גני תקווה.
M MorchG New member 5/8/06 #44 דייייי אתה רציני?! אני יודעת מי זה. אני יודעת מי זה אח שלו אבל לא מכירה אותו אישית.. אממ יש מקרית אונו מללללא.. יש לך אייסיקיו? תוסיף אותי 343315993 :]
דייייי אתה רציני?! אני יודעת מי זה. אני יודעת מי זה אח שלו אבל לא מכירה אותו אישית.. אממ יש מקרית אונו מללללא.. יש לך אייסיקיו? תוסיף אותי 343315993 :]
M MorchG New member 2/8/06 #16 אזזז תודה רבה לכולכם ) אתם פשוט נ ח מ ד י ם! בכל פורום אחר שהייתי בו אף פעם לא קיבלו אותי ככה, באמת תודה רבה. ההופעה הבאה של עברי תהיה בבארבי? אני חייבת ללכת כבר לאיזושהי הופעה שלו :-O אוהבת אתכם המון 3>
אזזז תודה רבה לכולכם ) אתם פשוט נ ח מ ד י ם! בכל פורום אחר שהייתי בו אף פעם לא קיבלו אותי ככה, באמת תודה רבה. ההופעה הבאה של עברי תהיה בבארבי? אני חייבת ללכת כבר לאיזושהי הופעה שלו :-O אוהבת אתכם המון 3>
ב ברוש15 New member 2/8/06 #23 היי מור,ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אני בר אגב גם לי יש חברה שגרה בנווה מונסון אבל היא בת 16.. איך כולם מכירים את החור הזה פתאום? בכל אופן תהני פה
היי מור,ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אני בר אגב גם לי יש חברה שגרה בנווה מונסון אבל היא בת 16.. איך כולם מכירים את החור הזה פתאום? בכל אופן תהני פה
M MorchG New member 3/8/06 #26 חחחחחחחחחחחחחח ראסמי חור ../images/Emo6.gif מי זו חברה שלך? יש מצב גדול מאוד שאני יודעת מי זאת :] ותודה רבה :]
חחחחחחחחחחחחחח ראסמי חור ../images/Emo6.gif מי זו חברה שלך? יש מצב גדול מאוד שאני יודעת מי זאת :] ותודה רבה :]