין ? האם אנו עדים לשינוי מגמה מעניין?

HelterSkelter1

New member
אגב אסתר עופרים

היא עשתה קאבר לג'נטל ג'יאנט, לשיר Apsirations מתוך The Power and the Glory.

giloni

New member
תודה והערה למפיקים הישראלים

או מי שלא יהיה. את השיר הזה לא כתבו שולמן את שולמן אלא מינייר את שולמן. שירים שקרי הנהדר שר נכתבו בד"כ על-ידו. מעניין מי ויתר עליו בהוצאה (אבל במחשבה שנייה, נעזוב זה - סתם קטנוניות טרחנית) יקי

HelterSkelter1

New member
הוא זמר ענק

אחד האהובים עלי. הבעיה איתו שהוא לא מתאים לכל השירים של ג'נטל ג'יאנט (אלה הקיצביים והכוחניים יותר)בשבילם יש את דרק, שגם הוא זמר טוב, אבל פחות מקרי מניר, לדעתי.

giba70

New member
ועוד הערה/ביצוע

כן, כמו שראיתם, גם היא מבצעת את Alabama Song, שכאן נקרא Moon of Alabama. בקשר לטעות בקרדיט, אני מיד נזכרתי באלבום "יסמין" של אריק איינשטיין, שם הוא מבצע כמה שירים זרים, את Hang on to the Dream ואת Reason to Believe של טים הארדין, את I Need You to Turn To הנפלא של אלטון ג'ון, ואת Here There and Everywhere של הביטלס, אז בקרדיט לביטלס כתוב שם קורטני (במקום מקרטני).
וקורטני לאב בכלל לא ידעה שהיא כזאת...

למעלה