88 אף אמאמאמאמק

"השלושרים הראשון - מומלץ ביותר"

השלושרים הראשון? זה אומר שיצאו להם עוד אלבומים???
ואגב, הוא בהחלט מומלץ ביותר. כמה מהקלאסיקות העבריות החזקות ביותר נמצאות שם.

giloni

New member
CS&N השלושרים - אהבתי

בעיקר מכיוון שלא חשבתי על כך קודם. אבל אם כבר אז שווה קצת לפטפט עליהם, לא? 4way street אלבום ההופעה הגדול ביותר לטעמי. נדמה לי שפעם נערך כאן דיון על אלבומי הופעה, ומשום מה לא זכור לי אם השם הזה עלה שם. אני בכל אופן מכה על אחט שלא העליתי אותו. אני ודע שזה לא ממש השלישיה (יאנג מצטרף פה ושם) אבל תסכימו איתי שכרביעיה הם לא היו פחות נפלאים. אח, הנעורים. השל"ת בקיבוץ, עם Helpless - גיטארה אחת וכולם צורכים There is a town in north onterio ובפזמון אפילו הבנות צרחו איתנו Leave us...Helpless, helpless heeeelpless ואחרי שניסינו לעשות Immitatio Youngi עברנו ל Immitatio Nashi עם ה Helpless...ly Hopi'n We are one person we are two in love ones we are three together we are four..each other די, מספיק - הדמעות זולגות על הימים ההם... יקי

melancholy man

New member
משהו מוזר כל קרוסבי סטילס נאש ושות'

יש בהרכב הזה משהו מאוד מוזר, בסך הכל, מדובר בשלושה (ואחרי זה ארבעה) מהיוצרים והמבצעים הכי מוכשרים שיצא לי לשמוע, עם הצלחות מוכחות מפה ועד קליפורניה (טוב טקסס בשביל סטילס), שגם התחברו לפחות פעמיים לאלבומי אולפן מדהימים (CS&N הראשון וכמובן דז'ה וו המקסים), הוציאו כמו שהזכרת את אחד מאלבומי ההופעה הכי טובים בהיסטוריה (שאגב הוזכר אז, אאל"ט אתה זה שהזכרת אותו
) ואחראיים על כמה מהשירים הכי מקסימים בעולם, ועם הזכרת את Helpless אז אני אזכיר גם את גווינבר (שזכאי יחד עם בערך מאה שירים לתואר השיר הגדול בכל הזמנים), אוהיו המדהים, והביצוע המדהים שלהם Blackbird ובכל זאת, ולא בגלל שלא ניסו מספיק, הם לא הצליחו לשוב ולהתאחד לאלבום טוב נוסף. נדמה שקרוסבי סטילס נאש ויאנג, אולי יותר מכל הרכב אחר, היו תוצר של הסביבה והאווירה מסביב, וכשהאווירה נעלמה הם איבדו מהחיוניות שלהם והפכו לדבר הכי גרוע שיכול לקרות להרכב מוסיקאלי כלשהו: להקת נוסטלגיה

pasteran

New member
אני עדיין לא מבין את זה

אני מאוד אוהב את CSNY. אני חושב ששני הראשונים שלהם מאטרספיסים (אבל ראיתם מה עוד אני מגדיר כמאסטרפיס...) ולדעתי הם דווקא כן התאחדו לעוד אלבום מצוין CSN. תחשוב מה זה לעשות כזה דבר כשכולם מתחילים לשים ניטים להעמיד את השיער ולצרוח על מלכת אנגליה או על חיי הלילה בניו יורק... המצוקה היא שאני לא אהבתי את 4WS. כולם אומרים שזה אלבום מעולה ומצאתי אותו משעמם וחסר טעם. הוא לא מזכיר בכלל את מה שהם משיגים באולפן - כל ההרמוניות של הגיטרות והקולות נעדרים. כל אחד עולה ועושה כמה שירים והשאר מלווים אותו. נתתי לו כמה הזדמנויות ולא התחברתי. אגב מדובר באלבום האולפן היחידי של השלושרים. לא התנסחתי טוב

LadyG

New member
הוא באמת מומלץ

ועד לרגע זה חשבתי שהוא היחיד ואני מתכוונת לאלבום, שיצא ב- 69. למיטב זכרוני לא היה אלבום נוסף, אבל היו סינגלים. בתחילת שנות ה- 90 יצאו השלשה במופע רטרו וכללו בו בנוסף לשיריהם גם שירים של שלישיית גשר הירקון. CSN אתה אומר? לא חשבתי על זה. אולי ההרמוניות היפות באמת מזכירות ולחשוב איזה הרכב נפלא היה להם:אלי מגן, אהרלה קמינסקי ומישה סגל על העיבודים. לא מתה על כל השירים שלהם אבל מי אם לא אלהים הוא קטע רוק אדיר. שלום חנוך כתב יחד עם יהונתן גפן. אין עליהם.

gilgamesh

New member
מי אם לא אלוהים

על הגיטרה ההנדריקסית מנגן לא אחר מדני סנדרסון,באחת ההקלטות הראשונות שלו אי פעם.

למעלה