:(

רננהלי

New member
:(

סתם הייתי צריכה מקום להתבכיין בו. אני עצובה ומפוחדת. שנה חדשה מתחילה. ויש לי המון דברים חדשים בחיים. ואני מפחדת נורא. ותהיה לי שנה עמוסה, ואני מפחדת לסבול בה. והקשר עם החבר לא כל כך טוב ותומך כרגע,בעיקר כי בגלל בעיות טכניות לא נפגשנו במשך תקופה קצת ארוכה. וגם סיפרתי שאני עוברת דירה. ולא היה לי חופש כמעט בכלל מהעבודה חוץ מכמה ימים שלא יכולתי לנסוע לשום מקום כי לא היה לי עם מי ובגלל שבצפון היתה מלחמה. ואני כל כך זקוקה לקצת טבע ולקצת חופש. וקשה לי נורא. ממש קשה לי ואין לי כוח להתחיל שנה חדשה. נראה לי אני רק מחכה שכבר יגיעו החגים. ומרגישה מאוד לבד. מרוחקת מהחבר. ןגם שוב חזרה לקנן בי התחושה הזו שאין לי חברים, ושאוהבים אותי רק מרחוק, ואף אחד לא באמת רוצה להתקרב.
לילה טוב, כבר ממש מאוחר...

שולחת ../images/Emo24.gif ענקי לכיוונך, שיתפוס

ויעטוף אותך חזק חזק ואז יטלטל אותך כי תחשבי על זה בצורה שונה: את עומדת להתחיל תקופה חדשה ומרגשת, את לא יודעת מה עומד לקרות לך אבל אולי רק דברים נפלאים ומדהימים יקרו לך ובטוחה שזאת תהיה תקופה מדהימה. תעשי לעצמך ריסטרט (מישהי יותר מידי מכורה למחשבים פה
) ופשוט תנסי לחשוב את מה שאת מרגישה בצורה חיובית. חשיבה חיובית מקדמת הרבה, וזה מניסיון.

thankful

New member
מישהי יותר מידי מכורה למחשבים ?

האמת , גם אני ...
רננהלי , את כמוני - מהצפון ? :) נעים להכיר ... מזמן לא ראיתי אותך כאן ... האמת , שגם אני לא ביקרתי כאן מספר חודשים ... ליאור .

thankful

New member
במחשבה שנייה ...

אמרת שרצית לנסוע , אבל בצפון היתה מלחמה - אין זה אומר כמובן שאת מהצפון ... אני בדיוק הפוך - ברחתי משם ... :) (על כך תוכלי לקרוא במאמר שלי "יומן המלחמה" שנמצא בחלק התחתון של עמוד זה ...) ליאור .

לירננה

New member
../images/Emo201.gif תודה

אתמול זה היה נורא חזק התחושה הזו של הפחד. והיום גם הייתי קצת עצובה ובודדה. רוצה לקום בבוקר ושיהיה כבר נובמבר, אז דברים יהיו פחות קשים אני מקווה כי אני אעבור את הקושי של ההתחלה. נסיכונת - תודה על המחשבה האחרת, כרגע אני לא מסוגלת להפנים ולקבל את מה שאמרת,אבל נתת לי זוית מסוימת לחשוב עליה.

thankful

New member
הזכרת לי כרגע את מירי מסיקה ...

בשירה "נובמבר" (כשאמרת "נובמבר") יחד עם "התחלה" (מילה בשיר "נובמבר" ששרה מירי מסיקה , בה היא עולה בטון) ... ליאור .

למעלה