בשעה טובה
X Xx DarkBanana xX New member 9/6/12 #51 שאלה לגבי העלי מייפל כבר אי אפשר להמיר אותם? חיפשתי את האפשרות אצל קסנדרה, גאגא, מייפל אדמיניסטר ואינקוול.
שאלה לגבי העלי מייפל כבר אי אפשר להמיר אותם? חיפשתי את האפשרות אצל קסנדרה, גאגא, מייפל אדמיניסטר ואינקוול.
O orenhen18 New member 10/6/12 #62 למה לא? אפשר אצל קסנדרה גם את החדשים וגם את אלו הישנים מפעם למי שנשארו כאלה
P Por Siempre Naama New member 10/6/12 #63 אני גם ניסיתי אתמול ולא מצאתי את זה כלומר, הלכתי לקסנדרה, דיברתי איתה אבל לא היה כלום על החלפת עלים...
אני גם ניסיתי אתמול ולא מצאתי את זה כלומר, הלכתי לקסנדרה, דיברתי איתה אבל לא היה כלום על החלפת עלים...
P Por Siempre Naama New member 10/6/12 #65 אין לי מושג אני משחקת ממש מעט לאחרונה כך שאני ממש לא מעודכנת. אתמול בכלל התפלאתי כשהתחברתי וראיתי שאיוונט היום הולדת עוד פעיל, חשבתי שהורידו אותו כבר, הוא היה אמור להיות רק בחודש מאי, אתמול כבר היה ה-9.6...
אין לי מושג אני משחקת ממש מעט לאחרונה כך שאני ממש לא מעודכנת. אתמול בכלל התפלאתי כשהתחברתי וראיתי שאיוונט היום הולדת עוד פעיל, חשבתי שהורידו אותו כבר, הוא היה אמור להיות רק בחודש מאי, אתמול כבר היה ה-9.6...