עולה לט'? נועה מה? היא קטנה כזאת עם תלתלים? אם אני לא טועה יש לה אח תאום?
ב ברוש15 New member 3/8/06 #35 עולה לט'? נועה מה? היא קטנה כזאת עם תלתלים? אם אני לא טועה יש לה אח תאום?
M MorchG New member 3/8/06 #36 מכירה מישהי מאיפה? חחח יש מצב שאני מכירה אותה..אבל אני צריכה קודם לדעת מי זו :]
ע ע נ י ב ה מ ש ו ב New member 3/8/06 #30 ברוכים הבאים :]]] יש לי חברה ממש טובה שגרה בגני תקווה ולומדת במקיף יהוד אם את מכירה יש לי שם עוד כמה חברים... אאא ואני בר נעים מאוד :]
ברוכים הבאים :]]] יש לי חברה ממש טובה שגרה בגני תקווה ולומדת במקיף יהוד אם את מכירה יש לי שם עוד כמה חברים... אאא ואני בר נעים מאוד :]
S SRonush New member 3/8/06 #32 אנמ, היא גרה פה ולומדת שם? מיהי? את מוזמנת לשלוח מסר. [נו, גםאני מגני תקווה .] השרשור הזה נהייה שרשור הכרויות של הסביבה פה
אנמ, היא גרה פה ולומדת שם? מיהי? את מוזמנת לשלוח מסר. [נו, גםאני מגני תקווה .] השרשור הזה נהייה שרשור הכרויות של הסביבה פה
M MorchG New member 5/8/06 #49 יאאאוווו אני מכירה חצי ממי שאמרת!:] לינוי מיכל שלי ושיר למדו משחק נכון? בעצם..עדיין לומדות :] הן עולות לי"ב נכון?
יאאאוווו אני מכירה חצי ממי שאמרת!:] לינוי מיכל שלי ושיר למדו משחק נכון? בעצם..עדיין לומדות :] הן עולות לי"ב נכון?
S SRonush New member 5/8/06 #50 את לינוי אני מכירה ../images/Emo13.gif כמו בתגובה מעליי, שלומדת משחק ועולה לי"ב.
ע ע נ י ב ה מ ש ו ב New member 7/8/06 #52 מאגניב... :]]]] כן הם לומדות משחק.. אז איך קוראים לך אולי אני מכירה גם אותך ולא ידעתי..חחח ואני ישאל את לינוי עלייך ואז היא תגיד לי מי את...חחחח איזה עולם קטנטן..
מאגניב... :]]]] כן הם לומדות משחק.. אז איך קוראים לך אולי אני מכירה גם אותך ולא ידעתי..חחח ואני ישאל את לינוי עלייך ואז היא תגיד לי מי את...חחחח איזה עולם קטנטן..
M MorchG New member 7/8/06 #53 חחחחחחח אם בא לך להוסיף אותי לאייסיקיו 343315993 חחחח לאאא..לא נראה לי שאנחנו מכירות.. אני פשוט מכירה אותה מהחוג ההוא, אותה את שלי ואת שיר..
חחחחחחח אם בא לך להוסיף אותי לאייסיקיו 343315993 חחחח לאאא..לא נראה לי שאנחנו מכירות.. אני פשוט מכירה אותה מהחוג ההוא, אותה את שלי ואת שיר..
M MorchG New member 4/8/06 #37 באמת? גם לי יש כמה חברים שלומדים במקיף יהוד וגרים בגני תקווה :] יהיו לי עוד יותר כשתתחיל השנה כי כל אלו שמתחילים מקיף השנה הם בעצם אלו שאני מכירה.. :]
באמת? גם לי יש כמה חברים שלומדים במקיף יהוד וגרים בגני תקווה :] יהיו לי עוד יותר כשתתחיל השנה כי כל אלו שמתחילים מקיף השנה הם בעצם אלו שאני מכירה.. :]