אי אפשר לדעת לפי הפרומים מה יהיה..
אני אישית לא מאמינה שהיא תמות.. לא יכולים לעשות את זה לסוזי הקטנה! אוקי, ועכשיו בקשר לפרק:
סוזן, אחחחח סוזן! הייתי בטוחה כל הפרק יהיה על הנושא שלה, אבל זה היה רעיון טוב להשאר על מה שקורא באי.אר. וככה לא קיבלנו עוד פרק סטייל התמקדות בדמותו של מארג\אבי\קארטר וכו´, וזה היה מהמם!
פראט הוא כזה מעצבן
, אני זוכרת שגל מההתחלה אמרה שהיא חושבת שהיא הולכת לשנוא אותו, ואני כ"כ איתה! הוא כזה יהיר ואגואיסט! עד כמה שזה נשמע מגעיל, אבל היו צריכים להרוג את החולה שהם "טיפלו" בו, רק כדי לנער את פראט! הוא ממש מלוצ´י2!, ומסכן גלאנט, הוא לא עשה כלום..
בתחילת הפרק, שאבי נכנסה ומאחוריה עמד מישהו עם קופסאות בהתחלה לא ראו את הפרצוף, ויכולנו לדמיין את קרטר שם, אבל זה היה ברור שזה לוקה.. אבל רואים שלוקה קולט מה הולך שהיום הוא אמר לקרטר "DONT POSH YOU LACK" יענו אל תדפוק את עסק לך ולאבי.. ואבי, מסכנה, היא כ"כ מבולבלת... THERE "AS"? I´TS COMPLECATED" (נו, גל בטח תביא את הציטוט השלם וגם בלי שגיאות
)
רומנו.. שני דברים עליו היום: מצד אחד הוא היה ממש מנייק בקטע של קארי והמה שזה שהוא לא רצה שהיא תעשה דווקא כי היא לסבית.. מצד שני, שוב ראינו את רוברט הרגיש והחמוד שהוא דיבר עם ליזי.. אפילו הסכים להתפלל בשבילם.. טוב היו בזמן שראיתי את הפרק בטח מליון דברים שעברו לי בראש ועכשיו אני לא ממש זוכרת
נו שוין
שרשרו תגובות על הפרק גם....